Şimdi Ara

ACİLLL IKCO SAMAND NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
29.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar samand lx nasıl araç kullanan ve deneyen tecrübeli arkadaşlar yorum bekliyorum.



  • hiç bulaşma derim

    servis yedek parça 2.el durumu tüketimi her acıdan zayıf bir arac

    sadece fiyatı ucuz

    tavsiyem illaki 0 km bir arac sahibi olmak istiyorsan

    dacialara bak içi geniş kullanışlı araclar

    Logan Sedan Laureate 1.6 (güvenlik paketli) 24.000 tl

    ama yalıtım konfor vs bekleme bu paraya alacağın 0 km araclarda

    amaç ekonomi

    A noktasından B noktasına dertsiz tasasız ekonomik gitmektir bu aracların üretim amacı zaten 5 yıl sonra heryerinden ses gelir

    logan kullanıyorum 07 model 0 km aldım cokda iyi bakarım aracıma ama işte daha hızlı yıpranıyor
  • samand logandan iyidir ayrıca peugeot altyapısı kullanan bir firma...
  • samand peugeot 405 motor ve şasi üzerine kurulan bir araç diyorlar. acaba sağlam mı, dayanıklı mı
  • Ben olsam logan tercih ederdim.Sonuçta piyasada bir yer edindi.Renault un dizel motoruylada güzel bir başarı yakaladı.Ama gidipte 0 km almazdım.Şöyle 50-60 binde fiyatı uygun bir şey alırdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozmolog

    samand peugeot 405 motor ve şasi üzerine kurulan bir araç diyorlar. acaba sağlam mı, dayanıklı mı

    Donanım olarak zengin ve gayet sağlam bir araç fakat ülkemizde araba deyince akla gelmeyen bir marka olduğu için pek tutulmuyor.İkinci elde de ağır gidiyor.Bulunduğunuz yerde servis varsa alabilirsiniz.
    Üzerinde 1600 cc 307 motoru olduğunu duymuştum.Alt takımlar da öyle.
  • Ahhhh ahhhhh;
    Ben bu aracı öyle hevesli aldım ki görünüşü ve özellikleri hoşuma gitti..Uzun yıllar kullanırım diyordum ama maalesef .....İkinci el aldım ,garantili sıralı gaz sistemi takılı idi.Hem gaz sisteminden hem arabadan daha neler çekeceğim bilmiyorum..Şu an 10 aylık kullanıcısıyım ama satıyorum ..Bana göre araba güzel ama sorun bitmiyor ki kardeşim..bakımlarını tam yaptırmış olsamda 1 ayda bir yeri patlak veriyor..neler diye sormayın inanın saymakla bitiremem..İstanbul da servisi var ama yedek parça beklerken başka yerden sorun çıkıyor ..tam o sorun hallediliyor diğerini bakle..aracımı ilk bakımından beri sorunsuz kullanamadım..isteyene araç hakkında ve sorunlar hakkında bilgi verebilirim..Hala aracı kullanıyorum ama umarım beni bitirmeden satarım(bu yazıyı okuyana biraz zor satarım ama olsun alacak kişiler yanmasın.Ben akılsızlık ettim başkaları etmesin.Şu an aracımdan sağ arka kapağın döşemesi vede içten açma kol muhafazasını bekliyorum..ayrıca şöför kapısının kolu garanti döneminde kırılmıştı garanti kapsamı dışında aldım ama boyatamadığım için taktıramadım.kapıyı ya öne oturan yolcu açıyor yada sol arka kapıyı ben açıp içerden şöför kapısını açıyorum...servise gideceğim zamanda eksik yine var.radyo anteni kırıldı(nedenini bilmiyorum..bir ara zor açılıp kapanıyordu ama sanırım kapanmadığı bir zaman birisi kırmış olmalı..yoksa seyir halinde kırılmış olabilirmi?:),araç park halinde anten içerde olmalı ama farkında değilim.servise az önce sordum 300-350 tl civarı dendi..bende anteni söker öyle kullanırım dedim..)halledilmiş sorunları yazmıyorum onlarıda anlatacak olsam baya uzun sürer ..aracımı alırken karar vermemde etkili olan bir müslüman ülke imalatı olan bir araç sahibi olmak ,konforu ucuza almak ,tipi hoşuma gitmesi gibi nedenler hayallerimi alt üst etti..temennim müslüman bir ülkede üretilen bir aracın müşteri memnuniyeti sağlanarak tüm dünya ülkerlerinde adından söz ettirmesidir...




  • arkadaşlar bu araçı sıfır aldım 3.yıldır kullanıyorum. her opsiyon var çok güzel ayrıca araca bakarsan oda sana bakar yani seni yolda bırakmaz. ben türkiye turu attım şeytan kulağına banamısın demedi. yol tutuşu güzel iyi bir araba paçası bol her yerde bulabilirsin peju 307, citruen c 3 modelleri ile uyuşuyor. bence güzel araba helen kullanıyorum.
  • Araciniz kac bin kilometrede,morok ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 22 Mayıs 2013; 12:51:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.