Şimdi Ara

Adnan Polat'tan Divan'a Bomba Açıklamalar . . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir çok konu var ama derli toplu olması için açtım , gereksiz görülürse silinebilir.Alınmam yani.

    Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, gündeme ilişkin olarak Divan Kurulu Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı. Kendisine yöneltilen eleştirilere tek tek cevap veren Polat, sert ifadeler kullandı.



    "Başbakan ile birlikte arazinin yapılması ile ilgili sürekli görüşme halindeyiz. Ben çıkıp bir kere bile dedim mi "ben yaptım bu stadı" diye. Bu stadı Galatasaray kendi gücüyle yapmıştır."

    "Arazilerimiz duruyor. (Kıbrıs, Büyükçekmece)"

    "Bana futbolu öğretebilirler, Galatasaray uzun yıllar şampiyon olamadı ama biz yine de üzerimize düşen desteği verdik. Bu kadar tepkiyi ve aceleyi anlayamıyorum."

    "Biz bu gelişimleri neye rağmen yaptık. Özel hayatımıza kadar girilip Yönetim Kurulumuz'daki yöneticilere kadar rahatsız ediliyoruz."

    "Stancu olayı çıkardılar. Romanya Milli Takımı'nın santrforunu 2 Milyon Euroya alın. Sonra Mersin İdmanyurdu'na 300 bin Euroya verin. Bu mümkün değildir."

    "Geçmiş yönetimlerin hatasını hiçbir zaman dile getirmedim. Durum değerlendirmesi yaptım. Kimseye oy verin bana demedim. Seçilen kişi kimse biz onun arkasında durururuz dedik ancak gelinen noktada herkes farklı şekilde davranmakta."

    "Bizi normal ölçülerde eleştirenlere kapımız da kulağımız da sonuna kadar açıktır."

    "Hangi başkan kendi bünyesinde çalışan kişileri yanından ayırmıştır."

    "Ben Galatasaray'ı kimseye arpalık olarak kullandırmayacağım."

    "Bundan sonra ben elimdeki belgelerle çıkıp konuşacağım. İnsanları itham ederek kimse bir yere varamaz. Her konuda bize eleştiri yapıyorlar."

    "Stadımız bundan 16 ay önce bitecekti. 16 ayda bizim gelir kaybımız 80 milyon dolara yakındır. Bu kadar gecikmesi ve gelmesi gereken paraların gelmemesi bizim nakit para ihtiyacımızı doğurdu. Biz bir an önce açılması için uğraştık. Eğer 5 ay daha gecikseydi kaybımız 25 milyon dolara kadar çıkacaktı."

    "Stadın yapımı esnasında sayın Başbakan bizim her talebimize gecikmeden olumlu cevap verdi ve bu talimatları da TOKİ Başkanı'na verdi."

    "Başbakanımız açılışa geldi. Biz istedik ki aileleriyle birlikte birlikte olalım."

    "Stadın açılması için bir an önce "Bize davetiye verin" dediler. Bizde verdik. TOKİ'den Karayolları Müdürlüğü'ne kadar stadın yapımında emeği geçen kurumlara davetiye dağıttık. Bizden istedikleri halde vermeyecek miydik?"

    "Başbakanımızı iyi ağırlayamadık. TOKİ Başkanı'na "basın toplantısı ile taraftarın karşısına çıkalım" dedim. Benden defalarca özür diledi. Sizlere iletmemi istedi. Başbakan tarafından konuşma yasağının olduğunu ifade etti."

    "Galataraylılar muhteşem bir stada sahip oldu. Keyfini çıkarmaları gerekir. Biz UEFA Şampiyonu olduğumuzda yine sevinemedik bazı çıkan olaylardan dolayı. Muhteşem bir stadımız oldu. Gönüllerince bunu kutlasınlar."

    "Stadın devredilmesi konusunda da eleştiriler geliyor. Stadın yapımı için sayın Erdoğan'ın imzası olan bir sözleşme yaptık. İnsanlar bana sordukları zaman "Ben Başkabakan'ın imzasının bulunduğu bir kağıda güvenmeyeceğim de neye güveneceğim" diyorum. Stadın devredilmesindeki süreçte de Başbakanımız bize nasıl destek olduysa bu konuda da bizim yanımızda olacaktır."

    "İsim hakkı ile ilgili sürekli spekülasyonlar yapılar. Bu projenin tamamı Ali Sami Yen Spor Kompleksi'dir. Stadın adı Türk Telekom Arena'dır. Ali Sami Yen'in ismi Aslanlıyol'da ışıklı dev görsellerle yaşatılacaktır. Ali Sami Yen'in ismini stadımızın içerisinden kaldırttılar. Türk Telekom mukavelesi olduğu için oradaki Ali Sami Yen'in adını kaldırttılar. Ben onlara çok kızgınım."

    "İnsanlıktan nasıbini almayan bir kişi bir çocuğun kafasına şişe atıyor. Nasıl soktuğu da belirsiz. Bu gibi nedenlerden dolayı orayı işletmek de büyük külfettir."

    "Bizi seçime zorluyorlar. Bu çok önemli bir mevzu. Eğer biz bu tür şantajlarla ve tehditlerle G.Saray'ı seçime götürürsek tüm yönetimlerin görevini tamamlamadan görevi bırakmalarına yol açmış olmaz mıyız? Ben Galatasaray'ı böyle bir yola sokmak istemiyorum. Bunu yapmamız bize ciddi zararlar verir."

    "Galatasaray taraftarını hayranlıkla izliyorum. İç işlere karışmıyorlar. Sessiz çoğunluğun sesinin de çıkması gerekiyor. Eğer erken seçime gidersek çok karanlık günlere Galatasaray'ı götürürüz."

    "Mehmet Helvacı da biliyor o noktadan sonra kalmasının bir anlamı olmadığını. Bize zarar vereceğini..."

    "Seçimden korkan biri değilim. Kulübün menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapmaya da hazırım."

    "Her cepheden ağır ateş altındayım. Televizyonundan Divan'ına kadar herkes bana yükleniyor. Kimse de bana ne yaptığımı söylemiyor. Ben ciddi anlamda ne yaptığımı bilmiyorum."

    "Ben hayatımın sonuna kadar Galatasaray'ın menfaatleri için çalışmaya devam edeceğim."







  • teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.