Şimdi Ara

Acil Hasta yavrumuz için tavsiye (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
8
Favori
38.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
685 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaNoZ

    Geçmiş olsun ALLAH şifa versin inşallah. Yetkililere duyuralim inşallah biri yardımcı olur. Haluk abimize ulaşalım
    Çok teşekkür ederim inşallaj Haluk bey duyar sesimizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

    Dilerim bebeğiniz bu durumu atlatir ve çok güzel bir geleceği olur
    Allahümme Amin.
  • Acil şifalar diliyorum. Inşallah iyileşir ve güzel bir geleceği olur. Size de sabırlar diliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sxlsoft S kullanıcısına yanıt
    Twitter’dan yazın.Herkes oradan ulaşıyor..Konuyu resimleriyle kuzunun atın.Ekşi linkinide gönderin.Yardımcı olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    Ya abi bu tipler yeminle bıktırdı. Büyük ihtimal doğal yolla iyilestiren, kütükle vurup balık sarıp bel fıtığı düzelten tipler varya bu da yutma güçlüğünden vole vurmaya çalışan disfaji hocası herhalde. Derdi arkadaşa yardimci olmak değil kendi reklamını yapmak bana kalirsa. Bu arada konu sahibi ve ve diğer arkadaşları bilgilendirmek adına biraz bilgi vermek isterim. Cerrahi müdahale hastalığın ilgili branşındaki her hekim tarafından yapılamaz. Öteki türlü olsaydı profesor docent yardımcı doçent uzman hekim baş asistan asistan gibi hiyerarsik bir düzen olmazdı di mi? Bu hiyerarşik düzende bile her cerrahın ozelllestigi bir alan olur genellikle. Bu da ilk olarak asistanlik eğitimini aldığı kliniğin ve eğitim aldigi hocaların neyle ilgilendigiyle alakalıdır. Kendimden ornek verecek olursam bransim KBB ancak daha iyi bildiğim alan kulaktir. Beraber calistigim diğer arkadaş baş boyuncudur mesela.

    Konu sahibi arkadaşın cocugunda bulunan rahatsızlık cidden tedavi edilmesi beceri, bilgi, tecrübe, donanım, ekip, takip ve maliyet isteyen bir hastaliktir. Bu konuya yönelen KBB, genel cerrahi hocası (bakın hoca diyorum) ve genellikle ise çocuk cerrahi kliniklerinde hoca tarafindan yukarıda saydığım özellikler varsa yapılabilir. Bunu da Türkiye de yaptirabileceginiz 2 maksimum 3 yer vardır.

    Ki boyle özellikli ameliyatlar için her sene 4 5 kez yurtdışı yurtiçi yazarlar ( genelde hocalar diyeyim) yaptıkları yapabildikleri yapmak istedikleri yeni tekniklerin sonuçlarını tekniğini toplantılar adı altında birbirleri ile paylaşırlar çok önemli dergilerde makale olarak yayinlarlar. Bilmem anlatabildim mi?

    Böyle boş beleş konuşanlarin yorumlarına bakmayın siz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allah şifasını versin inşallah .Eşim hamile ve yapılan rutin testlerde sitomegalovirus virüsü aktif görünüyor . 10. Haftadayiz . Bu virüsü ne zaman kaptigimiza dair başka bir test yapıldı dün ve sonuç en az 15 gün sonra çıkıyor dediler ve bağışıklık kazanmış olma ihtimali olmasına rağmen iki gündür ne yapacağımı nereye gidecegimi bilemiyorum . Üç aydan önce kaptiysa fetüs malesef alınıyor . Direk beyin hucrelerine saldıran ve direk zihinsel engelli doğmasına neden olan bir virüs . Demem o ki insan elinden birşey gelmeyince ne kadar aciz yaratıklar oldgumuzu daha iyi anlıyorum ve hem sizin için hem de bizim için hem de tüm bebekler için rabbim şifa nasip etsin . Kimseyi ama kimseyi evladı ile imtihan etmesin . İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah her iki yavruya da şifa versin inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah şifa versin , bizde boş durmayalım üstümüze düşeni forumca yapalım
    yine yavrusu hasta bir kardeşimiz vardı ve forumda para toplamıştık hatta maddi destek için kenan sofuoğluna kadar ulaşıldı o da ciddi bir maddi destek vermişti
    isterseniz maddi destek için hesap numarası paylaşın herkes gücü kadar elinden gelen desteği versin,
  • Allah esirgesin yarın birgün çocuğun olur boyle bir rahatsizlikla doğar. O zaman yok besinlerin içine yağ imiş proteinmis yok vitaminmis eminim koymadan doğru hastaneye gidersin. Sonra da bu çocuk yaşayacak yoksa hepinizi keserim dersin. Gibime geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sxlsoft S kullanıcısına yanıt
    
