Şimdi Ara

Adana Boşanma Avukatı Ceren Sümer Cilli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Boşanma süreci, bilindiği üzere yorucu. masraflı aynı zamanda bir o kadar uzun bir süreçtir. Çiftlerin anlayışı ve karşılıklı anlaşma süreci biraz daha kolaylaştırmaktadır. Böylelikle de boşanma süreci daha sağlıklı ilerleyebilir. Aile en küçük çekirdek birimi oluşturmaktadır. Çoğu zaman çiftler evlilik kararının yanlış olduğu kanısına varmaktadır. Bazı sebepler boşanmayı beraberinde getirir. İki insan aynı evin içerisine girdiğinde anlaşamadıklarını ve birbirine uyumlu olmadıklarını düşünebilirler. Sonuçta evlilik ömür boyu sürecek bir süreçtir.

    Kafa yapılarının uyuşmadığı kişiler evli kalarak bir ömür boyu birbirlerine eziyet yapmak yerine boşanma yolunu seçmelidirler. Hayatınızın belki de en önemli kararlarından biri olan boşanma kararını almak en az dava süreci kadar zorlu olabilmektedir. Kesin olarak karar veren kişilerin bir an önce harekete geçmesi ve hukuksal işlemleri başlatması gerekecektir. Böylelikle süreç en kısa zamanda istediğiniz şekilde sonuçlanabilmektedir.

    Boşanmanın Akla Gelen İlk Sebepleri

    Boşanmanın ilk sebebi olarak, aile birliğinin bozulması ve şiddetli geçimsizlik sebepleri göze çarpmaktadır. Farklı sebeplerden ötürü de boşanma yoluna başvuran çiftler bulunmaktadır. Boşanma sebebi ne olursa olsun bu yorucu süreçte biraz sabırlı olmak gerekir. Panik ve acele ile yapılacak işlemler sürecin olumsuz etkilenmesine neden olur. Böyle durumlarda aldığınız boşanma kararları uzman boşanma avukatları tarafından desteklenmektedir.

    Uzman yardımı alarak süreci kısaltabilir ve uzaktan dava takibi yapabilirsiniz. Her durumda boşanmanın sebebi hakim takdirine bağlıdır. Burada hakimi etkilemek ve doğru karar vermesini sağlamak için iyi bir savunma yapmak gerekir. Kendi başınıza savunmanızın yetersiz kalacağını düşünüyorsanız adana boşanma avukatı numaraları ile iletişim sağlanmaktadır. Buradan boşanma kararı alan kişiler bir ön görüşme yapmakta ve randevu talep etmektedir. Boşanma ve daha fazlası ile ilgili aklınıza gelecek tüm soruları iletmek mümkündür.

    Çekişmeli Boşanma İle Anlaşmalı Boşanmanın Farkları Nelerdir?

    Boşanma davaları hukuksal olarak farklı türlerde yürütülmektedir. Bu farklılık boşanmak isteyen çiftlerin kararına göre şekillenmektedir. Boşanma davası tek taraflı isteniyorsa bu çekişmeli boşanma davası olarak tanımlanır. Aynı zamanda bu boşanma davası türü gerçekten yorucu ve uzun bir süreci ifade eder. Adana Boşanma avukatı Ceren Sümer Cilli bu alanda uzmandır.

    Boşanma Davaları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

    O yüzden boşanmak isteyen kişiler bu aşamada sabırlı olmalıdırlar. Bunun yanı sıra bir diğer boşanma türü olan anlaşmalı boşanma türünde çiftler, kendi aralarında anlaşarak iki taraflı boşanma kararı almaktadır. Anlaşmalı boşanma davası, çekişmeli davaya göre daha kolay ilerlemektedir. Bu şekilde kesin ve kısa zamanda sonuç almak mümkündür.

    Dava açmadan önce çiftler anlaşma yoluna gitmeyi denemelidir. Bu şekilde her iki tarafta yıpranmadan boşanma işlemini tamamlayabilirler. Boşanmanın en kolay hali olan anlaşmalı boşanmada çiftler maddi konuda da uzlaşma sağlamak zorundadırlar. adana boşanma avukatı Ceren Sümer Cilli başarılı ve yenilikçi bir avukattır.
    www.cerensumer.av.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawsssye -- 28 Ekim 2019; 13:7:19 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.