Şimdi Ara

Acil YARDIM !! HTC A9 almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, türkiyedeki bi alışveriş sitesinden, htc a9 3gb ramli versiyonunu almayı düşünüyorum,1000 liraya,telefon yurtdışı alınma, yurt içi kayıtlı, imei de sorgullattım o da kayıtlı ama model başka gözüküyor, ilk defa böyle bir alışveriş yapmayı düşünüyorum. Nasıl sağlıklı mıdır? bi sıkıntı var mıdır? dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? yardımcı olur musunuz?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: resfaction

    Arkadaşlar merhaba, türkiyedeki bi alışveriş sitesinden, htc a9 3gb ramli versiyonunu almayı düşünüyorum,1000 liraya,telefon yurtdışı alınma, yurt içi kayıtlı, imei de sorgullattım o da kayıtlı ama model başka gözüküyor, ilk defa böyle bir alışveriş yapmayı düşünüyorum. Nasıl sağlıklı mıdır? bi sıkıntı var mıdır? dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? yardımcı olur musunuz?

    Güncelleme ile ilgili sıkıntı çıkarabilir, iyice araştırın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durum sizi devamlı huzursuz eder ve telefonu aldığınıza pişman olursunuz. Forum'da ikinci el satanlar var. 900₺ pasaport kayıtlı bugün ikinci el satışı, iki gün öncede 1 aylık italatçı garantili 975₺...ilanlar gördüm biraz araştırın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: desert eagle 39

    Bu durum sizi devamlı huzursuz eder ve telefonu aldığınıza pişman olursunuz. Forum'da ikinci el satanlar var. 900₺ pasaport kayıtlı bugün ikinci el satışı, iki gün öncede 1 aylık italatçı garantili 975₺...ilanlar gördüm biraz araştırın.

    bir sorun çıkarmadığı sürece sıkıntı etmez, garantili olsa bile hemen kullanıcı hatası yaftasını vuran çok servis gördüm çevremdekilerden ya da fazla fiyat çıkartan servis.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.