Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
84.768
Cevap
1.075
Favori
5.541.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42314232423342344235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sarveniko kullanıcısına yanıt

    birleşir tabi. oran çok iyi lcw ihtiyacı olan kaçırmasın

  • crazydentist kullanıcısına yanıt

    İyi yolculuklar hocam güzel günlerdi.

    Güzel paylaşımlardı.

    Kalın sağlıcakla  

  • muhendisgsm kullanıcısına yanıt
    Müthiş oran olmasına müthiş de, 1 senedir karı-koca toplam 30 bin puanı nadasa bırakmışlar var. Ne yapacağız yahu bu kadar puanı? x2 ve 34$ hizmet bedeli ile bilet mi alalım?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sarveniko kullanıcısına yanıt

    Ben de Çılgın Dişçi'nin yaptığı gibi son puanları çakıp kartı kapatma yoluna gidiyorum sanırım. Biletler gidiş dönüş olacak ama :(

  • Zeus_Ferre kullanıcısına yanıt
    Sağolun teşekkür ederim güzel günler dönemler yaşadık adios ailesi olarak güzel paylaşımlar yaptık hiç tanımadığımız forumdan arkadaşlarla ailecek Amerika’ya gittik uzak doğuya gittik bilgi paylaştıkça arttı ama her güzel şeyin sonu yok olduğu gibi bitti, emeği geçen paylaşımda bulunan dostlar ellerinize emegınıze kalemınıze saglık

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet maalesef bir dönemin sonuna geldik gözüküyor ama ben şu da olmazsa bitti bu da olmazsa bitti diye diye bu seferde seçim sonu konuşulan kart kısıtlamalarını da bekleyelim diyorum.


    Taksitler kısıtlanınca çok büyük bir daralma olacak mutlaka ve bankalar bir şekilde kartlarını kullandırtmak ve müşterileri kaybetmemek için bir yol belirlemek zorunda, benim beklentim bu yönde bunu da bekleyip görelim diye düşünüyorum.

  • duduco kullanıcısına yanıt
    Keçiboynuzunu ne kadar kemirirsen kemir, diline damağına gelecek olan en fazla bir damla baldır) 5 sene önce 800 liraya gidiş-dönüş x2 ile 400 puana aldığımız Avrupa bileti, şu anda en az 8 bin lira! 34$ hizmet bedeli ile 9 bin lira. Yani 4.500 puan! Yahu hala x2 nedir? Önce bu oranın değişmesi lazım.

    Setur’un da artık kimse bllet almıyor diye Adios’a bastırması lazım, ki oranlar yükselsin! Aba altından sopa gösterip Adios ile anlaşmasını fesh edebileceğini bildirmesi lazım.

    Amerika biletleri 30 bine vurdu. x4 kampanya gelse 7.500 puan ediyor. 7.500 puanı bireysel olarak millet 1 yılda kan kusa kusa toplayabiliyor.

    Diyeceğim o ki, Adios kampanya yapmak ister! Sırf cimriliğine yada hinliğine yapmamazlık yapmıyor. Bilet fiyatları yüzünden YAPAMIYOR! Sadece Adios değil, Parafly da kampanya yapamıyor! Benzinli arabaya dizel yakıt koyamazsınız)

    Şu an için yapılacak en akıllıca şey, THY promosyon yaptığında x2 ile bilet almak. Mesela yılda 1-2 kez yapılan 200$ gidiş-dönüş Portekiz yada İspanya bileti 34$ hizmet bedeli ile 7.500 lira yani 3.750 puan ile bilet almak. Promosyon bittiği an biletler 15 bine vuruyor. Yani kampanya yapılsa bile yine aynı puan, hatta daha fazla bile ödeniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 24 Şubat 2024; 10:20:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Eski günler çok geride kaldı ilk zamanlar ben senede 2 defa Uzakdoğu ve otel alıyordum, o zamanlar Gititgidiyor vs sağ olsun bayağı puan veriyordu ve avans bile kullanmıyordum. Hatta ilk seyahat kampanyaları zamanında Uzakdoğu ya da ABD biletlerinde 9 kata kadar yaklaşıyordu puan kullanımı.


    Şimdi 2 ile çarpsak bile biletin pahalı olması ve servis ücreti ile anca 1 kat gibi değerli oluyor maalesef.


    Şu an seyahat kampanyası çıkmasa da kullanılabilecek en iyi yöntem dediğiniz gibi THY ya da benzeri uçak firmalarının kampanyasını yakalamak..

