Şimdi Ara

Admin hocamın dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbutterfly -- 24 Kasım 2013; 22:54:45 >



  • Geçen gün birisi nasıl lcd ekran yaparım diye konu açmış. Birisi altına karaköyde zenginleştirilmiş uranyum nerede bulurum demiş. Böyle mesajları gördükçe şikayet edelim arkadaşlar.
  • Saçma sapan konular açıldığı sürece saçma sapan mesajlar göreceksinizdir.

    Adam evde nasıl LCD ekran üretebilirim diye konu açıcak biz de altına gereken cevabı mutlaka vereceğizdir.

    Bu arada genelde konulara en çok esprili mesaj ben atarım. Bazen direk dalga geçme boyutuna da çevrilebilirim. Çünki burası askeriye değil, gerektiği yerde gereken şekilde mesaj yazıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenakord08

    Cem Bey, Uyarıların için teşekkür ederim.. Azami ölçülerde bunlara dikkat ediyoruz ve gereken uyarılar ve alakasız konularda silme işlemleri yapıyoruz... İyi forumlar...


    Bide su yanlis yere acilan konulara baksaniz. yemin ederim sikayet etmekten yoruldum. bi cozum bulsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açılmışken;"YETKİLİLERE" benimde bir sorum olacak.

    -"Tüm cevaplarıyla o konuya yazı yazanların büyük tepkisini çeken bir kişiye üstüne üslük sadece fikrini yazan bir kişi için " o adamı döverim" ifadesini kullanan kişiye ne gibi bir ceza verilir?

    A- Hiç bir şey yapılmaz
    B- Kimseler görmeden mesajı silip, ne şiş yansın ne kebap uygulamasıyla geçiştirilir.
    C- Forum kurallarına da aykırı olduğu alenen belli olan bu davranışa gereği yapılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahapan -- 15 Temmuz 2013; 22:52:14 >
  • bu konuyu ben de daha önce ben de gündeme getirdim. Ancak ne hikmettir ki değişen hiçbirşey yok malesef. Bu forum kesinlikle bölümlere ayrılmalıdır. PIC- AURDINO yazılımı yapan arkadaşlarla sigortası atıp ampül değiştiren arkadaşlar (küçümsediğimden söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın ltf) burada aynı şeyi paylaşamaz.. En azından analog-digital, veya yeni başlayanlar için vs bölümlenebilir kanımca.

    iyi çalışmalar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redbutterfly

    Merhaba 2005'den beridir bu foruma üyeyim.Sürekli takip ederim ve tecrübelerden yararlanırım.sadece çok sıkıştığımda usulune uygunşekilde yardım isterim.Emin olmadığım konuda fikir yazmam.Forumdaki üstatlarım yardım etmeye hevesli ve kaliteli bir grupdur fakat:

    son aylarda açılan konu ile ilgili olmayan alakasız alaycı şuursuzca cevaplar yazan bir grup türedi.Her konuya saçma sapan konuyla alakası olmayan yorumlar yazmakta ben bunu mesaj sayısını arttırma çabası ve rütbe kaygısı olarak algılamaya başladım. Bunlara önlem almaz iseniz bölüm konu dışından faksız olacak. mesela 'transformatörden ses geliyor yardım edin' konusuna 'böcektir o' cevapları artacak.Forum için çalışanlarla soytarıları ayıracak mercii sizsiniz. Yoksa forum çok kan kaybedecek.daha önceki zamanlar gibi.
    iyi çalışmalar.

    Buradan afaki olarak yapılan tavsiyelerle elektrik çarpanda oldu,istenilen yardıma binaen verilen bilgi ile maddi zarara uğrayanda oldu , örnekler çoğaltılabilir,soru soran arkadaşımızın sorduğu sorudan konu ile ilgisi,bilgisi.becerisi, belli olduğu halde çoğu kez akademik dille hatta şemalarla tavsiyeler yapılır durur,anlayan anlıyor muhakkak,ancak soru sahibi konuyu kendi yetisine göre almakta ve ısrarla sorulara devam ediyor,ve yine bu arada işi şaka ile geçiştirenlerde oluyor,Kenan hocayı bölüm sorumlusu olarak ayrıca forumda bulunan işin ehli dostları tenzih ediyorum,size katılıyorum ve görüşünüzü destekliyorum,buradan iki satır yazı ile TV ,VS arızalarının giderildiği yazılarıda okuduk,okuyoruz,kişilerin birbirlerine üstünlük sağlama platformu gibide oluyor bazen,okuduğunu anlamadan ahkam kesenlerle,klavye şövalyelerine burada sık,sık rastlamak mümkün olabiliyor, forumdaki rütbe olayı nedirki,kağıt üzerindeki ibareden ibaret,ama bunun davranışları ile herkes tarafından başka,başka anlaşıldığınada şahit olabiliyoruz,ben yurtdışında yaşıyorum,bu gibi çok form var ve gerçek manada faydalı oluyor,bölümler başlıklarda tesbit edilmiş,hatalı olanlara mail yolu ile adminlerden konu hakkında açıklama ile küçük uyarılar gelebiliyor,ama asla konunun dışında bir yorum,yazı için tehammül gösterilmiyor,kalınız sağlıcakla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 14 Temmuz 2013; 18:32:16 >




  • ben bu durumu heyecanlı bişeyler ögrenmek için fevri ciddiyetsiz gençler olarak degerlendiriyorum. böyle bir durumda gençlere kötümser karamsar despot davranmaktansa neşeli eglenceli dolu cevaplar vermek yol göstermenin daha iyi sonuçlar doguracagını düşünüyorum.
    bırakın cocuklar eglensin ucundan da olsa bişeyler ögrensin. biz yargılamayalım. sadece dikkat edilecek noktalara özen gösterelim. zaten gerisi gelir. ögrenmek isteyen ögrenir bi şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.