Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (249. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.077
Cevap
173
Favori
330.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her sene aklıma 3-4 defa geliyor bir türlü adını hatırlayamıyor ya da internette bulamıyorum. Kral oyun gibi bir yerde oynandığını hatırlıyorum. Oyun şöyle ilerliyor: Bir büyük robotunuz var, karşınızda da düşman olarak robot var (bot), amacınız robotu savaşarak yenip sonraki turdaki başka robotla kapışmak, sonda da sanki boss olarak kırmızı renkte büyük ve güçlü bir robot var diye hatırlıyorum. İşte savaştıkça aralarda robotunuzu geliştiriyorsunuz falan. Yandan bakmalı mortal kombat misali, sırayla saldırıyonuz birbirinize. hani sadece resimlerini görmeye bile razıyım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POPGOLDFISH -- 25 Ağustos 2023; 22:2:23 >
  • efeiyigr E kullanıcısına yanıt

    Merhaba, bahsettiginiz oyunu bende cok uzun zamandir ariyorum. Acaba oyunu bulabildinizmi? Hatirladigim kadariyla ana karakterimiz siyahi idi. oyunun final boss’u polis bir kadindi ve bu bossla avm tarzi bir herde savasiyorduk. Elektirikli sularin oldugu bir bolumde hatirliyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efeiyigr E kullanıcısına yanıt
    Watch dogs 2 mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkekse selamlar aslında bir atari oyunu bulmaya çalışıyorum.

    Oyunda karakterimiz bir evde minyatür karakter olarak başlıyor. Bir merdiven korkuluğundan yukarıdan yuvarlanarak gelen makaralarin vs. üzerinden atlayarak tepedeki boss'a ulaşıyor.

    En son ekrandaki boss'un yanaklarına vurarak öldürüyorduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin

    Savaş oyunuydu masaüstünde yeşil bir resmi vardı oyuna başladığımızda bir savaşın ortasindaydik cephe siper gibi asker-doktor bizi uyandırıyor du galiba biraz konuşuyordu sonra onunla beraber ilerliyorduk deniz vardı yakında savaş gemileri vardı ilerliyorduk düşman çıkıyordu siperlerden atlayıp bize ateş ediyorlardı bazı bölümlerde bizim askerler vardı sonra bi uçak savar gibi biseye oturup uçakları vuruyorduk sonra ekiple ormana doğru ilerliyorduk ormanda mayınlar vardı eski oyundu eski silahlar,medal of honor gibi bir oyundu brother in arms gibiydi lütfen yardım edin çok önemli:(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahtsız piyade B kullanıcısına yanıt

    Medal of Honor: Pacific Assault bu oyun

  • RedKidx kullanıcısına yanıt

    1992 yapımı Batman Flash [NES] adlı oyun sanırım.

  • oyungazi kullanıcısına yanıt

    Sen varya adamın dibisin tam vazgeçtim yok bulamadık diye... çok sağol aradığım oyun bu.. vay be


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt

    Yok hocam bu değil karada başlıyordu denizde değil ileride denizler vardı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahtsız piyade B kullanıcısına yanıt

    Yani benim dediğim oyun karada arabada başlıyor. Önce arabayla karargahı dolaşıyoruz. Komutan bize arabayla etrafı gösteriyor sonra baskın yiyoruz. Gemilere giriyoruz gemide savaşıyoruz botada biniyorduk galiba. Sonra gemiye çıkıyoruz orda uçak savarla uçakları indiriyoruz. Bu bölüm bitince de ikinci bölüm ormanda başlıyor. Benim dediğim Oyunun tüm videolarina baktın mı ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 17 Eylül 2023; 15:40:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • POPGOLDFISH P kullanıcısına yanıt

    One Must Fall 2097 olabilir.



    CuteFlooryoutube
    One Must Fall 2097 is a fighting game developed by Diversions Entertainment and published by Epic MegaGames in 1994. Unlike in other fighting games like Street Fighter or Mortal Kombat, you don't compete against humans directly, you use giant Human Assisted Robots (HAR) instead. This game has three game modes: The single-player mode, in which you fight against several employees of the company called World Aeronautics and Robotics (WAR); the multi-player mode, in which you can fight against a friend; and the tournament mode, in which you have to win prize money to improve your machine in order to become the world champion. This game has been released as freeware in 1999.
    https://www.youtube.com/watch?v=15bvpznQP5M
  • oyungazi kullanıcısına yanıt

    Baktım hocam maalesef bu oyun değil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bir oyun vardı eski fps tarzı bölüm bölüm geçtiğimiz her bölümde bir askeri üsse sızdımız bölüm bitince koyu mavi bir tonla sanırım başarılı dıyordu çok fazla birşey hatırlamıyorım askeri kulleler vardı teller filan sanırım çok efsane bir oyunndı ama hatırlamıyprum fazlasını.

