Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (997. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.009
Cevap
782
Favori
1.602.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 995996997998999
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • konudan bağımsız olucak ama danışmak istedim eskisi gibi kaliteli siteler mevcut değil aradığım filmleri bulamıyorum arşiv nereden yaparım altyazılı tercihim.özelden iletirseniz sevinirim

  • topaz42 kullanıcısına yanıt

    Adamsın reis 2 gündür arıyodum filmi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 20 yaşındayım yaklaşık 14-15 yıl önce adını bilmediğim bir gazeteden bir dvd çıkmıştı. İçindeki çizgi filmde küçük bir kız çocuğu 3 tane sonradan iyi olucak kötü karakterle kesişiyordu yolları. Bu kız yetimhanede kalıyordu ve pancar tarlasında çalışıyordu çok kötü bir müdüreleri vardı yetimhanenin. 1-2 aydır part part hatırlıyorum lütfen biliyor çıkın aklımı kaybedicem


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba seneler önce bir film izlemiştim televizyon da 2.sınıf amerikan filmi gibi bir şeydi konusu şöyle idi " film de 3 üvey kardeş var biri polis oluyor, biri suç lideri diğeride gizli bir subay yanlış hatırlamıyorsam denizci galiba yanlış da olabilir ama subay orası kesin neyse bu subay olan münzevi bir hayat yaşıyorken polis kardeşinin diğer suç lideri olan kardeşi tarafından öldürüldüğünü öğreniyor ve onun intikamını almak için geri geliyor filmde bir de asyalı bi polis kız var onunla sevgili oluyor falan başrol oyuncusu memento da da ki abimize benziyordu sarışındı suç lideri olan abimiz keldi meksika tarzı diğer ölen polis kardeş de brandon routh diye bi oyuncu var ona benziyodu filmden aklıma kalan sadece bu hikaye basit ve klişe ama sevmiştim o zamanlar sonrasında bulamadım film eski film zannedersem 95 2010 yapımı arası gibi bişi galiba valla hatırlayan varsa sevinirim.

  • şeytanın şovalyesi

  • Filmin eski yada yeni olduğunu hatirlamiyorumm fragmanini izlemistim.

    Benzer bahceli evlerin olduğu bir kasabada ayni isleri surekli yapan insanalar vardi. Hep ayni ise gidiyor geliyor kadinlar hep evdeydi falan. Sonra bir kadin tren trenway gibi bir sey ile çöle benzer bir yere dogru gidiyordu. Gitme sebebi de bir patlama mi goruyordu garip bisry mi tam hatırlamıyorum. Nolur bulun şu filmi:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bi film vardı. Mitolojik diye hatırlıyorum emin değilim ama ilk çağ insanları gibi bi hayvanın kürkünü giyiyorlar düşmanlarında boynuz var. En güzel sahnesi bu iyi olan kabiledekiler yakalanıp uzun bi sırığa bileklerden hepsini bağlıyorlar bi dağdan geçiyorlar ama uçurup başrol oyuncusu yanındaki bağlı arkadaşına bana vur kavga çıkar diyor düşmanların hoşuna gidiyor dağda bu ikisi kavga ederken izliyorlar başrol oyuncusu yumruk yemiş gibi yapıp yerden taş alıyor bu taşı bi fırlatıyor düşmanlardan birine mi kendi kabilesine mi çarpıyor bunlar aşağı düşmeye başlıyorlar uçurumdan sırığa bağlı oldukları için en arkadaki düşünce bi önündekinide mecbur sürüklüyor uçuruma. M.ö. 10.000 değil apokalipto değil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • filmbul34 F kullanıcısına yanıt
    Quality Street ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mankurt84 M kullanıcısına yanıt
    FURIOUS

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AkınnAkkose A kullanıcısına yanıt
    3 Haydut olabilir mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aynedo A kullanıcısına yanıt
    İçimdeki yangın olabilir mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selimbey7592 S kullanıcısına yanıt
    En Man Som Heter Ove (Hayata Röveşata Çeken Adam) , 2015 , Hannes Holm

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba


    Herkes film soruyor. Bilenler cevaplıyor. Bu sefer ben değişik bir şey soracağım. Bir reklam. Şu günlerde kanallarda sık sık gösterilen bir reklam.


    Reklamın bir sahnesinde bir adam elinde tuttuğu lop bir ete şiş batırıyor. Eti tutuşu, batırma şekli filan hoşuma gidiyor. Fakat ne reklamı olduğunu unuttum. TV8 reklamlarında gördüğümü hatırlıyorum. Dün akşam bir kaç kanalda sırf bunun için reklamları seyrettim. Ama denk gelmedim.


    Hatırlayan olursa sevinirim.

  • Selamlar, bir film var hatırlayamadığım, belki izleyenler olmuştur.

    Film bir evin içinde geçiyor , konak gibi bi kaç katlı bir ev. evin içinde bir aile var ve normal yaşantıya devam ediyorlar, ta ki dışarı çıkmaya çalışana kadar. evin kapısı, penceresi dışarıdan bir metalle kapatılmış gibi. ve pencerelerden yapış yapış birşey geliyor. sonra sanırım sarsıntı falan oluyor.

