Şimdi Ara

ACİL SATLIK 1998 PASSAT HİGHLİNE-2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zamanin krali, bana gorede yeri hala baskadir..

    İstanbulda olsaydiniz birde fiyat azdaha asagida olsaydi ilgilenirdim, temiz gorunuyor.

    Tavsiyem aracinizin tam gorunen fotograflarini cekerek ilana koymaniz.
  • formalist haklısın cep telefonu ile çekim o resimler bir türlü fırsatım olmadı güzel bir fotograf çekmeye 23 500 tl den geldim bu fiyata, aracım temiz darbe degişen yok sadece boya var boya yok diyorsa 13 yaş arabada asıl o zaman kıllan ki 13 sene yatak odasında mı tutmuş:)) fiyatım çok degil bu temizlikde bir araç için
  • fiyata bisey demiyorumda benim butcemi azcik asiyo oyuzden o sekilde konustum. isteyen istedigi rakami istemekte ozgur :)

    fotograf cekiminden kastim araci tek karede goremiyor musteri adaylarin.

    hayirli satislar
  • saolasın formalist istedigi rakamda bir yere kadar bence, ben şimdi 30 000 tl istesem oha derler bir piyasası var arabanında temizligine göre bu model derken highline-2 ler 20 bin ile 25 bin arası 25 bin olanlar hiç boya olmayan yatak odasında saklayıp trafigin olmadıgı vede vatandaşın geçmedigi yerde kullananlar var onların ki 25 bin tl:)))
  • vw'in highline modeli vardır ve ama highline-2 si yoktur. araç ruhsat bilgilerinde de yazmaz, vw broşürlerinde de yoktur ve olmamıştır, am yurdum insanı biyerden bulup çıkarmıştır.. highline'dan farkı nedir aracınızın? (donanımsal değil görsel fark olabilir [koltuk rengi,göğüs rengi vb] o da ayrı bir versiyon değil opsiyonel seçenektir).
    bu mesaj sadece bilgi amaçlıdır, aracınıza laf atmak amaçlı değildir bilakis aracınız çok hoş ve bence o fiyat da ederi. hayırlı satışlar..
  • öncelikle teşekkürler bilginiz için evet size katılıyorum sınıflandırmış 1.8 den başlayıp 1.8 highline en üst özellik highline da kendi arasında ayrılmış dedigin gibi bir modelde sanruf var bir modelinde koltuk rengini ayırmış bir modelinde hız sabitleyici var bir modelinde koltuklar ısıtmalı highline-2 diye ayırmalarının sebebi ise bu özellikler highline-1 de bile hepsi yok bence bundan dolayıdır highline-2 denmesinin sebebi ilginiz için teşekkürler
  • GÜNCEL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.