    Devlet Hastanesi'nde teşhis, tedavi veya ameliyat olmak birşeyi değiştirmez. Sonuçta istisnalar hariç tüm sağlık çalışanları bu işi öncelikle $$ için yapar, tüm sağlık sistemi $$ üzerine kuruludur, insanların sağlığı üzerine değil. dünya sağlık sektörü 25 Trilyon dolar / yıl ile tüm dünya ekonomisinin 3'te 1'ine yakın büyüklükte. Sağlık sektörünün $$ yönünü gözardı edip sadece "sağlığımız için ellenrinden geleni yapan kahramanlar" olarak görüyorsanız, baştan hata yapıyorsunuz demektir.

    Hamilelik döneminde kadınların et, protein ve hayvansal yağ yemeleri gereklidir. Hamur işi gıdalar azaltılmalı. Kahve ve çay dahil, keyif verici maddeler sıfırlanmalı. Ancak asıl önemli birşey daha var: Hamilelik ve emzirme döneminde kadınların antibiyotik, sinir hapları ve aşı, serum dahil hiçbir ilaç almaması gerekli. Kadınlar, doktorların çözüm olarak önerdiği ilaçların en büyük müşterisidir. Cocuk sağlıklı doğsa bile, cocuk 3-5 yaşlarındayken yine doktorların yazdığı gereksiz binbir çeşit aşı, ilaç vs ile cocuk 10 yaşına gelene kadar yine mutasyona uğruyor ve ilerde de hastane doktor ve eczane müşterisi olması sağlanıyor ve bu duruma da en cok 'doktorun her söylediği şeyi uygulayan' anneler katkıda bulunuyor. Yıllık 25 Trilyon dolar hasılatın bir açıklaması olması gerekli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 20 Kasım 2019; 20:53:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZevkiSefa

    Allah şifasını versin inşallah .Eşim hamile ve yapılan rutin testlerde sitomegalovirus virüsü aktif görünüyor . 10. Haftadayiz . Bu virüsü ne zaman kaptigimiza dair başka bir test yapıldı dün ve sonuç en az 15 gün sonra çıkıyor dediler ve bağışıklık kazanmış olma ihtimali olmasına rağmen iki gündür ne yapacağımı nereye gidecegimi bilemiyorum . Üç aydan önce kaptiysa fetüs malesef alınıyor . Direk beyin hucrelerine saldıran ve direk zihinsel engelli doğmasına neden olan bir virüs . Demem o ki insan elinden birşey gelmeyince ne kadar aciz yaratıklar oldgumuzu daha iyi anlıyorum ve hem sizin için hem de bizim için hem de tüm bebekler için rabbim şifa nasip etsin . Kimseyi ama kimseyi evladı ile imtihan etmesin . İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız .
    Kardeşim rabbim şifa versin inşallah temiz çıkar düzelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok önemli bir konu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardimciniz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sabır ve şifa versin hocam elimizden geleni yaparız
  • Keski doktor tanıdığımız olsada su ameliyati yapabilsek elimizden gelen maddi yardım olabilir birnebze sizi rahatlatacaktır lütfen valilik kanaliyla bir bağış kampanyası duzenlettirin ve burada paylaşın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene aşağıdaki paragrafı mesaj olarak atmissiniz. Özellikle etin karaciğere uğramadan sindirildigi ve karaciğeri hiç yormadigi kısıma sesli güldüm. Yani bu kadar makalemsi tarzda bu kadar yanlış bilgi ancak bu şekilde verilebilirdi. Fazla uzatmadan. Siroz hastaları proteinden kısıtlı diyet alırlar. Buna mecburlardir çünkü proteinin sindirildigi metobolize edildiği yer karaciğer olduğu için siroz hastalarınin da karaciğer yeteri kadar calisamadigi için amonyak metobolize edilemez. bu hastalarda hepatoensefolopati (yani amonyagin beyne zarar vermesi kısaca) gelişmemesi için diyetle alınan et kısıtlanır. Daha çok amonyak yükü az olan balık ve tavuk göğüs kısmı önerilir. Hatta bağırsaklardaki bazı amonyak üretebilen bakterileri yok etmek için antibiyotik bile kullanılabilir (bkz: neomisin) Diyeceğim o ki bu arkadaşın tıbbi bilgi olarak verdiği bilgiler, tıbbi bilgi değil aslında bilgi bile değil. Dikkat edin.


