Şimdi Ara

Acil Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar oncelikle sorunum ne bilmiyorum. Ama şöyle hatalar aliyorum. Mesela bir programi calistirmayi denedigimde "uygulama duzgun olarak baslatilamadi (0xc0000142)" ve uygulama acilmiyor. Ya da yonetici izni veremiyorum. Mesela bir programi yonetici olarak calistirmayi denedigimde "dosya sistem hatasi (-1073741502)" hatasini aliyorum. Benim asil derdim internete baglanmak ama ag ve paylasim merkezine girdigimde sayfa yuklenemedi yaziyor. Ağ a girdigim zaman bi uyaru cikiyor "Ag bulma ve dosya paylasimj kapatildi. Degistirmek icin tiklatin" diye. Basiyorum ama yonetici izni istiyor ve onu veremiyorum o yuzden o da olmuyor. Ve eger belki bunlarla baglantilidir bilgisayari acinca MSASCui.exe uygulamasi duzgun olarak baslatilamadi diyor. Lutfen yardim.. baska pcye ve internete ihtiyac duymadan bi cozum varsa onceligim o olur. Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 22Berk22 2 kullanıcısına yanıt
    Eğer Kullanıcı Hesabı ayar değişikliği ile ilgili bir sorundan kaynaklandığını varsayarsak,Denetim Masası/Kullanıcı Hesapları'ndan yönetici haklarına sahip bir hesap açıp, o hesapla bilgisayarınıza giriş yapın.Kullanıcı Hesabı oluşturma hakkında internette bilgiler mevcut.Eğer yeni yönetici hesabınızda da benzer sorunlarla karşılaşıyorsanız, işletim sistemi dosyalarının zarar gördüğünü aklınıza getirebilirsiniz.Başlat/Çalıştır'a sfc /scannow yazarak(Bu arada işletim sistemi kurulum cd/dvd'si bilgisayınıza takılı olsun) işletim sistemi dosyalarını tamir etmeyi deneyebilirsiniz.İşlem bittikten sonra sistemi yeniden başlatın.
    Eğer bu sorun yeni başladıysa Sistem Geri Yükleme'yi bir çözüm yolu olarak kullanabilirsiniz.
    Kurulu bir antivirus programınız varsa, onu devredışı bırakarak veya kaldırarak, sorununuzun antivirus programının kısıtlamalarıyla ilgili olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
    "Format at düzelir" sözünü çözüm olarak sunmak ne derece doğrudur, lakin sorununuz büyük ihtimalle yazılımsal olduğundan, temiz bir format sorunu kökten çözebilir.




  • Tamamdir cok tesekkur ederim. Dediklerinizi denicem eger yine olmazsa artik son care format

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

    Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

    Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.