Şimdi Ara

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
56
Favori
90.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://stacksocial.com/sales/adguard-family-plan-lifetime-subscription


    merry15 kodu ile 25.50 dolar'a satın alınabiliyor.


    Ortak alalım diyen çıkarsa, 3 kişi ömür boyu aile lisansı alabiliriz. Her kişiye 3 cihaz etkinleştirme hakkı olur. 100 lira düşer ortalama kişi başı ömürlük.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 24 Aralık 2021; 23:21:25 >
  • Mobil Firefox + adguard eklentisiyle reklam hiç görmedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    Bende şimdi denedim.

    Forum donanımda reklam olan yerleri engelliyordu ama beyaz bölüm olarak gösteriyordu orayı. Şimdi komple engelliyor ve beyaz olarakta göstermiyor. 8 saniyede yok şuan. Adguard kendini bayağı geliştirdi.

    Ama ara sıra interneti yavaşlatabilir ve çok şarj harcayabilir. Benden söylemesi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 25 Aralık 2021; 1:23:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömür boyu aboneliğe sahibim. Mobil sürümü oldukça başarılı. Tam aradığım şey diyebilirim fakat Windows için olanı pek iyi değil. Zaman zaman internet yavaşlamalarına sebep oluyor ve Asus router arayüzüne bağlanma sorunları yaşatıyor. Asus router sayfasını manuel olarak beyaz listeye alıyorum ancak yine de bir şey değişmiyor. Mobil sürüm kullanmaya devam.

  • Telefonunuza veya internet arayüzünden modeminize, manuel olarak Adguard dnslerini girerek ücretsiz sağladıkları reklam engelleme dns protokolüyle kullanabilirsiniz. Telefonda uygulamalardaki reklamlarda engelleniyor. Profesyonel kullanım için adguard android ücretli sürüm gayet her uygulamada başarılı. Dns xbox ağı için yavaşlama yaratabilir, kullanacaklar google dns tercih edebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramuli -- 6 Şubat 2022; 1:34:49 >
  • Birşey farkettim, adguard dns i seçip dnsleak yapınca amsterdam da sunucusu çıkardı, şimdi İstanbulda datacamp limited çıkıyor ve bu isp sağlayıcısı mimli. Sakat yani. Yani bu durumda kafalar karışır. Nette araştırırsanız çok kötü puanı var. Bir fikri olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Adguard Dns kullanırsam;

    AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

    Bu Cloudflare kullanırsam;



    AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 7 Şubat 2022; 5:23:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • erhanercan kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Bilgi için teşekkür ederim. Ben de pc de Cloudflare denedim.Bende sonuç bu şekilde gözüküyor. Ben cep telefonumda Adgurad uygulamasını kullanmayı bıraktım. Önce Whatsup görüşmelerini engelledi, aramaları yapamadım. Sonra onun için bir düzeltme geldi. İşe yaradı ama bu sefer de normal telefon görüşmelerimi yapamadım. Aynı Whatsup da olduğu gibi karşı tarafı arayamıyordum. Onlar beni aradğında da görüşmelerde konuşmalar arasında kesilmeler oluyordu. Adguard sildim ama bir şey değişmedi. Bunun üzerine fabrika ayarlarına döndüm. Telefon normale döndü. Adguard 'ı artık telefonuma yüklemiyorum. Sadece pc de kullanıyorum.


    Sağlıcakla

    AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 7 Şubat 2022; 12:28:24 >




  • Uygulamanın pro sürümünü 1 yıldır kullanıyorum. Açıkçası çok memnunum ve ücret ödediğim bir uygulamadan bu kadar verim alacağımı düşünmemiştim çünkü bir içeriğin kullanılmasını reklamlarla kullanmak artık herkese sıkıcı geliyor. Örneğin bir YouTube videosuna başlamadan reklam koymak halbuki o içeriği beğenip beğenilmediğini kişiye sormadan o üreticiye para kazandırmak dünyanın en saçma şeyi. Zaten beğendiğim bir içeriğe canım isterse para vermek benim elimde. Ben WhatsApp, telefon arama uygulaması vs trafiğini ücretli sürümde devre dışı bıraktım. Yeni sürümde görüntülü konuşma problemi çözülmüş. Mobil hat ile pro sürümü uygulamalarda dahil sorunsuz kullanıyorum.(Vodafone) Uygulamada TLS , Dnscriypt , DOQ gibi hızlı dnsleri sürekli değiştirip kullanıyorum. ( İnternette indirdiğiniz içerikleri issniz , ip adresiniz görünmeden, metadata üretmeden , gizlilikle gezinti sağlanmasına yarayan teknoloji) . Ben adguard uygulamasına böyle yenilikler getirdiği ve kişisel özgürlük sunduğu için ücret ödedim bir sıkıntı olmazsa devam etmeyi düşünüyorum. İyi forumlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ramuli kullanıcısına yanıt

    adguard alanında başarılı yıllar öncesinden beta tester olarak başladım kullanmaya, şimdi ömür boyu lisans ile devam ediyorum. Yanlız bu son zamanlarda adguard üzerindeki Adguard dns sunucularının hepsini doh, dot, doq kullanınca sızıntı görünüyor. Diğerlerinde yok. Bu datacamp limited puanı zaten düşük ve mimli bir firma. Mail attım bakalım ne cevap verecekler.

    Kişisel olarak Cloudflare Dns over Tls kullanıyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 7 Şubat 2022; 22:25:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ömür boyu almadım malum ilerde teknoloji çok farklı boyutta olabilir fakat 5 yıl sürekli para vermektense böyle indirimli kullanmak mantıklı. Google TLS veya adguard filtrelemeyen kullanıyorum arada bir. 1 2 güne hepsi yenilenince kendini toparlıyor. Açıkcası DNS değiştirmek gayet makul eskiden beri ben farklı DNS kullanırdım, hatta forumda 2010 yıllarında ve öncesi DNS konuları vardı hızlı dns arardık ey gidi günler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramuli kullanıcısına yanıt

    hey gidi günler bilirim ya eskiler bilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel ayarı altındaki "Filtre güncelleme sıklığı" seçeneğini 1 saat olarak ayarlayın. Kendi arkaplanda otomatik günceller. Elle güncellemenize gerek kalmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-78AF05400 -- 12 Şubat 2022; 10:55:25 >
  • Adguard premium kullanıyorum. Android 12 de çok düzgün çalışmıyor. A11 de işini çok iyi yapıyordu.
    Sizde de böyle mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brk_41 kullanıcısına yanıt

    Custom rom Android 12 kullanıyorum hocam mi 9. Sıkıntı yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enessezgin E kullanıcısına yanıt

    Android 12 ye formatsız geçtim. Bazı uygulamalarda reklamları engelleyemiyordu. O uygulamaları kaldırıp tekrar yükledim. Şu an sıkıntı yok.1AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk_41 -- 20 Mart 2022; 18:52:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kelime engelleme diye bir şey var mı acaba? Mesela haber başlığında "Marvel" kelimesi geçiyorsa o haberin başlığını içeriğini hiçbir şeyini göstermesin istiyorum orası boş da kalabilir.

  • Bugün ilk defa YouTube bir videoda reklam çıktı :) sonra daha da çıkmadı.

  • brk_41 kullanıcısına yanıt
    A12 Crdroid.. Sıkıntısız çalışıyor..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adguard bilgisayarda yüklüyken kendi kendine kullanılamaz hale geldi. tekrar kaldırdım uninstaller programlarıyla. regedit temiziliği yaptım ama kurmaya çalıştığımda zaten kurulu diye hata alıyorum. sorunun çözümünü bilen var mı

  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.