Şimdi Ara

ACİL YARDIM !!! KAFAYI YİYECEĞİM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet,sayın donanımhaber forumu sakinleri.Öncelikle ismim kağan.Yakın zamanda bir dizüstü bilgisayar aldım.Kısa süre içinde mönitör arızası yüzünden sigortaya yollandı.Geldiğinde eskisi gibi değildi.Çoksık mavi ekran vb. vermeye başladı.En çok karşıma çıkanda ''UMMOUNTABLE_BOOT_VOLUME'' adlı hata ekranı.Bu yüzden sık sık pcye format atmak zorunda kaldım.Ayrıca aşırı yavaş olması da dikkatimi çekiyor.Oyunların haricinde masaüstü veya dosyalar arası hızlı geçişlerimde donmalar vb çok yaşanıyor.Denenebilecek tüm yazılımsal şeyleri denedim.Size de bir danışmakistedim...

    PC Özellikleri:

    AMD E-300 1.3 Ghz CPU
    2 GB RAM
    ATI RADEON HD 6310 1GB (XP'de 512MB) Ekran Kartı
    320 GB HDD



  • sorun hdd de.. harddiskin problemli öyle görünüyor... hdd tune ile harddiskini tarat sonrasında checkdisk yapmayı dene,problem devam ederse bad sectorler oluşmuş olma ihtimali yüksek demektir.. hdd regenerator 2011 tarzı programlarla bu sectorleri onarmayı dene.. bu da bir şey yapamıyorsa fiziksel bir arıza olma ihtimali yüksek..
  • HD Tune programını indirdim.Tarama devam ediyor.Bir de bu CHECKDİSK dediğiniz ne oluyor ?..Bad Sector varsa onarmak için siz hangi programı önerirsiniz ? Bu şekilde çözemezsem HDD mi değişecek ????
  • checkdisk'e disk üzerinde yapılan bir hata denetleme doğrulama ve düzeltme işlemi diyebiliriz..
    bad sector var ise onarma için mesajımda belirttiğimnhdd regenerator 2011 programını kullanabilirsin ama fiziksel bir arıza var ise hdd nin değişmesi gerekecektir..
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

    Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

    Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.