Şimdi Ara

Açılır - Kanır Yazı Kodu için Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelik İyi Bayramlar,

    Hiç Yazılım (HTML dahil) yok.

    Sahip olduğum bir blog (blogspot) için öğrencilerime konu anlatımı yapıyordum ve konularla ilgili soruları hemen konu altında vermeyi düşündüm. Ancak konu ve soru birlikte görüldüğünde akılları karışır korkusu ile soruların diledikleri zaman açılıp kapanan şekilde olması sağlamaya çalıştım.

    İnternette bulduğum aşağıdaki hazır kod aklımdakine çok yakındı. Ancak burada iki sorun var.
    İlki, eğil. Zira bir soru işareti iconu'da aynı işi görür.

    İkincisi ve asıl sorun bu kod sanırım yazılma mantığı nedeni ile bir kez kullanılabiliyor. Aunı kodu soruları ve link verilen resmi değiştirerk tekrar aynı sayfada kullanınca sitemde ikinci resme tıkladığımda ilk resmin altındaki sorular yine açılıp kapandı. İkinvi kodun içindeki sorular hiç görünmedi.

    Bu Sorunu ya da sorunları aşmaı sağlayacak, kopyalayıp yapıştırabileceğim gibi bir kodunuz var mıdır?

    Amacımı sanırım anlatabilmişimdir. Buna uygun herhangi bir çözüm rica ediyorum. Şimdiden Teşekkür ederim.

    NOT: Blog adresini hit çekmek düşüncesinde olduğum düşünülmesin diye paylamşamdım. (ki daha bir kişi gelmedi zaten :) ) Ayrıca site kurallarına aykırı olup olmadığını bilmiyorum. Değilse yazabilirim.







  • Direk copy paste yaptığınız için sürekli 1. menü açılıp kapanıyor. Muhtemelen layerlere Id vermemiişsiniz vb.. sorun var. Kodu inceleyip düzenlerseniz sorunu çözersiniz.
  • Bana pm ya da mail atarsanız yardımcı olmaya çalışayım. Zaten bayram tatilindeyim evdeyim bütün gün
  • İlginize ve yardım teklifinize çok teşekkrü ederim. Çok sağolun. Kurcalaya kurcalaya :) sonunda ayarladım. Zaten sonradan fark ettim kodu'da yazmamışım buraya. Neyse artık resimli halini tekrar tekrar kullanılabilir halde oluşturmayı başardım.

    Hazır anlayan birilerini bulmuşken eğer vaktiniz varsa blogspot ile ilgili bir şey danışmak istiyorum. Yardım sayfasına yazdım ama haliyle bayram diye cevap yazan olmadı. Aynını buraya yapıştırıyorum.


    Merhaba,

    Blog sayfamdaki şablonda yaptığım bir değişiklik (Tasarım Bölümünde) doğal olarak tüm sayfalara etki ediyor. Burada gadget yardımı ile bir adsense oluşturunca tüm gönderilerimde bu reklam görüntüleniyor. Oysa ben kaliteli bir içerik ile yayınladığım sitem bir adsense reklam sitesi gibi görünsün istemiyorum.

    Bu nedenle örneğin sayfalar oluşturup bu sayfalardaki içeriğe uygun yayınlanacak reklamlara tık almak istiyorum. Böylece daha az gösterim olacağı için daha yüksek gelir getirebilir ve aynı zamanda her sayfada içeriği reklam ile kirletmemiş olurum.

    Bunun HTML ve benzeri konularda yetkin olmayan benim gibi kullanıcılar içn bir yolu var mıdır?

    Bu arada tavsiyelerin benim bilgisizliğim nedeni ile google politikalarına kusursuz şekilde uyabilmem için detaylı olmasını rica ediyorum. Şimdiden Teşekkür ederim...

    İlginize...

    Şimdiden Teşekkürler...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.