Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.071
Cevap
171
Favori
328.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SupremeMasterr kullanıcısına yanıt
    Arada sallayınca tutuyor. Bu arada geçen sefer sorduğunda yine aynı cevabı vermiş olabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SupremeMasterr kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=BI3V8_O8ack&app=desktop

    Oyunun ilki 2010 yapımı, anlattığın şeye benziyor. Ama tabi sen bulmuşsun yardımcı olmaya çalışan adamı hakaret et. Lanet olsun. Bir ağız tadıyla oyun bile buldurmuyorsunuz. Birde bende ne var anlamıyorum. Diğerlerine en dandik oyunları bulunca bile soran insan gibi teşekkür ediyor. Beni ise yardımcı olmaya çalıştım diye azarlıyorsunuz. Neyse ne halİniz varsa görtün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ben de eskiden (2014 falan) bir savaş oyunu oynuyordum. Oyunun 2 modu vardı;
    İlkinde eğitim kampındaydık komutan bize görevler falan veriyordu bir de onları yerine getiriyorduk. Eğitimden hatıtladığım bazı şeyler: Bize koşmayı zıplamayı sürünmeyi öğretiyorlardı sonra başka bir yere geçip bomba atmayı öğreniyorduk eğitimde onun gibi şeyler vardı.
    Neyse diğerinde bizi tek kişi olarak göreve gönderiyorlardı.(Başlamadan önce silahlarını seçebiliyordun) Önce devriye gezenlerle karşılaşıyordun. İster bayılt ister öldür. Eğer bayılttıysan kıyafetlerini alabiliyordun böylece diğerlerinin seni farketmesi daha zor oluyordu. Oyunda ıslık çalma gibi şeyler de vardı. Neyse ilk adamı hallettikten sonra ilerlemeye devam ediyordun daha sonra oturan 3 tane adamla karşılaşıyordun. Ben onları sniper ile vurmayı tercih ederdim. Space basınca adam nefesini falan tutuyordu daha iyi nişan alıyorduk eğitimde bunun da dersi vardı. Neyse işte böyle adamları hallede hallede düşman üssüne giriyorduk. Oyunun amacını bilmiyorum çünkü oyun İngilizce idi o zamanlar İngilizce'den anlamazdım ve üsslerinde bir kaç adamı hakladıktan sonra yakalanırdım. Sağ altta küçük bir harita vardı ve düşmanları oradan görebilirdik. Başladığımız yer ise ormanlık bir tepe idi.
    Görevdeyken bilmiyorum ama eğitimde araba sürdüğümüz bir yer de vardı. Ve merdivene falan çıkabiliyorduk. Hatta eğitimde tel kesme aletini kullanmayı öğrendiğimizi hatırlıyorum.(Emin olmasam da)

    edit = Oyun 3 boyutlu

    Oyundan hatırladıklarım bu kadar. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anonimmmmm -- 16 Haziran 2020; 18:23:15 >




  • Anonimmmmm A kullanıcısına yanıt
    Bu dediğin hitman veya splinter cell dşında bir oyun mu ?
  • Cevap yazamadım kusura bakmayın. Splinter Cell'in tüm oyunlarına baktım(Aynı şekilde Hitman'e de). Splinter Cell'deki kadar bir gizlilik hakim değildi ve oyunda WW2 havası vardı. Nazilerin doğadaki küçük bir kamplarını basıyorduk galiba. Bir de oyundaki eğitim normal bildiğimiz hayattaki asker eğitimleri gibiydi. Eğitim kampında her şeyin eğitimini aldık. Şimdi aklıma geldi bıçak fırlatmayı falan bile öğretiyorlardı.
    Oyunda Hitman'deki gibi karakterimize önem verilmemiş. Karakterimizin bir kişiliği falan yoktu. Sadece göreve gönderilmiş bir askerdik. Bildiğimiz asker kıyafetleri içinde falan. Ama oyunun başında seçenekler dahilinde istediğimiz silahları seçiyorduk. Öyle çok fazla fizik ile falan da uğraşılmamış. Karakter en fazla zıplayabiliyordu. Duvarlara falan tırmanma gibi şeyler yoktu. Ama doğada olduğumuz hissi kuş sesleri ile falan verilmiş. Bizim karakterse ıslık çalabiliyordu(Nedense bu özellik çok ilgimi çekmişti). Böylece yakın çevredeki askerleri yanımıza çekebiliyorduk. Sonra onları bayıltıp kıyafetlerini alır, kendimiz giyer adamı da sırtlar başkaları görmesin diye saklardık.
    Neyse yani Hitman'den farkı bizim asker olmamız. Aslında Splinter Cell'e benziyor ama WW2 havası hakim ama gizlilik teması çok daha az ve oyunun arasında hikaye girmiyor. Tabi ikisinden de farklı olan özelliği binaların olmaması. Sadece ufak yapılar -kulübeler, barakalar, içinde savaş araçlarının olduğu salon büyüklüğündeki odalar- vardı ve oyunun %95'i açık havada geçiyordu
    İlginize teşekkürler.

