Şimdi Ara

Adidas ve Koray Spor Ayakkabı Rezaleti-1 ayda deformasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bursa Koray Spor'dan 18/03/2017 tarihinde oğlum için aldığım Adidas Rapidarun R model ayakkabıların yaklaşık bir ay sonra her ikisininde üst iç taraflarında yıpranma ve deformasyon oluştu. Bunun üzerine 18/04/2017 günün Koray Spor'a giderek durumu izah ettim. Ayakkabıyı kontrole göndermek için teslim aldılar. Ne zaman sonuçlanır dediğimde en geç 1 hafta dediler. Ben Adidas ya da Koray Spor'dan SMS beklerken 2 hafta geçti, Koray Spor'a gittim. Bilgisayardan kontrol ettiler ve ürünle ilgili kayıt bulamadılar. Yeni kayıt açacağız dediler. Uzun süre haber gelmeyince tam 5 kez Koray Spor'a ayakkabının durumunu sormak için gittim ve en son anlaşıldı ki ayakkabılar kayıp. Nerede olduğunu kimse bilmiyor. Yine haber vereceğiz geçiştirmesi ile 2 hafta geçti ve sonunda bana Adidas'tan ürünün ulaştığı SMS 'i geldi. 1 gün sonra da kullanıcı hatası denilerek ayakkabı iade edildi.
    Bu arada oğlum spor ayakkabısız kalınca acilen ve maalesef yine Koray'dan spor ayakkabısı aldım çünkü ertesi gün Antalya'da eskrim turnuvası vardı ve spor ayakkabısı olmalıydı.Yani ben bir ay içinde ayıptır söylemesi Koray'a 500 tl ayakkabı parası ödedim ve ilgi sıfır.

    Ben de şikayervar sitesine konuyu yazdım ama maalesef bir sonuç elde edemedim.Müşteri hizmetlerinden arayan bayan çok kendinden emin bir şekilde "yasal yollar açıktır beyefendi" diyerek bana kısacası "burası Türkiye,ne yaparsanız yapın biz size bu pahalı ayakkabıları satarız,hatalı da olsalar geri almayız,zararınızı tanzim etmeyiz,bize de birşey olmaz" demek istedi.Ben de kendisine her platformda hakkımı arayacağımı belirttim.
    Şikayetvar linki:https://www.sikayetvar.com/adidas-ayakkabi-deformasyon-ve-degisim-ret-karari

    Buyrun Resimler:

    Adidas ve Koray Spor Ayakkabı Rezaleti-1 ayda deformasyon
    Adidas ve Koray Spor Ayakkabı Rezaleti-1 ayda deformasyon
    Adidas ve Koray Spor Ayakkabı Rezaleti-1 ayda deformasyon

    Bugün Bursa Nilüfer İlçe Halem Heyeti'ne resmi başvurumu yaptım.Bakalım sonuç ne olacak.

    Fakat diğer taraftan şikayetvar sitesinde Adidas ile ilgili yüzlerce benzer şikayet var ve işin ilginci herkes benim karşılaştığım sonuçla yüzleşmiş.Yani Adidas ürünlerine sahip çıkmıyor.Daha da ilginci şikayetvar sitesindeki diğer Adidas ürün şikayetlerine özenle baktım ve şunu farkettim.Genelde sorunlar aynı.
    Analadığım kadarıyla Adidas'ın kullandığı kumaşlarda (ki özellikle file kumaşta) çok ciddi bir sorun var.Adidas bunu kendisi de biliyor ama binlerce ayakkabıyı değiştirmemek için asla hatasını kabul etmiyor.
    Bakın bunlar da şikayetvar'daki diğer adidas şikayetleri.Neredeyse hepsi aynı.
    https://www.sikayetvar.com/adidas

    Sonuç:Ben işin parasında,ayakkabısında değilim.Allaha şükür imkanım var ve oğluma yenisini alabildim.Ama burada bir hak söz konusu.Tüketicinin hakkının gaspı var ve Adidas gibi bir firmaya bu yakışmıyor.Diğer taraftan da düşünsenize diyelim ki gariban adamcağız belki de oğluna 3-4 yılda bir kaliteli zannettiği bir spor ayakkabısı alıyor ve bu sonuçla karşılaşıyor.Yazık olmaz mı?

    İşte ben bu konuyu Adidas rezil olsun diye değil,Adidas daha kaliteli ayakkabılar üretsin ve insan halidir olur,hatalı ürün olursa da arkasında dursun,kalitesinden ve insanların gözündeki imajından ödün vermesin diye açtım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.