Şimdi Ara

Acil Fotokopi Makinesi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 10 kişilik bir ofisimiz var 2 adet hp 7410 çok fonksiyonlu yazıcı kullanıyoruz ama artık makineler yetişemiyor performansları çok düştü bizde bunu için bir fotokopi makinesi almak istiyoruz.Forumda arattım bi kaç başlık da panasonic makineler öne çıkmış acaba başka marka ve model tavsiye edebilecek var mı?
    Teşekkürler



  • xerox M20i kullanıyoruz. Yazıcı, fotokopi, faks, tarayıcı olarak da kullanılabiliyor ama biz sadece fotokopi makinesi olarak kullanıyoruz. 3 saniyede bir sayfa kopyalıyor ve çok da problemsiz. tavsiye ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aRaNeL

    Arkadaşlar 10 kişilik bir ofisimiz var 2 adet hp 7410 çok fonksiyonlu yazıcı kullanıyoruz ama artık makineler yetişemiyor performansları çok düştü bizde bunu için bir fotokopi makinesi almak istiyoruz.Forumda arattım bi kaç başlık da panasonic makineler öne çıkmış acaba başka marka ve model tavsiye edebilecek var mı?
    Teşekkürler



    bizim işyerinde panasoniz var

    ilk başta iyiydi ama artık sürekli bozuluyor
  • Arkadaşlar ayda 2000 kopya alıyoruz sizce ne almalıyız?1 hafta içinde karar vermemiz gerekiyor.
  • ayda 2000 kopya ciddi bir baskı ve ufak makinelerle maliyeti yüksek olur ben ce fotokopi ve yazıcıda maliyetleri düşürmek için sharp fotokopiler var maliyeti düşük ve gerçek bir fotokopi makinesi . 15000 lik toneri 80 90 € olması lazım sizin oraya sharp 5320 model fotokopi makinesi yeterli olur. bu makinenin üzerinde ayrıca printer kartı bulunmakta yazıcı olarak kullanabilirsin . maliyetler ciddi anlamda düşecektir.

    daha detaylı bilgi için 0216 338 5959 YADAwww.ofisdunyasi.net yadawww.okisatis.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakaydins -- 29 Mart 2007; 13:20:43 >




  • Arkadaşlar bu hafta makineyi alacağız şöyle 1000 euroluk bir bütçemiz var...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aRaNeL

    Arkadaşlar bu hafta makineyi alacağız şöyle 1000 euroluk bir bütçemiz var...




    Canon ir 1018 modelini tavsiye edebilirim 8,500 sayfalık toner fiyatı 80 90 ytl falan kullanım maliyeti çok uygun ürün yaklaşk 1000 € cıvarında....
  • fotokopi makinası biraz daha maliyetli ve sürekli bakım isteyen bir makina onun yerine sana samsung scx-4216 veya scx-4100 öneririm az masraflı ve fotokopi çekimlerine çok müsait mutifonksiyon makineler
  • Aslında bize A3 basan bir makinede lazım ve aynı zamanda renkli olması gerekiyor.
    A3-A4 basımı yapabilen renkli olarak önerebileceğiniz bir makina var mı?
  • sharp ar5415 modeli a4 boyutlarda ve ideal bi makina bıde onun ust modeli var ar5316 modeli oda a3 baskı veriyo mavi bilgisyarda mevcut bi bak istersen
  • pc baglantılı mı olması gerekiyor? yani dijital bir makina mı düşünüyorsunuz, anolog mu?

    dijital fotokopi makinaları total de lazer yazıcılarla kıyaslanmayacak kadar hesaplı , performaslı makinalardır. bir arkadaş çabuk bozuluyor demiş katılmıyorum. fotokopilerde kullanılan drum gibi diger bileşenlerin ömürleri ve fiyatları yazıcılarla kıyaslandıgında çok ucuzdur. örnegin 150-200 ytl ye aldıgınız bir drum la 300-400 bin baskı yapabilirsiniz. tonerleri kesinlikle daha ucuzdur.

    dijital fotokopi makinaları lazerlerin daha gelişmiş ve performanslı olanlarıdır.. siyah beyaz olanlar nisbeten makul bir seviyeye indi.. ama renkliler hala pahalı..

    minolta ve develop markalarını tavsiye ederim, zaten ikisi kardeş firmadır.. ilk başta pahalı gelebilir ama çok saglam ve baba bir markadır. hiç üzmez. sarf malzemesi dayanıklı ve hesaplıdır. dezavantajı ilk yatırımı biraz pahalıdır :)

    http://www.transteknik.com/products/business_products/office_products/default.htm

    http://www.transteknik.com/uploads/media/C300_ONLINE_EN_FINAL.swf




  • oki C3530 aldık herkese teşekkürler
  • konıca minolta sadece a4 çıkartıyor ve bilgisayar bağlanabiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.