Şimdi Ara

Acil Motor Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba
    Aracım 2000 model clio 1.6 rxt 8 valf motoru rolantide boşta iken 4-5 saniyde bir sallanıyordu.ondan başka da bir sorunu yoktu.fakat dün aksamdan itibaren aracımın motoru titremeye,gaz yememeye başladı.vitesi boşa alıp gaza basdığımda 7000 devire kadar devir saati çıkıyor fakat araç viteste iken gitmiyor.yokuş çıkarken 2. vitese kadar düşmeye başladı.lpg den benzine aldım benzinde de aynı şeklide.Yolda giderken ne kadar gaza bassamda araç gitmiyor.bazende ben gaza basmadan kendi kendine anide hızlanıyor.Eski gücüne geliyor. Ankara da önerebileceğiniz motor ustası ve brc lpg servisi önerilerinizde bekliyorum.Lpg beyninden olabilir dediler.Onun için buraya yazdım.
    Yardımcı olursanız sevinirim.



  • bu soruna benzer sorun benım aracımda da var 99 model clio benzınlı, aracta tıttreme var ama gaza basınca gayet gıdıyor ama aracın ozellıklede tıtresmesı cok benzer bı sorun
  • 3 hafta sanayide araştırdıktan sonra benimkinde de yaşadığım benzer sorun %99 oranında gitti. Olay, volant okuyucusu (devir sensörü) denen bir parça var. Değiştirince kesildi gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.