Şimdi Ara

acil yardım! internete bağlıyım ama değilim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merabalar.bilgisayarımda Opera'yla internete bağlanabilirken İE ve Firefox ile bağlanamıyorum.Avira kendini Update etmiyo.İnternetle Opera haricinde hiçbir bağlantım kalmamış gibi gözüküyo.Lütfen yardımcı olun.bu nasıl bir Problemdir anlamadım gitti..Herşey Norton İnternet Security'yi kurup kaldırdıktan sonra oldu.CS de oynayamıyorum bu hata yüzünden..Msn de yok..nasıl bir iştir anlamadım.Lütfen yardmcı olun sevgili arkadaşlar...
    not:firewall'la alakalı bi hata olabilir mi diye bir çok kez firewall'u kapattım hatta Avira anti vir programını sildim..yok bi türlü halledemedim..



  • windows firewall i kaptmayi dene.
  • firewall'u kapattım ama yine olmadı..sağ alt köşeden kapattığımız firewall dışında başka bi firewall'u varsa bilmiyorum..
  • Norton internet security halen yüklüyse ayarlarından izin ver,windows güvenlik duvarından da engellenmiş olabilir..
  • birader lan ı bi disable et.sonra ag baglantılarımdan tekrar enable ettikten sonra çalışır dene bende bazen oluyor (aç kapa mantığı)
  • yok hocam aç kapa falan da değil bu.bu arada Norton İnternet Security'yi ve ondan arta kalan tüm dosyaları silmiştim.opera hariç şu ana kadar hiç bir browser ya da internet bağlantısı gerektiren hiçbir uygulama çalışmıyo..ben hayatımda ilk kez böyle bişey görüyorum.
    bu arada sorun modemden ya da routerdan da olamaz çünkü farklı yerlerde internete giriyorum(operayla).
  • bu arada bu sorunun ie8 yüzünden kaynaklandığını düşünerek ie8den kurtulmaya karar verdim.ama microsoft kendi sitesinde dediğine göre ie8'i silmek çetrefilli bi iş ve bununla birlikte eğer sisteminizde sp3 yüklüyse(-ki bende sp3 yüklü :D) ie8 'i kaldırmak için önce sp3 ten kurtulmak falan gerekiyo.internetten yaptığım araştırmalar dolayısıyla ise ie8'i silmenin aslında çok kolay olduğunu gördüm.buraya metodu yazıyorum:C:\WINDOWS\IE8\SPUNINST 'e gidin.SPUNINST.EXE'i çift tıklayın ve gelecek olan hata mesajını önemsemeyin.bilgisayarınızı restart edin ve ie7'nizin tadını çıkarın..
    ben çıkaramıyorum siz çıkarın..off ya..opera iyi bi browser mı kötü mü şimdi de aklım ona takıldı..o çalışmıyo olsa herşey daha kolay olucaktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.