  • sarveniko kullanıcısına yanıt

    setur da yapıkredi de aynı şirkete ait. Artık 10 sene önceki rekabet ve büyüme devri bitti. Bu nedenle 2 katsayı bile mucize. Zarar edeceklerini bilerek de bu devirde iş yapmazlar.


    kartlar kapanır ve büyük müşteri kaybederlerse belki bir şeyler değişir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebelehubele -- 24 Şubat 2024; 14:1:15 >
  • duduco kullanıcısına yanıt
    Olayın en tuhaf ve acı tarafı bambaşka. Biz 1,5 senedir euro aşağı yukarı 20 lira iken göbeğimiz çatlayarak 10.000 puan topladık diyelim ve kampanya gelir diye de nadasa bıraktık ya…euro olmuş 34 lira ve bu yaz 40 lira olduğunda yarı yarıya değer kaybetmiş olacak nadasa bıraktığımız puanlar)

    …yani bekle babam bekle, kampanya bekle…biletler kur yüzünden 2 mislini çıktığı için 10.000 puana alacağımız bileti artık 20.000 puana alabiliyor olacağız. O yüzden puanları bekletmek hiç akıllıca değil.

    Kampanyalar da zaten bu yüzden yapılamıyor. Uzak mesafe olacak 40k, Adios da x4 kampanya ile 10k hadi koşun bilet alın diyecek)

    Adios cidden Adios oldu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 24 Şubat 2024; 18:41:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sarveniko kullanıcısına yanıt

    Bu aklıma geldikçe beni üzen bir konu Zamanında adios ile onlarca kez çok uygun koşullarda seyahat ettim ama son 4 yıldır pandemi özel durumlar fln derken bi yere gidemedim ve bu süreçte puan kovalamaya devam ettim (hastalık gibi bişey oldu puan biriktirmek ) Ama gel gelelim bu enflasyon ortamında eridi gitti hepsi. İçerideki kullanılmayan puanlar faizlenip artmalı bence 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazydentist kullanıcısına yanıt
    Hangi karta geçtiniz hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2024,

    Ülke ekonomisi patlak, adalet desen yok, insan hakları özgürlük can çekişiyor, hayat standartları dipte adios kart ölmüş çok mu? Eskiden çok güzeldi bir çoğumuz hayalini kurduğumuz ülkelere hatta defalarca kez gittik geldik ve her güzel şeyin sonu olduğu gibi bunun da geldi, belki de en son kızmamız gereken yer bankanın kendisi bilmiyorum, kampanya olsa nasıl olacak? puan kazanmak zaten çok kolay değil, hadi oldu da gittin dolar kuru 30 un üzerinde, vasat bir otelde kalsan, yediğin içtiğin, ekstra ulaşım harcamaları üzerine de bir kaç paralı aktivite yapsan ucuz bir asya ülkesinde bile bir dünya para harcarsın, bu saatten sonra gezmeyi seven ama bütçesi kısıtlı insanlar için seyahat opsiyonları artık çok sınırlı, biraz imkanı olan uzun süreli schengen alıp arada bir yunan adaları ya da düşük sezonda da kısa avrupa seyahatleri yapabilir anca, üzmeyin kendinizi!





  • sarveniko kullanıcısına yanıt

    Tabi büyük zarar var ama yok işte kampanya harici harcamaya kıyamadık keşke alsaymışız o zamanlardan..


    Ama evet artık yolun son u gözüktü zorla da olsa 1 sefer yapsalar da bir daha biriktirmeye değecek bir durum kalmadı maalesef..

  • duduco kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen kampanya da o nedenle çıkmıyor. Sonuçta ilk kampanyada birikmiş puanı olan herkes kullanıp bir daha bu kartı kullanmayacak ama kampanya çıkana kadar bir umut hepimiz puan biriktirmeye devam ediyoruz  

  • osonguler kullanıcısına yanıt
    Kampanya gelirse muhtemelen 2-3 gün içinde tüm kota dolar.) Herkes aç kurt gibi bekliyor) Seyahat hattı anında kitlenir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sarveniko kullanıcısına yanıt

    Ben 1 saat içinde 2 NY bileti alırım :)

  • Maaş müşterisi olduğum banka değiştiği için artık aidat ödemek zorunda kalacagim için bir an önce 2500 TL ( 6 yıldır biriktirip enfelasyona yenik düşen param) yi başka ne şekilde değerlendirebiliriz arkadaşlar.
    Daha önce yapan var mo

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, Crystal kart için olması gereken güncel kart limiti nedir bilen var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mart ayında Koçtaş mağazalarından fiziki olarak Chippin üzerinden 3.000 liralık alışveriş yapınca, zannediyorum ki 3 kampanya birleşiyor. İhtiyacı olanlar kaçırmasın. 550 puan gayet iyi oran.

    Yapı Marketleri 100 ( Wordpay yüzünden 150 de olabilir)
    Koçtaş 300
    Chippin 150



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 2 Mart 2024; 16:20:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 42314232423342344235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.