Şimdi Ara

Adobe Flash ile ilgili Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim bi sorum olucak adobe flash programını kullanmayı bilenlere.Geçenlerde telefonuma yüklediğim oyunun yapıldığı teknolojiye bakarken adobe flash cc ile yapıldığını gördüm.Adobe flash cc veya cs 6 olsun cs5.5 olsun flash ile ios yada android uygulama yazıp markete eklemek mümkünmü ?



  • evet tabi ki, zaten bahsettiğin sürümler içerisinde yüklü olarak gelecektir. flash ve air sdk ile ( ya da flex, flashdevelop vs gibi idelerle) istediğin oyun ya da uygulamayı yapabilirsin. air için çok fazla ANE de bulunmakta.(push notifications, local notifications... gcm, game service, ..) bu yüzden native performas alabileceğin uygulamalar da yapabilirsin.
    ancak flash yerini anime ye bırakıyor bu yüzden bu platforma yatırım yapıp yapmamak senin bileceğin iş.

    http://gamua.com/starling/

    starling i araştırırsan, fizik vs gibi sıfırdan as3 ile yazmanın çok zor olacağı bu olayları bu kütüphane ile kolayca yapabileceğini görebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the3answer -- 18 Ocak 2016; 14:39:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim şüphe duyduğum düşünce tam olarakda buydu yani flash kullanarak normal android studio daki gibi uygulama geliştirebiliyorum ? Aslında tam olarak amacım oyun ve para değil insanlığa yardımcı olabilecek basit uygulamalar yapmak.Markette bulunmayan ve hayatı kolaylaştırabilecek basit uygulamalar yazmak hedefim.Ve aklımda var birden fazla proje onları gerçekleştirmek için çalışacağım gerisi önemli değil ve boş zamanlarımı değerlendirmek için bi hobi olarak göreceğim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akorukmez -- 18 Ocak 2016; 14:47:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.