Şimdi Ara

acil yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gün önce fiyatda anlaşdım araba 2008 model opel astra 16oo cc 115 bg sedan enjoy gri 27ooo km..30 ooo bin istiyordu 28500 el sıkıştık biraz daha ygun olsun isterdim ama 20 günlük sıfır mıchelın lastık ve 3ay önce serviste brc lpg takılmış fazla zorlamadım buraya kadar herşey normal dün ctesi servise gösterdik arabayı opel servisine arabada sol on camurluk ve sol ön kapı arka sağ camurluk ve arka sağ kapıda boya var değişen yok dediler arac sahıbı cızık ve ufak vuruklardan kaynaklanan boyalar dedi acıkcası lokal boya cızıklerden otürüyse bende sorun olmaz dedım ve anlaştık ptesi satısı olacak parayı vericem..
    yalnız dün akşam yapmıs olduğum araştırmada arabanın 11 kazım 2010 da tramer sorgusunda carpma adı altında kazası mevcut cıkıyor yalnız kaza masrafı yazmıyor..%100 kusurlu olduğu ve carpdığı arabanın plakasıda cıkmakta...şimdi ben servise mi yoksa sıgorta şirketlerıne guvenmeli yada bu arabadan vazmı gecmeliyim..yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden tesekkur ederim..







  • ciddi kazası olduğunu bilmediğin bir aracı temiz sanarak anlaştıysan satan kişi seni yanıltmış demektir ve bence vazgeçmelisin.. yok eğer bu durumu bilerek anlaştıysan o zaman büyütecek birşey yok..
  • bu durumu bilmiyordum dün akşam yaptığım arastırma sonucu öğrendim..alması sigortası ayklaşık 29 bin az para değil arabada daha önce aynı servisden alınmaymış benım anlayamadığım servis yalan söylermi güvenmelimiyim
  • quote:

    arabada sol on camurluk ve sol ön kapı arka sağ camurluk ve arka sağ kapıda boya var


    Sizce bu hasarin cizikten dolayi olma imkani var mi? Mutlaka kaza yapmis. Opel servisinde yaptirdiysa kaydi vardir ama %100 kusurluysa ve kasko yoksa buyuk ihtimal serviste yaptirmamistir. Ancak bu durum aracin ciddi kazasi oldugunu gostermez. Kaporta hasari bence onemli olmamakla birlikte bu durumu one surup bir miktar daha pazarlik yaparsaniz aracinizi elden cikarirken zarar etmemis olursunuz.
  • bakalım yarın sigortacı arkadaşla bulusup gerekli bilgileri ona vericem servisden aldığım rapor elimde motor ve şasi no yazıyor ordan baktırı son kararımı verırım peki fiyatı sızce uygun mu aracın ...
  • Arkadaşlar bir araba ile takas yapmak istedim pazarda. Almak istediğim aracı ustaya gösterdik. Bilgisayarlı teste de tabi tuttuk. 1,5 parçada boya var diye çıktı. Ama ertesi gün tramer kaydına baktık 4 çarpma kaza var diye mesaj geldi. Hatta kazaların da ikisi 500 küsür, ikisi 200 küsür. Bu kadar kazaya karşın nasıl oluyor da ustanın verdiği kağıtta 1,5 parça boya yazıyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.