Şimdi Ara

Adeksstore Garanti Macerası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle konuyu açma sebebimden bahsedeyim: anlattıklarımdan sonra belki bir kişi bu konuyu okur ve adeksten ürün almaktan vazgeçer düşüncesiyle bunları yazıyorum, konuyu buraya açma sebebimde budur, bir kişi bile olsa bana yeter.

    Geçen ay Adeksstore'dan aldığım mouse tekerinde bir sorun oldu, ilk başta çok nadir olduğu için sitelerinde verdikleri iki mail adresine bilgi alma amaçlı mail attım bir hafta sonra cevap gelmeyince ve mousetaki sorun ilerleyince asıl konumuz olan garanti sürecine geldik.

    1. Telefon:İlk konuşmada sorunumu anlattım ve daha sonra sık sık karşımıza çıkacak ama telefonu başkasına vermekten başka bir işe yaramayan bayan bana, faturanız varsa gönderin biz distribütöre yollarız dedi.

    Bu konuşmadan sonra mouseu kargoladım ve beklemeye başladım. Tarih: 23.02.2015

    2. Telefon:Aradan yaklaşık bir hafta geçtikten sonra bilgi alma amaçlı aradım ve malum ablamız ben bilmiyorum dedikten sonra beni başkasına yönlendirdi. Gelen kişi, mouseu distribütöre gönderdik, ama onların teknik servisi tamir yapmıyor inceleyecekler senden kaynaklı bir problem yoksa mouse değişecek ben sana en geç cumaya kadar haber veririm dedi(konuştuğumuz gün pazartesi).

    Sonraki pazartesi haber gelmeyince tekrar aradım.

    3. Telefon: Bu konuşmamızdada biz gönderdik bize haber vermediler daha ama en geç bu hafta içinde haber gelir dedi, bende distribütöre kızarak teşekkür edip kapattım.

    Bu sefer pazartesiyi beklemeyip cumartesi aradım.

    4. Telefon:Mouse hakkında bilgi almak istiyorum dediğimde aynı arkadaş yine aynı cevabı verdi "önümüzdeki hafta en geç...", üç haftadır aynı şeyi söylediklerini cevap gelmediğini söylesemde ısrarla copy/paste aynı cevabı almaya devam ettim, sonra taktik değiştirip adama güzelce anlattım, kardeşim bak kaç hafta oldu vs. bu adamlara ulaşın bir bilgi alın yok alamıyorsanız bana iletişim adresi verin ben ulaşayım, yine aynı cevabı aldıktan sonra benim ortam gerildi ve beni başka biriyle görüştürdü. Yeni görüştüğüm kişi direk"sen hiç merak etme ben bugün konuşup onlardan net bir bilgi alır sana bilgi veririm ama en geç yarın olur dedi ve bu konuşma da bitti."

    Beklenildiği gibi yine cavap gelmedi ve yeni bir konuşmaya yelken açtım.

    5. Telefon:Bu konuşmada karşıma mahalle kabadayısı gibi konuşan biri çıktı, ofisin telefonu bozuk ben haber veririm onlara seni ararlar dedi, ne zaman dediğimdeyse ters bir cevap aldım ama çok uzatmadan kapattım.

    3 saat telefon gelmeyince tekrar aradım.

    6. Telefon:Bu konuşmamızda yine farklı bir sonuç çıkmadı ve en son sinirlenip kapattım.

    Bundan sonra distribütörü aramaya karar verdim(ulaşmak gerçekten zor) ve 2 telefon sonucunda yetkili(bu işle ilgilenen) biriyle konuşabildim. Mouse model ve ismimi verdikten sonra, "teknik servise gönderdik onlardan cevap bekliyoruz " cevabını aldım, birazda sinirlenerek ama güzelce anlattım olayı 3 haftadır bir cevap gelmedi o teknik servisten diye, ondan sonra adamın verdiği cevaptan sonra şok oldum mouse bizi pazartesi geldi dedi(aradığım gün çarşamba), o arkadaşta cuma olmadı cumartesi cevap gelir dedi ve konuşmamız sonra erdi.

