Şimdi Ara

Adil kullanım kotasını geçip hızı düşenler/düşmeyenler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
14.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bendede Düşmedi.
  • Bu ay düşeceğini sanmıyorum, şubat ya da mart ayından itibaren başlarlar sanırım düşürmeye.. Ya da böyle gider... :)
  • Arkadaşlar hattımın alabileceği en yüksek hıza nerden bakıcam? bununla ilgili bir konu vardı ama anlatan arkadaşların konuştuğu dili anlamam için 10 senemi bilgisayarda geçirmiş olmam lazım. o derece :) nasıl bakıcam desteklediği hıza?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ImpuLsiv

    Bu ay düşeceğini sanmıyorum, şubat ya da mart ayından itibaren başlarlar sanırım düşürmeye.. Ya da böyle gider... :)



    Ben geçeceğim böyle diyorsunuz bütün yıl düşmeden kullanıyorsunuz.
  • arkadaşlar smile adsl kullanıyorum bende hızım baya bi zamandır 4mbitte sabit hiç düşmedi. benim başka bi sorum olucak modemin adsl modunu adsl2+ yaptığımda sinyal zayıf geliyor ve kopmalar yaşıyorum. g.dmt modunda doğru dürüst çalışıyor bağlantı. port değişikli yaptırsam düzelir mi? birde port değiştirirken zorluk çıkarıyorlar mı?
  • adil kullanım kotasını geçip hızı düşen varmı ?
  • Bu ay 83.541.423.818 (77,804 GB) indirme yaptım fakat hızda bi değişme yok.Netlimitsiz kullanıyorum ve hızım 2mbit
  • sorun yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcp1rates -- 29 Ocak 2011; 11:07:39 >
  • dün 8 mbit netlimitsiz (25 GB kotalı) tarifesinden 16mbit tarifesine geçtim. Yaklaşık bir 5 aydır 8 mbit lik bağlantı kullaıyordum 6mbit olrak çalışıyodu hızım hiç düşmedi. Dün TTnetten gelen telefonla işte downloadımı filn kontrol etmişler aktif kullanıcısınız dediler size özel tarife filn hızınızı arttıralım arttırdım bundan da hızım düşmez diye düşünerek akşam eve gittiğimde downloadım 180 gb olduğu için hızımı 1 m bit e düşürmüşler. Pusuya yattım ayın 1 ini bekliyorum. Eğer ayın 1 ini geçtikten sonra hızımı gene düşürürlerse 8 mbit e geri geçicem (hızımın tekrar düşmeyeceğini ümit ederek) Bu arada merak eden arkadaşlar varsa dün tarife değişikliğinden dolayı sık sık netim gitti arıza bildirdim sonrasında hız 1 mbit oldu. Şubat 1 gellllll :)))

    Edit:

    Bu arada bir arkadaşımdan duyduğuma göre bu kota sistemini düzeltmişler Şubattan itibaren tam olarak kullanıma koyucaklarmış. Bu konu ile bilgisi olan arkadaş var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shindorei -- 29 Ocak 2011; 11:19:25 >




  • Arkadaşlarınıza değil gözünüze inanın. Birinin arkadaşı Şubat'ta düşecek demiş birininki Mart'ta demiş. Bak sen! 2 yıldır düşüremiyorlar, bundan sonra da düşüremezler düşüremediklerinin hızını.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shindorei

    dün 8 mbit netlimitsiz (25 GB kotalı) tarifesinden 16mbit tarifesine geçtim. Yaklaşık bir 5 aydır 8 mbit lik bağlantı kullaıyordum 6mbit olrak çalışıyodu hızım hiç düşmedi. Dün TTnetten gelen telefonla işte downloadımı filn kontrol etmişler aktif kullanıcısınız dediler size özel tarife filn hızınızı arttıralım arttırdım bundan da hızım düşmez diye düşünerek akşam eve gittiğimde downloadım 180 gb olduğu için hızımı 1 m bit e düşürmüşler. Pusuya yattım ayın 1 ini bekliyorum. Eğer ayın 1 ini geçtikten sonra hızımı gene düşürürlerse 8 mbit e geri geçicem (hızımın tekrar düşmeyeceğini ümit ederek) Bu arada merak eden arkadaşlar varsa dün tarife değişikliğinden dolayı sık sık netim gitti arıza bildirdim sonrasında hız 1 mbit oldu. Şubat 1 gellllll :)))

    Edit:

    Bu arada bir arkadaşımdan duyduğuma göre bu kota sistemini düzeltmişler Şubattan itibaren tam olarak kullanıma koyucaklarmış. Bu konu ile bilgisi olan arkadaş var mı ?


    Hattınızdaki sık sık kopmalar sizin kotayı aştığınızdan değil, hattınız bu kapasiteyi kaldırmadığından olabilir. O nedenle ekran görüntüsünü buraya koyabilirseniz ona göre yorum yapabiliriz. İkincisi bu Şubat efsanesine ben hakikaten inanmıyorum. Net paketleri çıktı çıkalı her ay mutlaka sistem düzelir ve mutlaka hız tam zamanında düşürülür Bana soracak olursanız adil kullanım uygulamasının disiplinli bir şekilde uygulanması taraftarıyım. Neden diyecek olursan. Bazı kullanıcılar hakikaten ipin ucunu kaçırıyor. Bir kaç günlük downloadlarını paylaşıyorlar ki kullanılan trafik nedeniyle yakınlarındaki abonelerin nasıl etkilendiğini düşünemiyorum bile. Şimdi 50 GB veya 25 GB data sonrası düştüğünde hem komşusu internetini sağlıklı bir şekilde kullanırken hem de kendisi download hastalığından kurtulmuş ve daha idareli kullanıma alışmış olacak.




  • kotayı ne zaman aşarsan mı düşüyor yoksa bir dahaki aya mı yansıtılıyor hız düşmesi?
  • Benim de hzı düşmedi modeme 5-6 kere reset atmışımdır 150Gb ı geçyim düşme olmadı
  • Benimde hızım düşmüyor ancak siz baya abartıyorsunuz 1 TB çektin de ne oldu ? Filmleri doldurdun eminim çoğu filmin içine girip açmamışsınızdır bile. Benim kota rekorum 350 GB oda 3 pc kullandığımız için olsa gerek
  • düşme olmuyormu yani?
  • süperonline fiber internet kullanıyorum bu ay 50 gb geçmişim bundan dolayı 10mbit sınırsız internetim 1mbit sınırsız olarak devam ediyor.adil kullanım kotasını doldurmuşum arkadaşlar.bu ay ilk defa başıma geldi.teknik destek aldım yasa bu ay yeni yürürlüğe geçmiş sanırım.ağustos diyorlardı kısıtlamaya aynen öyle oldu.artık özgürlük yok yani.ekmekğin yanında ki ballı tereyağından sadece yereyağı kaldı bal 20mbit sınırsıza 200 tl verenlerde.:(((
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.