Şimdi Ara

Acil Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yarın gidip bu telefondan almayı düşünüyorum.Uzun bir zamandır bu telefon hakkında araştırma yaptım ama kafamda bir kaç soru işareti kaldı.
    Birincisi bu telefonda iki tür ekran varmış birisi LCD diğeri IPS imiş.Tabi ki LCD daha iyi ama bunu nasıl anlayacağız.İkinci sorun şarj soketi.Çabuk arıza verdiğini okudum.
    Fiyat açısından telefon gerçekten mükemmel.Özellikleri,kamerası ve hız konusunda piyasadaki bir çok telefondan üstün.Ama bir de kullanıcılarının görüşünü almak istedim.Telefonu 630 liraya 12 ay taksitle alacağım.Şimdiden teşekkürler.



  • Öncelikle IPS ekran LCD ekrandan daha üst bir teknoloji, dolayısıyla IPS daha iyi görüntü veriyor. Telefondada IPS ekran bulunuyor. Telefonu elinize aldıgınızda evirin çevirin ekrana farklı açılardan bakın renklerde bozulma olmaz. Zaten bildigim kadarıyla tüm erkanları IPS ama 2-3 velet custom romlar vs. vs. ile bunu yalanlamaya çalışmışlar. İnanıp inanmamak size kalmış. Sarj soketi konusuna gelirsek hassas olduğu doğru ama kendi kablosu dışında, örneğin samsungun sarj kablosu ile şarj ettiğinizde sıkıntı olmuyor yumuşak bir şekilde giriyor.
  • Damarli Yaprak kullanıcısına yanıt
    Bende az önce telefonun özelliklerine bakarken IPS ekran olarak gördüm.O zaman satıcıdan özellikle IPS ekran isterim.Kablo konusunda da Samsungun şarj kablosunu isterim.Bunların dışında başka bir sorunu var mı?
  • bulut1990 kullanıcısına yanıt
    Özellikle IPS ekran istemene gerek yok GMD alacaksan zaten ekranı IPS
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.