    Et kansere yol açmaz. O bir medya propagandası. Halam oldukça genç yaşta kanserden öldü maalesef ve kendisi nerdeyse hiç et yemezdi, sadece döner kebap pideli köfte falan olursa et yerdi. Ekmek mekmek fasulye vs bunlar... Ve kanser. ekmekteki maddeler karacigeri bozuyor. 50 yaşı geçen bilhassa kadınlarda karaciger yağlanması tahıl ürünlerinden kaynaklı. et yiyen insanın karacigeri sağlıklıdır cunku eti sindirirken karacigere hiç iş düşmez, insülin dengesi bozulmaz ve değişmez kan sekeri dalgalanmaz... Bu konuyu araştırın. Fakat CNN BBC ABC VİSİSİ VİSİ kanallar, Hürriyet Mürriyet vs den değil. Bagımsız kişilerin makaleleri. ve dikkatli olun, sadece etikete de bakmayın. Harvard Business Review makalelerinde tahıl ve ekmeğin faydalı birşey olduğu yazılı! ehhhe cunku Harvard mezunları tarım kartellerinin gelecekteki CEO'larını yetiştiriyor, onların başarılı olması için destek. Bu anlamda hiçbir yayına tam güvenmeyin. ekmek, k.fasulye vs. bu ürünleri doğadaki canlılar dahi yemez. yer ama açlıktan ölmemek için. pişmemiş k.fasulye yüksek oranda lectin içerir ve zehirlidir. ekmek içinde vitamin yoktur, düşük kalitede protein vardır. et bunların tam tersi hiçbir menfi madde içermez, kaliteli protein yağ ve vitamin içerir. tereyag ve az tuzlı yağlı peynir lor yumurta. sabahları ekmeğe sürmeden, ekmeksiz bunlardan ağzınıza atın gün boyu etkisini hissedersiniz. ben artık kahvaltı için masaya oturmuyorum, büyük parça tereyag agzıma atıyorum eriyor zaten ardından yumurtayı pişirmeden sadece akını süzere sarısını yutuyorum üstüne de peynir ve varsa lor. Yazın domates. Onun dışında biraz maydanoz. Lor ve maydanoz birlikte lezzetli oluyor ve ekmeğe gerek kalmıyor.



    Veganizm konusunda şu konuya göz atınız.

    https://forum.donanimhaber.com/vegan-hareketinin-odaginda-kimler-var--135733683



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinarealy -- 20 Kasım 2019; 21:22:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cinarealy kullanıcısına yanıt
    Amin amin amin inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sxlsoft S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dileğiniz için inşallah iyi çıkar . Sizde en kısa sürede sağlığa kavuşursunuz inşallah .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.