Şimdi Ara

ACİL YARDIM..dizel triptonik seçimi hakkında bilgi arkadaşlar..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 1 haftadır dizel triptonik vites araba arayışındayım.. ayırdığım bütçe 26000-27000 civarı model de 2006 yada 2007 olabilir..araştırmalarım neticesinde ford focus, citroenc4, toyota corolla..lütfen bu konuda tecrübeleri ve bilgileri olan arkadaşlar varsa paylaşırsanız sevinirim..bu arada bildiğiniz bu markalarda şikayeti olanlar varsa da paylaşırsa sevinirim..gönlüm focus ghia dan yana ancak triptronik şanzımanlarında sıkıntı oluyor diye duydum gerçek mi değil mi paylaşırsanız sevinirim



  • Toyota sayfasında dizel triptonicle ilgili şikayetler muhtelif.Ancak diğer markalarda da şikayetler vardır.Diğer markaları bilmiyorum ama Toyotanın 26-27 milyar civarı triptonic dizelini zor bulursunuz.
  • Bulsanızda toyota otomatik almayın zaten. Toyota mmt sıkışık trafik ve yokuş yukarı yolda bitik. Yanık kokusu veriyor içeri. İtü nün bu konuda bilirkişi raporu dahi var.
    Ya toyota manuel ya da renault edc, vw dsg gibi çift kavramalı dizel bulmaya bakın derim. Renaulta yetmez yeni olduğu için ama belki vw bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.