Şimdi Ara

Acil!! Vodafone Bayisi Telefona Fatura Kesmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Bildiğim kadarıyla mali yılbaşı 1 mart.

    Şimdi bugün bir alışveriş yapacaktık. Adam ısrarla faturayı Cuma günü, yani ayın 2'sinde kesmek istiyor. Faturam kalmadı, cuma günü gelecek falan filan.

    Adam mali yılbaşını mı beklemek istedi. Öyle ise de, bununla ne elde etmeye çalışıyor?

    Cep telefonu (blackberry 9300, 16.90 TL kampanyalısından) aldık vodafone bayisinden. Kontrat falan imzaladık. Ama adam biz hattı alıp çıkacakken fatura işini söyledi. İptal edecektim aslında ama güvendim nedense. Cuma kesiyorum faturanı dedi. Bir sıkıntı çıkar mı? Kontratlı kampanyalı cihaz aldığımız için vodafone'da kaydı kuydu var. İnkar etme, benden almadın demememe şansı yok gibi.

    Bu arada, faturada telefon bedelini nasıl gösterecek? Mesela yeni hat kaydı ile aldık. Numara taşıma değil. 300'ünü kredi kartından 12 ay taksitle çekti. Kalanı da 12 ay sonra yansıyacak. Faturayı nasıl kesmesi gerekiyor. 24 ayda 405 TL'ye geliyor cihaz bedeli. 405 tl mi yazması lazım?







  • Açıkçası cevabı merak ettim.
    Merakımdan soruyorum; Pazar günü numara taşıma için başvurdum ama sistemde sorun var, bilgileri giremiyorum. Şimdi form dolduralım ben yarın (Pazartesi) talebi iletirim dedi. Ertesi gün gittim, hattımı aldım sorun yok. Gerçekten sistemde sorun olduğu için mi yoksa farklı bir sebebi mi vardı ?
  • telefoncu arkadaş şubat kotasını doldurmuş olabilir onun için o satışı martta yapmak isteyebilir bunu alım satımla uğraşanlar çok iyi bilir ekseriyette geriye dönük fatura istenir ama demekki bu arkadaşın işleri iyi ki ileriye dönük fatura istiyor.
    Diğer soruna gelince fatura tek olabilir ödeme isterse on parçada yapılsın sorun olmaz. Bizde gıdacı olduğumuzdan müşteriye fatura kesiyoruz diyelim aldığı mal 2000 tl tutuyor adam 60 gün içinde birazı kart birazı peşin parça parça ödüyor sadece her ödemesine ayrı ayrı tahsilat makbuzu keseriz takibi için buda önemli birşey değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.