    edit: Oyun her daim gündüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anonimmmmm -- 21 Haziran 2020; 14:43:54 >




  • Anonimmmmm A kullanıcısına yanıt
    Sniper elite oyununa benziyor ama elbise giyebilme özelliği var mıydı hatırlamıyorum. Bir kaç oyunu var inceleyebilirsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüm oyunlarına baktım. Aslında kontrolleri, verdiği his olarak birbirlerine benziyorlar ama Sniper Elite serisi çok fazla bina ve yıkım içeriyor. Bir de sniper kullanımına verilen bir önem de yoktu.

    Sniper Elite 3 hariç ama onda da çok fazla animasyon -ve hikaye- var. Tabii ki seriye hakim olan yıkım bahsettiğim oyunda hiçbir şekilde yoktu. Herhangi bir savaş alanı içermemeli, Sniper Elite 3'ün grafikleri kadar iyi grafiklere de sahip olmamalı.

    Videolardan gördüğüm kadarıyla bir eğitim bölümü yok. CSGO'daki gibi bir eğitimden (hatta daha da detaylısından) geçiyorduk.
  • Bulmaca ve hikaye içeren bir oyun arıyorum. Oyunda bir çocuğu kontrol ediyoruz. Çocuk ailesini kaybetmiş. Her aile bireyi için ağaçta bir gri fotoğraf var. Teker teker aile bireylerinin nasıl öldüğünü buluyoruz ve gri fotoğrafı renklendiriyoruz. Hatta abisi depresyondaydı ve bir fabrikada balıkların kafalarını kesiyordu. Depresyonu arttığı için de balık kestiği yere kafasını koyup intihar etmişti. Olay kötü ama grafikleri tatlı bir şeydi. The last day of june gibi. Oyunu bir türlü bulamıyorum.
  • Uçan Terlik kullanıcısına yanıt
    What Remains of Edith Finch

