Şimdi Ara

Acil Satılık - Takaslık TX PUMA 300W Kasa Ankara İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün, 21 Ağustosta 2013 teknobiyotik'ten alınmıştır. "Outlet" olarak geçmekteydi sitede. Sitede yazan şu: "Ürün Durumu: KUTU HASARLI ,MONTAJ YAPILMIŞTIR.
    KILCAL ÇİZİKLER Garanti süresi 6 ay'dır. "

    Ben herhangi bir ezilme veya çizik bulamadım. Fotoğraflardan da anlaşılacaktır. İsteyen kendi gözleriyle inceleyip alabilir. Hiç kullanılmadı. Yani sıfırdır.

    Fiyat 35TL'dir.

    PSU'nun özellik kısmında şunlar yazmaktdır:

    TX Puma 300W Örnek Konfigürasyon
    2 çekirdekli bir işlemci
    Max. 120W güç tüketimli bir ekran kartı (Örn.: ATI HD 4850, 4870 ve Nvidia 8800GT serileri)
    2 HDD ve 1 optik sürücü.

    Gri kontürlerle çevrelenmiş parlak siyah ön panel tasarımı ve ergonomik şekilde üst kısma konumlandırılmış USB/ses çıkışları ile TX Puma 300W, orta seviye sistem kurulumları içi ideal seçimdir.

    TX Puma kasada her türlü konfigürasyon için yeterli sayıda sürücü yuvası bulunmaktadır. TX Puma kasada 6 adet 3.5" yuvasının dışında ek 3.5" HDD montajı için plastik 3.5"->5.25" dönüştürücü de bulunmaktadır.

    Günümüzde artık hem sabit disk hem de optik sürücüler SATA çıkışlı olarak üretilmektedir. Piyasadaki benzer kasalarda tek SATA çıkışı olmasına rağmen TX Puma 300W modelinde çift SATA çıkışı bulunmaktadır. Bu sayede ek dönüştürücüye ihtiyaç duymadan SATA sabit disk ve optik sürücünüzü bağlayabilir veya IDE sürücü kullanıyorsanız ekstra SATA çıkışı sayesinde gelecek için daha güvenli bir yatırım yapmış olursunuz.

    TX Puma kasanın ön, arka ve yan panellerinde toplam 4 adet fan yuvası bulunmaktadır. Kasanın arka paneline takılı olarak gelen 8cm fanın dışında sisteminizin ihtiyacına göre 8cm, 9cm veya 12cm'lik ek fanlar takabilirsiniz.
    Ön panel: 1 adet 8cm / 9cm / 12cm
    Arka panel: 1 adet 8cm / 9cm / 12cm
    Yan kapak: 1 adet 8cm + 1 adet 12cm

    TX Puma yüksek ve derin yapısı ile tüm bileşenleriniz için kolay montaj imkanı sunar. Geniş iç yapısı sayesinde rahatlıkla ekran kartlarınız ve diğer bileşenlerinizi takabileceğiniz TX Puma kasada ayrıca yüksek depolama kapasitesine sahip sistemler kurmanız için 6 adet 3.5" ve 3 adet 5.25" yuva bulunmaktadır.

     Acil Satılık - Takaslık TX PUMA 300W Kasa Ankara İNDİRİM Acil Satılık - Takaslık TX PUMA 300W Kasa Ankara İNDİRİM  Acil Satılık - Takaslık TX PUMA 300W Kasa Ankara İNDİRİM [simage][/simage]  Acil Satılık - Takaslık TX PUMA 300W Kasa Ankara İNDİRİM  Acil Satılık - Takaslık TX PUMA 300W Kasa Ankara İNDİRİM  Acil Satılık - Takaslık TX PUMA 300W Kasa Ankara İNDİRİM  Acil Satılık - Takaslık TX PUMA 300W Kasa Ankara İNDİRİM  Acil Satılık - Takaslık TX PUMA 300W Kasa Ankara İNDİRİM  Acil Satılık - Takaslık TX PUMA 300W Kasa Ankara İNDİRİM
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konix -- 28 Ağustos 2013; 0:07:23 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.