Şimdi Ara

Adıyaman Kervansaray Kahvesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adıyaman Kervansaray Kahvesi

    Kahve geleneği ve kültürü ile ün salmış bir ülke olarak Türkiye bu eşsiz kahve lezzetinin tüm dünyada yayılmasını sağlamıştır. Osmanlı'nın yükselme dönemlerinde Arap yarımadasından tüccarlar tarafından Anadolu'ya getirilen kahve ilk getirildiği dönemde Osmanlı padişahlarının ve sultanlarının vazgeçilmez özel bir içeceği haline gelmişti.

    Saraydaki paşaların ve üst düzey yöneticilerin toplantı ve sohbetleri sırasında kullandıkları bu içecek gerek o dönemde gerekse günümüzde önemli bir yere sahipti. Ülkemiz topraklarında üretiminin yapılmasıyla birlikte her kesimin kullanımına açılan kahve kültürü o dönemden bu yana her hane içerisinde severek tüketilen bir içecektir.

    Kahve Nerede Üretilir?

    Ülkemizde kahve üretiminin büyük bir çoğunluğu Adıyaman'da tüketilmektedir. Hatta öyle ki Kahta ilçesi kahve vadisi olarak da bilinmektedir. Bu bölgede kahve üretimi ve kahve lezzetinin arttırılması için çok yoğun çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Adıyaman ilinde kahve üretimi ve çalışmaları gerçekleştiren kervansaray kahvesi bu çalışmaları sonucunda kahve alanında çığır açacak yeni bir kahve çeşidi yaratmıştır. Bu kahve çeşidi içerisinde kakule, salep, krema, çikolata, keçiboynuzu, damla sakızı ve menengiç gibi bazısı Anadolu'ya özgü olan tatların kaliteli kahve çekirdekler ile harmanlanması ile elde edilmektedir.

    Kervansaray Kahvesi Nereden Alınır?

    Sekiz farklı ham maddeden oluşan kervansaray Osmanlı kahvesi internet aracılığıyla da edinilebilmenin yanı sıra herhangi bir aracıya ihtiyaç duyulmadan sipariş ile satın alınabilir. Sizde Adıyaman kervansaray kahvesini satın almak istiyorsanız sitemizden sipariş verebilirsiniz.


    Detaylı bilgi için tıklayın:www.adiyamankervansaraykahvesi.net







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.