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler oyunu buldum. (Death to Spies)
  • smhzsy S kullanıcısına yanıt
    The Incredible Machine serisinden bir oyun olabilir. Çok daha eski ama TIM ler.
  • Arkadaşla Klasik dünya harita üzerinde strateji oyunuydu.
    hatırladıgım devletler
    Osmanlı-rusya-ingiltere-prusya-fransa
    Şehirlerden sadece top çıkıyordu sanırım asker yoktu.şehirdeki binalar upgrade ediliyordu kale veya şehir artık neyse..toplarla şehir fethetmeye gidiyorsun.Bide
    Gemiler vardı gemilerde gelişiyordu.gemilerlede şehir alabiliyordun.Amerika kıtasıda vardı devlet yoktu ama orda sahipsizdi.Bu oyunun adını bir türlü hatırlayamıyorum bulamadım hiçbir yerde.
    oynadıgm yıllar 2005-2006 filan sanırım ama oyun bi kaç yıl daha eski olabilir
    adını benzettigim isimler the world knight vs bu tarz bişey gibi geliyor ama çok aradım bulamadım..bilen arkadaşlar yazarsa hatırlayanlar çok memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lutfuturker77 -- 4 Temmuz 2020; 19:34:35 >
  • Bir oyun vardı 2.dünya savaşında nazilere sızan bir askerdik oyunda karakterimizi yukarıdan görüyorduk bazı büyük rütbeli komutanları öldürüp onun kıyafetlerini giyiyorduk dahasını hatırlamıyorum keşke bulabilsem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba.
    Benim hatırlayamadığım oyunda zeka oyunu gibi bişiydi. Bloklar vardı farklı renkler yada harflerde. Detayı tam hatırlayamadım. Fareyle o blokları aynı renk olacak şekilde seçip yok ediyorduk. Sonra diğer blokjlar düşüyordu ama üstten yeni blok gelmiyordu. amacımız olabildiğince yüksek sayıda blok bir araya getirerek patlatmak ve az sayıda blokun yok edilemeyecek şekilde kalmasıydı. Xp bilgisayar da oynuyordum sanırım 2005 yılı civarı olabilir.
  • 5 6 sene önce oymadığım bir oyun vardı. Strateji oyunu online bir oyundu. her adada çıkan maden farklıydı taş ,odun, kristal vs vs bunları toplayıp gelişiyorsun asker felan üretiyordun sonra krallığı geliştiyordun,klanın vardı klanınla savaşlara katılıyordun yada bireysel başka oyunculara asker gönderip savaş ilan ediyor sonra da Yağmalıyorsun diğer oyunculara maden alışverişi yapabiliyorsun. Krallığını haritada başka yerlere taşıyabiliyordun. Günümüzdeki çoğu oyun böyle o yüzden bu oyunu bulamıyorum yardımcı olurmusunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda zamanı dondurabiliyorduk ve yavaşlatabiliyorduk bir özellik daha vardı ama hatırlamıyorum. Aksiyon oyunuydu bir aralar çok ünlüydü. Oyunun adını bulmam lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mcaglar05 M kullanıcısına yanıt
    Commandos olabilir mi?
  • serialbagbasi S kullanıcısına yanıt
    Quantum Break olabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar, ayrı bir konu açmıştım ama meğerse ilaç buradaymış.

    Colin mcrae rally 3 oyununa benzer bir oyundu. Hatırladığım kadarıyla Milliyet gazetesi ücretsiz dağıtmıştı. Yıl 2004 veya 2005 +- 2 yıl olabilir :) Full sürümle vermişti oyunu onu hatırlıyorum. Tekli yarışlarda kendi rekorumuzu kırmak için örneğin bir önceki yarıştığımız gösterim hayalet şeklinde önümüzde veya arkamızda oluyordu. Yani bir önceki yarışımızın hayaletiyle falan yarışıyorduk. Çok detayda veremiyorum fakat çöl arazisinde uçurumlu bir bölümde yarıştığımı net hatırlıyorum grafikleri de kötü değildi yılına göre. Cd kutusunun görüntüsünde karlı yerler, o bahsettiğim uçurumlu çöl arazisi falan da vardı :) Need for Speed serisi falan değil umarım buluruz bu oyunu gazetenin arşivine baktım ama bulamadım.Yardımlarınızı beklemekteyim :)
  • 2004 2006 gibi bir zamanda oynamıştım bir oyun şöyle uzayda geçiyor adı galaksi gibi birşey di galiba oyunda bir uzay gemisini yönlendiriyoruz 2b bir oyundu galiba yandan görünüm uzay taşlarını patlatıyorduk ilk başta daha sonra bölüm sonunda aşağıdan destek gemisi geliyordu ve yardım mı destek mi diye sesleniyordu Türkçe bir oyun gemi cephane dolduruyordu yeni silah veriyordu ve uranyum dolduruyordu uranyum zamanla azalıyordu silahlar ise mayın küçük roket büyük roket yıldırım dı aklımda kaldığı kadarıyla en son ise kocaman uzay gemisi ile savaşıyorduk bir türlü bulamadım kimse bilmiyor mu bu oyunu ya oynamadımı kimse bilen varsa lütfen yardım etsin çıldırmak üzereyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mustafa6 -- 6 Ağustos 2020; 22:48:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.