    Gördüğünüz gibi pekte yorumlanacak bir durum yok, bir aydır mousetan bozma bir takoz kullanıyorum oda bozulmaya başladı hala bırak mouseu bir cevap bile alamadım, ben 10 lira ucuz diye aldım adeksten umarım aynı hatayı siz yapmazsınız.

    7. Telefon: Malum sorumu yine sordum ve yetkili kişi bugün yok pazartesi gelir dediler(aradığım gün cumartesi)

    Bu telefondan sonra adekstore ve distribütör arasında yaklaşık bir haftalık görüşmeler sonucunda, mouse tamir edildi ve yarın kargoya verilecek bu saatten sonra bir sıkıntı olacağını da düşünmüyorum.

    Ufak bir not: Burada bir açıklama yapma ihtiyacı duydum, yazdıklarımdan adeks dolandırıcı gibi bir sonuç çıkmasın, aşağıdada yazdım sorunum sadece garantiyle ilgiliydi onun dışında bir yalnış anlaşılma olmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zizu11 -- 27 Mart 2015; 18:57:17 >







  • Adeksten bende mouse aldım ve telefonda ilk defa bu sorunla karşılaşıyoruz gibi komik cevap geldi internette arayınca bu sorunu yaşayan baya insanın olduğunu gördüm iyi ders oldu adeksten bir daha alışveriş yapmam geçmiş olsun ne diyim ki bu adamlaı alıcan sabah öglen akşam dövücen ya adam olacaklar ya madam olacaklar ürün aldıgım yerlerden sorun yaşayıp düzgün satıcı olmadı mı çok kızıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BABASCARFACE

    Adeksten bende mouse aldım ve telefonda ilk defa bu sorunla karşılaşıyoruz gibi komik cevap geldi internette arayınca bu sorunu yaşayan baya insanın olduğunu gördüm iyi ders oldu adeksten bir daha alışveriş yapmam geçmiş olsun ne diyim ki bu adamlaı alıcan sabah öglen akşam dövücen ya adam olacaklar ya madam olacaklar ürün aldıgım yerlerden sorun yaşayıp düzgün satıcı olmadı mı çok kızıyorum

    Bugün tekrar aradım bu işle ilgilenen yetkili yok pazartesi gelirler dedi, pazarteside sonuç alamazsam artık Tüketici Hakem Heyetine'ne başvururum artık.
  • Mouse marka ve modeli neydi hocam ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antocio

    Mouse marka ve modeli neydi hocam ?

    Zowie AM-GS
  • Bende perşembe günü saat 3'te mousepad aldım, cuma saat 3'te baktım hala siparişiniz hazırlanıyor diyor sanki yemek sipariş ettik altı üstü mousepad'i alıp kargoya verecen ya! Aradım sordum ilk başta ben bilmiyorum ve numarayı aktaramıyorum diyen alakasız bi eleman çıktı, sonra tekrar aradım sipariş nomu falan verdim ararız biz sizi dedi aramadılar, ürünü yollayacakları falan yok herhalde bunların, son çare hakem heyetine gidicez...
  • Ben de 3 hafta önce aldığım steelseries sensei raw mouse'u bozuk çıkınca 2. gününde göndermiştim 1 haftada dönüş yaparız diyip zorla iade yerine servise gönderip kontrol ettirdiler 1 haftada haber çıkmadı ve ben aradıktan sonra bu seferde 1 ay demişlerdi. Bu şekilde oyalayıp duruyorlar çok uzun bir uğraştan sonra işimden vakit bulup direkt olarak mağazaya gidip iade ettirdim. Adeksten asla alışveriş yapmayın ASLA
  • Demekki adeks herkese aynı berbat hizmeti veriyormuş
  • zizu11 kullanıcısına yanıt
    Nette güvenilir midir diye aratıncada hiç böyle berbat sonuçları görmedim sipariş verdim vermez olaydım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Nette güvenilir midir diye aratıncada hiç böyle berbat sonuçları görmedim sipariş verdim vermez olaydım

    Güvenilir mi soruları genelde dolandırıcı mı değil mi diye soruluyor, haklarını yememek lazım berbat bir hizmetleri olsada dolandırıcı değiller
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.