Şimdi Ara

Acil Telefon Almam Lazım Fakat Seçemiyorum Yardım Eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. 3 yıldır tertemiz kullandığım Asus Zenfone5 telefonumun ekranını kırmamın sonucunda yeni telefon almanın vaktinin geldiğini düşündüm fakat telefon seçemiyorum. Düşündüğüm telefonlar;

    LG G5 (İthalatçı firma ile 1500TL'ye alabiliyorum ama kapasitif dokunmatik tuşlarının yerine sanal tuş kullanmasını beğenmiyorum.)

    ASUS Zenfone3 64/4 (HB.com'da 1550TL civarında satılıyor fakat siyah modeli olmaması nedeniyle kararsızım. Antutu'da 60bin civarlarında bir puan olması da düşündürüyor.)
    EK: Siyah model 3GB/32GB modelinde var onu da düşünüyorum.

    Xiaomi MI5S (IMEI ve adaptör ile ilgili bilgi sahibi olmadığımdan ve youtube'da kullanıcıların aynı kronik sorunlarla ilgili video çekmesinden dolayı şüpheliyim.)

    Xiaomi MI5S Plus (MI5S'deki kronik sorunların daha az olduğunu yazmışlar fakat yine adaptör ve imei işlemlerini bilmediğim için şüpheliyim. Kamerada da OİS bulunmaması ayda yılda bir video çekiyim derken "hay almaz olaydım" dedirtir diye düşündürüyor.)

    Samsung C7 ve A5 2017'de listenin içine dahil olabilir.
    --Ben telefonu 3 yıllık periyot için alıyorum. 1500TL civarlarında aslında pek de aşmadan önerebileceğiniz telefonları ve yukardaki modeller içerisinden seçminizi bana yazarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz, teşekkür ederim.







  • Bence mi5s plus seçmeniz yararınıza olacaktır
  • Almaman gerekenleri yazayım Lg anakart problemleri kafanı ağrıtır, c7, fiyatının telefonu değil, sadece samsung, zenfone 3 fena değil ama onun da sıkıntıları var, arkadaşın da dediği gibi mi5 plus bakılabilir bunlar senin tercihlerin içindi ben kendim alsaydım eğer ithalatçı garanti sizin için sorun değilse daha sorunsuz bir cihaz için Huawei p9 bakardım 1550 tl gibi fiyatı var piyasada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi al.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200tl yada indirimli bulabilirseniz c9 proyuda gozden gecirin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim. Su an Mi5s Plusdan yazıyorum. Tabi diğerlerini alsaydim ne olurdu bilmiyorum ama şu an beklentilerimi karşıladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.