Şimdi Ara

Acil!!! İngilizce Yazmayı Geliştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ,

    Özel bir şirkette dış ticarette satış sorumlusuyum, yazma noktasında çok eksiğim var ve yakın bir zamanda yurt dışından bir müşterim gelecek o yüzden acilen yazmamı geliştirecek bir kitap site veya benzeri fikre ihtiyacım var

    Teşekkür ederim

    Derya



  • Ne gibi eksikleriniz var yazma konusunda anlamadim. Gramer mi kelime bilgisi mi hatali yazim mi nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmanızı geliştirmekten kastınız sanırım gramer bilgisi oluyor. Bu, ne yazıkki bir anda, çabucak elde edebileceğiniz bir meziyet değil. Konuşma deseniz aksan, telaffuz vb. durumları en azından kulaktan dolma şekilde de olsa dinleyerek elde edebilirsiniz. Ama gerisini oturtmak için zamana ve iyi bir eğitime ihtiyaç var.

    Eğer bu kitabı sindirecek kadar vakte sahipseniz en yakın zamanda edinmenizi öneririm. Piyasadaki en yararlı ve kapsamlı İngilizce eğitim kitaplarından birisidir. Bir çok uzman tarafından da tavsiye edilir.

    http://www.dr.com.tr/kitap/english-grammar-turkce-aciklamali/murat-kurt/foreign-languages/language/grammar-and-vocabulary/urunno=0000000150811




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aSCi

    Merhabalar ,

    Özel bir şirkette dış ticarette satış sorumlusuyum, yazma noktasında çok eksiğim var ve yakın bir zamanda yurt dışından bir müşterim gelecek o yüzden acilen yazmamı geliştirecek bir kitap site veya benzeri fikre ihtiyacım var

    Teşekkür ederim

    Derya

    Bende ilk ihracat başladığımda telefonda ingilizce konuşan bir müşteri olduğunda yüzüne kapatırdım, sonra yavaş yavaş işler yoluna girdi, hee şimdi süpermi biliyom hayır ama eskisinden iyi, ben şu seti alıp bitirdimhttp://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=432524 biraz sıkıcı zor ama iyi bir kitap-cd seti.

    Sonra serviste herkez uyudu ben audio book dinlerdim, bence yazmaktan çok dinlediğini anlamak önemli, yazmayı ancak yazarak geliştireblirsin. Yabancı forumlarda yazarak daha da geliştirebilirsin kendini.




  • Yazmayı geliştirmek için sürekli birileriyle yazışman lazım. Dil bilgisini normal düzeyde biliyorsan yazmayı geliştirmek için pratik yapman lazım.
    Eğer sorun dilbilgisinde ise Cambridge Yayınlarının "English Grammar in Use, Raymond Murphy" isimli kitabını öneririm. Uzun vade için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lezzetli Çipetpet -- 19 Mart 2014; 12:17:49 >
  • online bir oyuna basla gerisi gelir. 8 yillik online oyun tecrubemden sonra b2 sertifikasina girdim girdigim gibi belgeyi aldim. 1 yillik yurtdisi uni den sonra da c1 aldim uni bitince de c2 alirim herhalde. c2 son seviye oluyor bu arada.
  • http://play.typeracer.com/ Bu oyunu tavsiye ederim yazım hataları ile ilgili sorunun ise.
  • İntermediate seviyesinde ingilizcem var ama çoğu bağlaçlar eksik, gramer çalışmaya başlasamda bir yerden sonra sıkılıp bırakıyorum. Yazı çalışması için de nasıl bir yöntem olur boşluk doldurmalı var mıdır yada yazılanların yanlışlarını gösteren bir site bir kontrol sistemi. Kursa gitmekte istemiyorum ama mecbur kalırsam gidecek gibiyim. English grammer in use iki cildide var. Döküman noktasında sorun yok ama istek noktası artık tükendi ve bir türlü bir sonraki adıma geçemiyorum.

    Oyun oynamayı hiç sevmiyorum teşekkürler o fikir için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.