Şimdi Ara

ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımın bazı parçalarını değiştirdim anakart işlemci ve ram daha sonra bunları kasanın içine koymadan denedim birleştirip çalıştılar hatta format attıp programları driverlerı yükledim daha sonra kasaya bunları monte ettim ve tekrar calıştırmak istedim fakat fanlar çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor ve bip sesi gelmiyor.şimdi kasadan çıkardım ve parçaları çıkarıp taktım rami farklı slota takdım hdd kablosunu farklı yere takdım işlemciyi yerinden söküp tekrar taktım ne yaptıysam sorunum düzelmedim lütfen yardımcı olun sorun ne hangi parçadan kaynaklanıyor olabilir?



  • kasanın dısına cıkarttıgınızda da calısmıyor diye anladım.. Anakartı kasaya takarken zorlama veya esneme falan oldumu normalden fazla olarak yani. Yada montaj yaparken anakartın altında kasayla direk teması engellemek için plastik v.b tamponlar oluyor ondan koydunuzmu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun kuvvetle ihtimal anakarttan ya şase yapıyor yada anakartı çatlattın.Aynı bela bende de mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tatbkath

    Sorunun kuvvetle ihtimal anakarttan ya şase yapıyor yada anakartı çatlattın.Aynı bela bende de mevcut.

    Parçaları bir birine takarken o kadar kuvvet uygulaman gerekiyorki kıralacak gibi oluyor. Bende korktum zarar verdim sandım ama değilmiş tüm parçaları çıkarıp tekrar birleştirdim açık olarak ve çalıştı. Sorunun işlemci soğutucusunun tam temas etmemesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Aslında ediyordu ama:S Neyse problem kalmadı sağol cevap için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tire_lee

    kasanın dısına cıkarttıgınızda da calısmıyor diye anladım.. Anakartı kasaya takarken zorlama veya esneme falan oldumu normalden fazla olarak yani. Yada montaj yaparken anakartın altında kasayla direk teması engellemek için plastik v.b tamponlar oluyor ondan koydunuzmu..

    sorunum çözüldü. kasanın dısında calısıyordu kasa içine monte edince calışmadı.esneme oldu ama elimle anakartın arkasını tutarak tampon görevi gördüm:D şüphelendim esnemeye baglı olabilecegi için ama çalıştı sanırım sogutucu fanı tam temas edemedigin den kaynaklanıyormuş.aslında ediyordu ama:D saol cevvap için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.