Şimdi Ara

ACIL YARDIM ITUNES 56 KODU HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhabalar elimde 2 dk once calisan iphone6 simdi restore ederken itunestan 56 hatasi veriyor.
    Calisan tele neden restore attin diyorsanizda tanidik icloud email ve sifreleri unutmus yeterki calissin dedi bende dfu moda alip restore etmek istedim ama sonuç huzun.
    ne yapacagimi bilmiyorum lutfen daha once basina gelenler yardimci olsunlar.



  • icloud şifresini unuttuysanız restore ile cihaz aktivasyon ekranında kalacaktır. Apple ye başvurup faturası ile birlikte cihazı açtırabilirsiniz. onu haricinde cihazı şuan ki mevcut halinden kurtarmak için bilgisayara reiboot yazılımını yükleyerek cihazı recovery modundan çıkarabilirsiniz.
  • onur2698 kullanıcısına yanıt
    hocam çok tesekkurler mesajin icin su reiboot yazilimi hakkinda daha fazla bilgi verebilirmisin ? Yani teli kullanilir hale getirebilirmiyim ?
  • onur2698 kullanıcısına yanıt
    hocam deniyorum fakat pro programini istiyor bende yeniden firmware atabilmek için. oda 30€ gibi bir para varmidir bildigin bir yer crackli sekilde indirebilecegim ?
  • bahsettiğim program ücretsiz olanı hocam oda işinizi görmesi gerekiyor sadece cihazı recovery modundan çıkaracaksınız.
  • onur2698 kullanıcısına yanıt
    denedim hocam fakat hata verdi cikaramadi recovery modundan. devami icinde pro'suna geçmemi istiyor varsa crackli hali bir ulasabilecegim bir sekilde iyi olur yok isede yapicak bir sey yok.
    Para vermesine verilirde ya olmazsa diye insan bosa atmak istemiyor 30€'yu.
  • konuralp_bjk kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tarz programlar en fazla recovery modundan çıkarır zaten daha fazlasını iPhone dosya sisteminden dolayı yapabileceğini sanmıyorum. İmei kontrol edebildiniz mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuralp_bjk kullanıcısına yanıt
    Hocam apple kendi sayfasında donanımsal bir hata olduğundan bahsetmiş



    https://support.apple.com/tr-tr/HT204770



    Şimdi birde şöyle soralım 10.3.1 ipsw indirip kendiniz recovery modunda iken shift ile yüklemeyi denediniz mi eğer imzası kapalı bir ipsw gösterdiysenizde kurulum başaralı olamamış olabilir kabloda değişikliğe gidin farklı bir usb portundan bağlamayı deneyin. Geri yükleme. Yaparken güvenlik programınızı devre dışı bırakmayı deneyin

    İtunesi kaldırıp regedit kayıtlarını temizleyip en güncel itunesi kurmayı deneyin.



    Bunlar olmuyorsa başta belirttiğim donanımsal hata olabilir.

    1 21 olarak donanımsal hata ile çok karşılaştım 1 de cihaz mavi ekran veriyordu 21 de iTunes ile yazılım kurulamıyordu 56 da bunlardan birisi bu hata ios9dan sonra sık görülmeye başlanmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • onur2698 kullanıcısına yanıt
    hocam su soylediklerinin hepsini yaptim ama yok herhangi bir sonuç alamadim. Suanlik tanidik yeni tel aldi iphone'u unuttu yani. suanlik cop oldu denilebilinir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.