Şimdi Ara

Acil Yorum bekliyorum. Lütfen okuyun..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar burda siz benim arabamda çıkan sorunlarla ilgili fikrinizi bekiyorum başınıza gediyse
    ne yaptınızı bilmekl istiyorum paylaşırsanız sevinirim.
    2006 otomatik focus / benzinli/ Lpg bir arabam var bir süre önce arabamda motor arızası çıktı. Makinaya bağlatığımda
    yetikli servise servis gaz pedalı ve kelebek boğazı hatası verdiğini ve değişmesi gerektiğini söyledi. (arızaların birbirlerini tetikledeğinide söyledi)
    bende ilk önce gaz pedalını değiştirdi. bir süre sonra aynı hatayı verdiğinde tekrar servise gittiğimde bu seferde kelbek boğazı değişmesi gerektiğini
    söyledi. bende onunda değiştirdim. bir süre sonra aynı hatayı verdiğin de otokaç servisindeki usta ""böyle bir durumda biz bu kelebek boğazın üst versiyonu olan GA ile başlayan kelebek boğazı takmam gerektiğini söyledi . ama malesef oda değiştiğinde arıza devam etti. Bu seferde Ankara Tur oto maltepe şubesine gittiğimde makina bağladığında arzanın, Kelebek boğazı, yada motor tesisat yada en sonr olarak beyin olduğubu söylediler"
    Arızanın tam anlamıyla hangiside olduğunu bilmeiyorlar ve tahmin ediyorlar. Ve işin en ilginç yönü ise Arızayı gösterdiği parçayı gösterim değiştirdiğiklerinde arıza devam etmesi durumunda ve arızanın o parçdandan ileri gelmediğini görseler bile o parçanın parasını bende alacaklarını söylediler. bu şekilde beyne kadar gideceklerini en son beyini değiştirdiklerinde bile hatayı bulamadıkları zman beyin parasını bile alacaklarını söyledileri.
    Şimdi size söylüyorum bu şekilde çalışan servisler gidilirmi. ve bu servislerin dürüst çalıştığını bilinebilinir mi. Yani servis de bunun sınırı olmayaıp en sonra olarak. "sen bu arabayı git sıfırla hata düzelir demeleride sanırım şaşırtmaz. ve ben bunlar servis müdüre söylediğimde ""doğru buda olabilir. yapacağım bir şey yok""" demekle yetiniyor.
    Şimdi burdaki ford focus otomatiği olanlara soruyorum böyle bir şey başınıza geldimi.
    Yorumlarını bekliyorum tşs ediyorum.







  • bu yüzden diyoruz ya...garanti dolana kadar servis.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.