Şimdi Ara

Adalet mi Sivil havacılık ve Kabin hizmetleri mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen sene üniversiteyi kazanamadım. Ailemle 2 yıllık vakıf üniversiteleri düşünüyoruz. Yardımlarınıza ihtiyacım olacak.
    Okumak istediğim şehirler İstanbul ve İzmir şimdilik ancak zengin çocuklarının okuduğu okullara da gitmek istemiyorum.Anlamışsınızdır beni umarım

    1-Adalet
    Yıllığı 10 bin lira ortalama arkadaşlar bitince kpssde 70 i geçmem devlete girmeme yeter diyorlar. Sözel dersler işleniyormuş . Ancak bitince dgs ile hukuk okuma avukat olma gibi durumlar varmış bide bilginiz varsa lütfen yardımcı olun. Durumlara göre maaşları hakkında da bilgim yok aslında

    2-Sivil Havacılık ve kabin hizmetleri
    Yıllığı 8-10 civarı . Kısaca hostluk ve hosteslik arkadaşlar. 3 sene eğitimi var haftada 2-3 saat ingilizce ders ve sözel olarak.İngilizce hazırlık almak istemez isem 2 yıla düşüyor.Bitirdikten sonra askerliği yapmam gerekiyor. Ve bu askerlikle beraber 3 senede ingilizceyi akıcı bir şekilde kendi cümlelerimi kurarak konuşmam gerekiyor. Askerlikte bitince Türkiye'de herhangi bir havayolu şirketinde sözlü mülakata giriliyor. Juriler neden şirketimizi seçtin hangi okulda okudun vs sorular soruyor ingilizce karşılıklı konuşmamız gerekiyor. Kilo boy sorunum yok dış görünüşte iyi . Ama herşey orda ingilizce sohbete bakıyor onuda 3 senede ingilizceyi çatır çatır konuşabilirmiyim bilmiyorum. Eğer konuşamaz isem boşuna okumuş olacağım. Ve maaş olarak da yurt dışına giden host ve hosterler 5-6 bin ,yurt içi çalışanlar ise 3-4 bin alıyormuş .İnternet'te ki bilgilere göre konuşuyorum.


    Gönlüm hostlukda ama şimdi gençsin çalışırsın, 35-40 yaşına geldiğinde bıkarsın diyorlar gecesi gündüzü yokmuş işin gece 3 de bile yola gidiyormuşsun.Ama parası da tatlı geliyor.Bana lütfen bir yol gösterin okul önerin , bölüm önerin , 2 si arasında neyapmalıyım Şimdiden vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim :)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.