Şimdi Ara

Adobe Flash arkadaşlar bu nedir/nasıl yapılıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. http://www.haberler.com/yerel_haberler.asp bu linkteki Türkiye Haritası gibi fare ile üzerine geldiğinde o ilin adı yazan ve üzerine tıklandığında o özel seçili alan için özel bi sayfaya giden bir uygulama yapmam gerek. bu harita swf ile hazırlanmış. ( flash'ta ) çok araştırdım ama bu tür bi çalışma ne diyor geçiyor? flashta nasıl yapabilirim. ne şekilde araştırma yapmalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum. Konuya cevap yazan yazmayan herkese teşekkür ederim. Allah'a emanet olun.



  • dostum senin için ekledim web sitemden indirebilirsin. flashla istediğin kısımları editleyebilirsin.

    http://www.haziral.net/harita.rar
  • quote:

    dostum senin için ekledim web sitemden indirebilirsin. flashla istediğin kısımları editleyebilirsin.

    http://www.haziral.net/harita.rar


    Çok teşekkür ederim arkadaşım sağolasın. öğrenciyim de bi ders için final ödevim var. böyle haritada gezinirken hangi ili seçersen o ilin coğrafi, ekonomik, turizm özelliklerini gösteren bi uygulama yapmayı düşünüyorum. çok işime yarayacak senin bu güzel paylaşımın. peki bunun adı ne diye geçiyor? roll over button mu? interactive map button mu? çünkü ben kendim böyle birşeyi yapmayı düşündüm. daha hocadan olur izni almadım. bi de eğer başka birisi böyle birşey yapmayı planlamışsa benden önce ben de avrupa kıtasındaki ülkeleri aynı bu şekilde hazırlanmış swf uzantılı dosya şeklinde tanıtmak istiyorum. o yüzden bu tür bi çalışma nasıl yapılır onu araştırıp öğrenmem gerek.




  • Flashla hazırlayabilirsin, fakat çok vaktini alır ve ciddi bir emek harcaman gerekir. Flash haritaları diye arama yaparsan bir çok döküman bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.