    Oyunu buldum ismi: ıgı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner6060 -- 19 Eylül 2023; 23:3:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000'li yıllarda bir pc oyunu vardı, karakterimizin giyimi mavi siyah tonlu bir şeydi sanırım (cd kutusunda öyle görünüyordu diye hatırlıyorum) . Oyun başladığımızda yaptığımız ilk şey yerdeki kemikleri toplayıp, bulunduğumuz alandan çıkıyorduk. Oyunu o günden beri hiç görmedim, ne retrocularda, ne youtube'da oyun tanıtımı yapanlarda :(

  • Arkadaşlar merhaba. İsmini hatırlamadığım fakat bölümleri az buz aklımda olan bir oyunu tasvir etmeye çalışacağım umarım bulan olur. oyun klasik eski CD askeri FPS oyunu. Öğretici bölümünden hatırladığım kadarını anlatayım. Yukarı çıkan spiral araba garajı gibi bir yolda silahımızla kısıtlı süre içinde verilen hedefleri vurarak ilerliyoruz. Yolun sonunda bir kapı karşılıyor. Kapıya girince bir makinalı tüfek bizi bekliyor. Makinalı tüfeğe oturup dev ekranda verilen hedefleri vurup ilerliyoruz. eğiticiden hatırladığım bu kadar maalesef. birde en aklımda kalan bölümü anlatayım. bir vapura baskına gidiyoruz, yük gemisi gibi bir şey. Gemini alt ve üst katlarındaki düşmanları temizliyim gemi yüzeyine geri döndüğümüzde yanlış hatırlamıyorsan ilk defa o bölümde elimize aldığımız 2.roket atarımız ile bize saldıran bir helikopteri indiriyoruz. Bir başka bölümde ise su basmış gibi duran garip bir şehir gibi bir yer var. Yine bir helikopter peşimizde dolanıyor fakat roket atarımız bu sefer yok sanırım. Birde küçük botumuz var etrafta dolanıyoruz. bu bölümü yanlış hatırlıyor olabilirim çünkü geçememiştim kanser olmuştum. Görev bizden çanak anten ile ilgili bir şeyler istiyor diye hatırlıyorum ama emin değilim. Birde son bilgi olarak sanki son anlattığım görevde bina çatısında oyuna başlıyorduk gibi hatırlıyorum. Oyunun bende CD'si vardı fakat annem benden habersiz çöpe attığı için gitti... umarım bulabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hızlı Damat -- 26 Eylül 2023; 16:14:32 >




  • Hızlı Damat kullanıcısına yanıt

    Call Of Duty Modern Warfare ilk bölüm bu şekilde. Gemiye baskın vs. var.

  • trancenden kullanıcısına yanıt

    oyunu buldum ismi Super Mechs, valla göte bala buldum sonunda ama yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler.

  • by_bozkurt kullanıcısına yanıt

    Maalesef kanka bu değil. benimkinde gündüz vakti gidiyorduk ve envanter sistemi Half-life'daki gibi birsürü silahımız vardı. Yinede sağol yarım ettiğin için

  • Merhabalar bir haftadır arayıp bulamadığım bir mobil oyun var. Eskiden oynamıştım ve beni çok etkilemişti. Oyun hatırladığım kadarıyla şöyle


    Geçmişteki olayları çözmek için veya birşey çalmak araştırmak vs gibi olaylar için gönderilen ajan tarzı insanlara komut veriyorduk. Oyunun görsel yanı yok sadece yazı temalı interaktif bir oyun. Modern bir arayüzü olan bir mobil oyundu. Hatırladığım bir görevde bir mekana bir eşyayı çalmak için bir ekip gönderiliyordu ve o ekip başka bir gelecekten gelen ekiple savaşıyordu ve bizde kendi ekibimizin kararlarını veriyorduk başta mekana girmek için nasıl girelim diye soruyorlardı ben ilk yeraltından kazarak gidin demiştim ve beni kazı için gerçek zamanlı saatlerce bekletti. Başka bir görevde ise eskiden dünyaya düşmüş olan veya başka bir şekilde var olmuş orasını hatırlamıyorum bir taş veya enerjimsi birşey vardı onu alması için bir ajan gönderiliyordu dağdan izliyeceği yolu soruyordu bize güvenli uzun veya tehlikeli kısa yol tarzı hatırladığım kadarıyla böyleydi.


    Hatta oyunda bize ajanlara nasıl karar vermesini istediğini söyleyen bir üstümüzde vardı. Oyun gerçekten çok etkileyici bir hikayeye sahipti ve çok iyiydi ama ismini bir türlü hatırlayamadım ve ne kadar aradım ama bulamadım. İsmini bilen biri varsa yazarsa çok mutlu olurum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bir oyun vardı hatırlayan varsa yardımcı olabilir mi?

    Hatırladığım kadarıyla anlatayım. Bizi takip eden bir robot arkadaşımız var ve böyle belli bir bölgede sadece onunla ben varız işte yollar büyük beton bloklarla kapatılmış şekilde oluyor bize yardımcı olan o robot o beton blok olan kapıları kollarıyla açıp diğerine geçmemizi sağlıyor. Bir iki tane geçtikten sonra yukarıdan bir uçak geliyor ve kançayla bu robotu bizden alıp götürüyor. Sonrası biz tek kalıyoruz öyleli bir oyundu çok küçükken oynamıştım hatırlamıyorum var mıdır acaba bilen?

  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.