Şimdi Ara

Adana İngilizce Kursu(ACİL YARDIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
32.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bence adananın en iddialı kursu turgut özal bulvarı üzerinde, hayal kahvesi karşısındaki Çukurova Amerikan Kültür %100 öğrenim garantisi veren tek yer orası, anadil metodu ile garantili öğretiyorlar. hem kadroları da çok sağlam. Herkes güler yüzlü ve öğrenci odaklı , deneyin derim
    ben geçen yıl gittim ve çok beğendim, halen de devam ediyorum. Paranızı boşa harcamayın diğer yerlerde. telefonları 0322 232 77 77
  • Gerçekten çok geç kalmış bir cevap olacak ama, gördüğüm kadarıyla hala bu konuya ilgi yüksek onun için bende kendi tecrübemi paylaşmak istedim. Adana'da İngilizce ile ilgili her türlü ihtiyacınızı en hızlı ve uygun şekilde karşılayabileceğin tek yer Deulcom International'dır. Adamlar hiç kimsenin yapmadığını yapıp kendi sistemlerini geliştirmiş kendi kitaplarını hazırlamış özel eğitimler veriyorlar. Sadece 10 kişilik sınıflarda 150 derste sıfırdan Anadil seviyesine getiriyorlar buda sadece 3 ay gibi bir zaman alıyor. Ben şahsen kursa gittiğimde önce inanmadım daha sonra beni deneme dersine davet ettiler daha ilk günden ileri düzeyde cümle kurabildim ve hemen kayıt yaptırdım. Bende Gaziantep üniversitesi hazırlığını geçemiyordum 2 yıldır Antep'te ve Adana'da birçok kurs denedim baktım olmuyor neredeyse okulu bırakacaktım derken Deulcom'u keşfettim.Sadece 3 ayda bana verdikleri eğitim sayesinde hem hazırlığı geçtim hemde şu an aktif İngilizce konuşuyorum. Fiyatıda öğrenciye özel 1750TL herkese tavsiye ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: smate1

    Gerçekten çok geç kalmış bir cevap olacak ama, gördüğüm kadarıyla hala bu konuya ilgi yüksek onun için bende kendi tecrübemi paylaşmak istedim. Adana'da İngilizce ile ilgili her türlü ihtiyacınızı en hızlı ve uygun şekilde karşılayabileceğin tek yer Deulcom International'dır. Adamlar hiç kimsenin yapmadığını yapıp kendi sistemlerini geliştirmiş kendi kitaplarını hazırlamış özel eğitimler veriyorlar. Sadece 10 kişilik sınıflarda 150 derste sıfırdan Anadil seviyesine getiriyorlar buda sadece 3 ay gibi bir zaman alıyor. Ben şahsen kursa gittiğimde önce inanmadım daha sonra beni deneme dersine davet ettiler daha ilk günden ileri düzeyde cümle kurabildim ve hemen kayıt yaptırdım. Bende Gaziantep üniversitesi hazırlığını geçemiyordum 2 yıldır Antep'te ve Adana'da birçok kurs denedim baktım olmuyor neredeyse okulu bırakacaktım derken Deulcom'u keşfettim.Sadece 3 ayda bana verdikleri eğitim sayesinde hem hazırlığı geçtim hemde şu an aktif İngilizce konuşuyorum. Fiyatıda öğrenciye özel 1750TL herkese tavsiye ederim.

    Bu arada inceleyebilmeniz için Deulcom International'ın web adresinide buraya yazıyorumwww.adanadeulcom.com Face sayfasını incelemek istersenizwww.facebook.com/Deulcom.International.Adana umarım işinize yarar.




  • Adana'da KÖKDİL DENEN LANET YER VAR

    Eğitimleri kötü ve dolandırıcılar. Senet yaptırıyorlar ve hiç bir şekilde cayma hakkını vermiyorlar sana. Üstüne üstlük eğitimini almadığımız ayların paralarını istiyorlar. Ve avukata veriyorlar. Yabancı öğretmen girecek derslerinize diyorlar ve girmiyor yalan dolan hep
    Mağdur oldum resmen Kökdil yüzünden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostos01 -- 25 Mayıs 2017; 15:48:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEARNING DAILY BASIC ENGLISH

    IT TAKES 10 MINUTES A DAY....


    https://www.youtube.com/watch?v=ty37vGB05sA
  • Merhaba arkadaşlar ,
    Dil kursumuzun ve internet sitemizin bilgisini vermek istiyorum.Paylaşımı nasıl ve nerde yapmam gerekiyor?Bilen varsa özel mesaj atabilir mi?

