Şimdi Ara

adam efsane:D (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • valla kim nedir ne değildir, kim şampiyondur bilemem ama ben kişiliğini sevdiğim için yayınını görünce izliyorum, adam bir defa eli çok açık sürekli dağıtıyor sürekli çekiliş yapıyor, evet kimine göre bunlar izleyici toplamak için olabilir ama adam öyle büyük reklam yapmıyor büyük bişi vercez gibisinden kaprislere de girmiyor, adama biri asimov veriyo direk hadi arkadaşlar çekiliş yapalım falan diyo, öyle illa sublara özel falanda yapmıyo, örnek vereyim bu adamın 2-3 kat izleyicisi olan yayıncılar var hatta karakteri sıfır olan izleyiciyi bir sinek kadar değersiz gören şahıslar var isim vermiyorum kendileride türk zaten az çok bilirsiniz, bu adamdan daha çok değer görüyor daha çok kıymetleniyor, bu ne etliye ne sütlüye karışıyo bana göre oyunculuk bazında değil karakter bazında hoş biri geldiği için görünce izliyorum, ha ne bir çıkarım vaaar ne de kendisiyle bir defa konuşmuşluğum var. Objektif şekilde yanaşıyorum tabi herkesin görüşü farklıdır..


    Şampiyonluk olayına gelirsek o mevzuları hiç bilmiyorum ancak unlost nickini unlost yaptıktan beridir uzun zamandır bu camianın içerisinde, gerçek şampiyon diye bahsedilen kişi illaki çıkar ortaya da kanıtlarını sunardı eğer gerçekten bahsedilen kişi olsaydı bence, açıkcası ben şampiyon olsam yıllar geçse bile kimse kazanamadığı birşey için benim kazandığım şampiyonluk için ben şampiyonum derse üzerinden yıllar geçmiş bile olsa çıkar ortaya kanıtlarıyla birlikte sunarım. Dediğim gibi ne unlostu ne experti ne de dust hiç biriyle şahsi bir tanışmışlığım yok, tamamen şahsi yorumlamamdır, açıkcası kendi gözünüzle görmediyseniz bişileri başkalarının kulağından dolma laflarla veya başkalarının yazdığı şeylere hemen inanmayın derim...




  • csde de bi okadar yeteneksiz arkadaş
  • peroxide kullanıcısına yanıt
    cok farkli oyunlar yalniz, ben de zamaninda quake de baya baya iyiydim, hatta turkiyeden cok yurt disinda adimiz biliyordu, csde bi dikis tutturamadik:) zaten nedense aksiyon az olunca ben sikiliyorum, paso girip ciktigimdan rekabetci winim bile bi 40-50 falandir. Bazisi kaldiramiyor cidden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayganz

    quote:

    Orijinalden alıntı: HIGHER

    hayır şimdi adamı sen çirkinliği ile çamur atıyorsun burda oyunculuk ile çirkinliğin ne alakası var ki çok tutarsız bir yorum yaptın yani:D
    ego lu felan diyenler olmuş bende öyleyim biraz:D

    Egonu da al az ötede oyna rica ediyorum ben adamın videolarının başına "half life dünya şampiyonu" yazmasına çirkin demek istedim. blokladım bi de seni boşuna yazma bence, israf ya.

    dostum ne sinirlisin eğer gerçekten dünya şampiyonu değilse o başlık çirkindir fakat

    ben izlediğim kadarı ile adam gayet efendi karakteri düzgün birine benziyor adamın küfür ettiğini daha duymadım olgun biri ve böyle ucuz şeylerle popüler olmaya çalışacağına şahsen inanmıyorum:)

    ve bana göre ego lu bile değil:D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayganz

    quote:

    Orijinalden alıntı: HIGHER

    quote:

    Orijinalden alıntı: kayganz

    quote:

    Orijinalden alıntı: sieger

    biraz bakındım ama bulamadım, kendi kendine diyor olabilir, ayrıca "looool" diye gülmesi çok irite ediciymiş. lol nedir ya, zaa diye gülenlerden sonra 2. en kötü

    videoyu izlemedim de "lool" diye seslendiriyor mu cidden

    bi de videolarının adını falan da öyle yapıyor ben de bakındım da şimdi çok acayip insan şampiyon olsa bile reklam yapacağım diye ne bileyim çirkinmiş.

    çirkinmiş diyor ya:DDD
    adam mankenlik yapmuyor çamur atmak için böyle bir yorum yaptığının farkındayım

    güzellik çirkinlik göreceli kavramlar ve bana göre çirkin. ve ben bu adama burda çamur atsam nolur atmasam ne olur sırf ben çamur attım diye fanboyları bunu izlemekten vaz mı geçecek sanki

    ve ayrıca bu yorumundan da görüleceği üzere başlığa çirkin demediğin ortaya çıkıyor:)




  • https://www.youtube.com/watch?v=EAntlQ9l6vc

    şöyle bir video koyabilen adam egoist olamaz.
    half life turnuvalarında şampiyonluğu vardır ama dünya şampiyonu denemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L337 -- 4 Aralık 2015; 0:55:31 >
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    dediğin her kelimeye katılıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L337

    https://www.youtube.com/watch?v=EAntlQ9l6vc

    şöyle bir video koyabilen adam egoist olamaz.
    half life turnuvalarında şampiyonluğu vardır ama dünya şampiyonu denemez.

    Bu video cok komikti yav bu dayiya bayiliyom adamin hl videolarini izlerseniz sampiyon oldugununbilirsiniz.adam stalkyard mapinda sampiyon oldu. Ole diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.