    Neyse uzatmayayım filmin finalinde, aslında bu evin oyuncak ev olduğu ve bu karakterlerin oyuncak evin içinde yaşayan insanlar olduğu, ve evle oynayan kız çocuğunun şekerinin evin üstüne aktığı ve bulaştığı anlaşılıyor.

    yeni değil, belki 90lardan bir film olabilir, bende muhtemelen 25 sene önce falan izlemiştim filmi ama unutamadım, etkilendiğimi hatırlıyorum.

    izleyen ve hatırlayan var mı acaba ?

    şimdiden teşekkürler  

  • Bu filmi ben de seyrettim ve burada bu filmi sormuştum. Cevaplanmıştı. Geçmiş sayfalarda var cevabı. Şu anda cevabı yine unuttum ama sanırım alacakaranlık kuşağından bir filmdi.


    Geçmiş sayfalarda var.

  • Arkadaslar cok eski zamanlarda vhs video da izledigim bir zombi filmini ariyorum, film fransiz sinemasina ait olabilir, birbirini tanimayan insanlar zombilerden kacmak icin bir eve, belki de bir sato ya siginiyorlar, filme ait hatirladigim sahnelerden biri, kadin, eriskin yastaki oglunu emziriyordu, oglu zombiye donustugu icin emzirirken kadinin gogsunu yiyordu, diger bir sahne de su , evde mahsur kalan kurbanlardan bir kadin, karanlik ta cami acip asagiya bakiyordu, zombilerden biri orak gibi bisey le uzanip kadının kafasini kesiyordu. Bir sahnede de peder oldugunu sandigim birini zombiler girtlagini parcalayarak yiyorlardi. Son hatirladigim sahnede bu gruptakiler kacmaya calisirken, bir yere siginiyorlar, ve kapiyi cok agir bir cisimle ( matbaa makinasi gibi hatirliyorum ) kapatmaya calisiyorlardi. Dostkar yillardir bulamadim, bir el atin lutfen, film cok eski bir film 🙏🙏




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seckin Erken -- 23 Aralık 2023; 0:39:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, 80lerden olduğunu düşündüğüm VHS kaset filmlerini arıyorum. Aklımda pek bir şey kalmadı ama belki aynı sahneler size de bir şey çağrıştırır.

    İlk filmde hatırladığım kel bir adam birisi/birilerinden kaçarken kamyonun arkasına tutuyor. Kamyonun arkasındaki tahta kopuyor ancak adam sanki kamyonda devam ediyormuş gibi adamlara “ne olduuu hahaha” der gibi el sallıyor. Farkına vardığında da malum. Komedi aksiyon tarzı bir film.

    İkinci filmde ise küçük oyuncak robotlar hatırlıyorum, adamın evinde bir sürü küçük robot oyuncak var( hareketli ve kavgaya dahil olabilirler tam aklımda değil), adamında Çinli Japon gibi bir şey olması lazım. Kavganın beyazın bol olduğu aydınlık bir odada olması lazım.Bu filminde komedi aksiyon tarzı olması lazım.

    Yazdığım sahneleri İngilizce yada Türkçe olarak yazıp arattım bir çok şekilde ama bir sonuca ulaşamadım.

    Herkese iyi forumlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WoW STORMRAGE kullanıcısına yanıt

    İlk filmdeki sahne sanki Charlie Chaplin filmlerinden birinde vardı. %99,999999 Charlie Chaplin filmlerinde. Evet.


    Diğerini bilmiyorum.

  • merhab

    yillar once yabanci bir film izlemistim

    zengin bir adamin karisi kaciriliyordu

    eski asker gibi birisinden yardim istemisti

    ondan egitim alip beraber karisini kurtarmaya gidiyordu

    buyuk ihtimal 20yil oncesinin filmli

    tesekurler

  • baya eski bir film var 1990’lı yıllardan kalma olabilir sanırım. Filmde bir sahnede adam komaya giriyordu ve doktorlar fişini çekmek istiyorlardı. Onun tanıdığı kişiler hastaneden kaçıracaklarken adamı merdivenlerden düşürüyorlar ve komadan bu sayede çıkıyordu. Daha sonraki sahnelerin birinde bir amerikan futbol takımında oynuyordu ve takımın maçı kaybetmesini sağlamaya çalışıyordu. Ancak sevdiği kadın ona ekranda "i love you" işaretini (ki bu işaret önce işaret parmağıyla başını göstermesi, sonra elini kalbine götürmesi daha sonra da karşısındaki kişiyi işaret etmesi şeklinde yapılıyordu) yapıyor ve bunu ekranda görünce de kendinden geçip maçı kaybettirmek yerine kazandırmaya başlıyordu. Bu filmi maalesef hatırlayamadım.

  • 
Sayfa: önceki 995996997998999
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.