    İyi günler
  • Merhaba arkadaşlar, ben de sizler gibiydim. 3 yıl önce Yıldız Teknik Üni. kazandım. Ancak İngilizcem 0 bile değildi. Halbuki liseye kadar kaç defa ailem kursa yolladı beni ama hep aynı hep aynı grammar grammmar, hiç birşey öğrenemedim, ilk yıl 1. dönem sonunda hazırlıktan verim alamadığım için bırakıp Adana'ya döndüm. Kurs aramaya başladım, ancak gittiğim her kurs birbirinin aynısıydı sadece saatleri ve fiyatları değişiyordu ( bu arada İstanbul'da hazırlık sırasında bir kursada gittim) tamam umudumu kesmiştim ki, bir arkadaşımla karşılaştım sohbet ettik durumu anlattım, bana kendi gittiği kursu anlattı ve beni de yanında götürdü görüşmek için, bu Kurs Deulcom International'dı. ben diğer kurslardaki gibi eğitim danışmanı adı altındaki satışçı ile görüşmeyi beklerken, direk kurum müdürüyle görüştük, bende arkadaşım burada eğitim alıyor diye bu şekilde bir görüşme yapıldı sanıyordum ama durum öyle değilmiş, bütün görüşmeleri ilk ağızdan kurum müdürü ile gerçekleştiriyorsunuz bu bana ayrı bir güven aşıladı, diğer bir konu ise ben daha önce bu kursu hiç duymamıştım bunada şaşırdım hatta sordum müdür beye ben sizi daha önce duymadım diye, oda normal dedi, çünkü biz kurum olarak reklam odaklı bir çalışma yürütmüyoruz, aksine memnuniyet odaklı çalışıyoruz dedi. Nasıl seni arkadaşın buraya tavsiye edip getirdiyse diğer kursiyerlerimizde tavsiye üzerine buraya geliyorlar dedi. buda bana daha bir güven kattı açıkçası, daha sonra kendi geliştirdikleri özel sistemi bana anlattı hatta 5-10 dk. bir demo yaptı ve ben orada 5 tane ileri düzey bağlaçlı cümle kurdum hemde grammar düşünmeden translate etmeden, önce inanamadım ama yaptım. Sistem bunun üstüne çalışıyor, bir insanın anadilini öğrenme sürecini taklit eden bir sistem geliştirmişler bu sayede teknik detaylara takılmadan düşünmeden, otonom perfect grammar li ileri düzey cümle kuruyorsunuz hemde spontane olarak. yani konuşuyorsunuz. Hemde sadece 3 ay gibi kısa bir sürede anadil seviyesine ulaşıyorsunuz, bu sayede haziran dönemindeki muafiyet sınavımı verdim. ve artık ingilizce konuşuyorum. daha ne olsun. Buradan herkese tavsiye ediyorum. Adana da Tercih edeceğiniz ve İngilizce konuşabileceğiniz Tek ve Yegane Kurs DEULCOM'dur. sizin için web adresini ve telefonunu buraya ekliyorum, Sizde emeğinizin ve paranızın karşılığını alın benim ve arkadaşım gibi.www.adanadeulcom.com / 0322 2280820.




  • full kurslar kendi reklamini yapmis paranizi kaptirmayin bunlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VolcanoPower

    full kurslar kendi reklamini yapmis paranizi kaptirmayin bunlara
    İnsan biraz dikkat eder

    Arayan en kaliteli olanını bulur zaten gidin yüzyüze görüşün.. Mümkünse kayıt olmadan derse katılın.Paranızı emeğinizi zamanınızı boşa heba etmeyin.
  • Adana’da ingilizce özel dersleri için Hüseyin Hocayı tavsiye ederim, www.ingilizcedersiniz.com adresinden ulaşabilirsiniz, hem kaliteli hem hesaplı! Özellikle LGS ingilizce için harika sonuçlar alabilirsiniz. Yurtdışı tecrübesinin olması konuşma dersleri için harika, ben denedim , ingilizceyi a dan z ye öğrenmek için bence Hüseyin Keskin hocayı bir deneyin!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.