Şimdi Ara

[ACİL]SATILIK Razer Kraken Pro - 210 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 9-10 ay önce yurtdışından aldığım kulaklığı fazla kullanmadığım için satıyorum. Kulaklığın herhangi bir içsel sorunu yoktur. Kulaklığın tek eksi yanı, üst baş kısmındaki yeşil kısımın 2 cm kadar açılmıştır, kopmamıştır/koparılmamıştır. Buda dikiş yerine, yapıştırıcı kullanmalarından kaynaklıdır; ancak dış görünümünde öyle ahım şahım ya da iç karartacak bir açılma değildir.

    Kısaca açıklamak gerekirse: 7+1 Surround ses sistemi kulaklıkta vardır. Bunuda internet üzerinden ücretsiz olarak indirdiğiniz Razer Synapse sağlamaktadır. Tüm oyunlarda 7+1 özelliğine(ekstrem ve dandik oyunlar hariç) kavuşabilirsiniz. Ayrıca kulaklığın en belirgin özelliğide Bass sistemidir. Birçok oyun kulaklığına nazaran Razer serilerinde bass sistemi -oyunlar için- oldukça fazladır.

    İlgilenen kişiler pm atarak resimlere ulaşabilir. Lütfen ilgilenenler mesaj atsın. Kalkıpda konu altına, şurada şu kadar burada bu kadar diyecekler lütfen kendini yormasın, çok biliyorsa gidip oradan alsın.

    Pazarlık durumu : Eğer gerçekten bu kulaklığı alacak adam çıkarsa onu o zaman duruma göre konuşuruz. Genel olarak aklımdaki fiyat 210 Tl'dir. İnternette 300den aşağı pek yok, olan yerlerde ne olduğu belli olmayan yerlerdir. Çin malı olup olmaması şansınıza kalmıştır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.