Şimdi Ara

adil kullanımı şikayet ediyorum desteklemek isterseniz buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar akk benim çok canımı sıkıyor ve elimden geldiği kadarı ile gerekli yerlere şikayet ve öneri biçiminde bildirimler yapıyorum.
    ttnetin sayfasında

    Adil kullanım uygulaması nedir?
    Adil kullanım uygulaması, şebeke kaynaklarının tüm kullanıcıların aynı kalitede hizmet alabilmesine imkan sağlamak için devreye alınan bir uygulamadır.
    Neden adil kullanım uygulanmaktadır?

    Şebeke kaynaklarının en verimli şekilde kullanılmasına ve bu sayede abonelerin internet deneyimlerini en iyi şekilde yaşamalarına imkan tanımak için tasarlanmıştır. Adil kullanım uygulaması, tüm abonelerin interneti kullanmaları durumunda şebeke üzerindeki yoğunluğun dengelenmesi amacıyla uygulanmaktadır.

    diye bir açıklama var ben bundan benim altyapım yetersiz sizin paranızı ödediğiniz hızları sürekli ve sağlıklı bir şekilde vermem mümkün değil o yüzden böyle bir uygulama bizim işimize geliyor defolularımızı ortadan kaldırıyor demektir. ve ben bunu kabul edemiyorum Bimer de dahil olmak üzere bu uygulamanın ne kadar tüketici düşmanı oldugunu anlatmaya çalışıyorum. sizde aklınıza gelen şeyleri aranızda konuşmak yerine en azından kaale alınacağı ümidi ile gerekli yerlere internet üzerinden de olsa yazarsanız belkide bir farkındalık oluşur teşekkürler...







  • Kaldirmazlar onun tadını aldılar birkere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adını tekniloji de anmadiginiz adam yerine koymadigimiz bulgaristan a gittiğimde 25 tl ye 50 mbps download 60 mbps upload ı olan internet kullanıyorum üstelik tahahutsuz.ordan buraya geldiğimde sömürüldügümü daha ıyi anlıyorum onların başarıp ta bizim dünyaca ünlü (gelir anlamında sadece) firmalarimizin yapamadığı ne olabilir ki ama maleseff bütün yöneticiler bir araya gelerek nasıl kaliteli hizmet veririz yerine en asgari düzeyde hizmetle nasıl daha cok para kazaniriz ın hesabını yapıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu btk ne iş yapar onuda ben anlamadım adamlar at oynatıyor ülkede ne karışan var nede görüşen
  • Merak etmeyin yakın zamanda AKK değerleri artacaktır. 4A Uydu atılacak dendi internet ucuzlayacak dendi.. çok ucuzladı.. Şimdi 4B atılacak yine internet ucuzlayacan deniliyor ucuzlar.. Doğal gaza seneye %20 indirim olacak diyorlar iner.. AKK de gelecekde artar merak etmeyin Herşeyin başı sabır. 5-10 seneye varmaz en az AKK 150GB olur.. Bi 10 senecik bekleyi ver.. iyi ola CAK CEK...

    Yada burası hür ülke bastır parayı AKK siz internet emrinde, Bastır parayı Askerlikten muaf

    Burası Türkiye, bizde vatandaşlar olarak bizi kazıklarlar bizde memnun olmadığımız hizmetleri hem kullanır hemde forumlar yazar şikayet ederiz. Bu şekilde de acayip bir kamuoyu oluşturup hükümetin ve firmaların dikkati çekeriz.. Nasıl dikkat çekeriz "Ya forumda şikayet arttı (Bu arada beğenmediğimiz hizmetleri kullanmaya devam ediyoruz tabi)" der hemen tırsarlar gereken kota arttırımını yaparlar hükğmet forumdaki şikayetleri gözlemleyerek oy kaygısına düşer hemen firmalara yaptırım uygularlar"

    Biz hem kullanalım hemde çok şikayet edelim. Düzelir elbet.. Haberlerde görmüştüm. bu2014 senesinde internet kullanım artışı en fazla olan yılmış. Hem beğenmiyoruz hemde internet almak için tepiniyoruz. (Bende dahil)

    Aynı şu mahbbete benziyor. Benzin Mazot çok pahalı diyip WC bile araba ile giden bir millet konumundayız




  • Hem kullanıp hem sikayet edenler değil bize bu şekilde saçma sapan uygulamayı direttirenler ve başka seçenek birakmayanlar utansın kullanıyorum diye şikayet etmiyelimmi bu ülkede de hergün birşeyler den sikayet ediyoruz ne yapalım yasamayalimmi başka ülkeye mi gidelim. Tabiki Forumlara yazacağız forumlar ne için var şikayet etmek icin isimizi gücümüzü bırakıp kapi kapi gezmek Cokmu akıllıca. Ben hizmetimin kalitesi düştüğü anda şikayet imi yazıyorum kendi kendime soylenmek yerine onlara söylemiyorum şikayet olduğu icin cevap vermek zzorundalar çalışmalarımız devam ediyor diyerek gecistiriyor olabilirler ama en azından memnun olmadığımı belli ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.change.org/p/lütfi-elvan-adil-kullanım-kotası-kaldırılmalı/share?just_signed=true

    Desteklemek isterseniz buyurun arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence tüm ınternet kullanıcıları bı organızasyon ıle taksım de yürüsün en azından görsel medya üzerınden dıkkat çeker bazıları rahatsız olup ışını yapmayı dener
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.