Şimdi Ara

ACİL DSL Kablo Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evden çalışıyorum yeni taşındığım binada kabloyu geçirecek yerleri olmadığı için rasgele bağlayıp gitti tt çalışanı öncesinde çalışıyordu sonrasında dsl ışığı sürekli yanıp sönüyor 2 gündür internete bağlanmıyor.

    Bu kabloları nasıl bağlamam gerekir panelden hangi kabloya internet verdiklerini çözemedim
    ana hattan gelen siyah ve kırmızı birbirine düğümlenmiş beyaz ve mavide aynı şekilde düğümlenmişti siyah ve kırmızıya gri kablodaki kırmızı ucu mavi ve beyaza ise yeşil ucu sarmışlar çalışıyordu ama araştırdığımda bu bağlantının yanlış olduğunu gördüm şimdi ekipler 10 gün sonraya randevu verdiler en azından sorun bendeyse yardımınızla çözmek istiyorum aciliyeti var klask mavi ve beyaza bağladığımda sonuç alamadım siyahta ve kırmızıda var bağlantının içinde önceden o şekilde çalışmıştı çünkü

    ACİL DSL Kablo Bağlantısı
    ACİL DSL Kablo Bağlantısı







  • Ankastre kutusundan mı geliyor bu bağlantı? Öyleyse kabloyu takip et, orada kutunun içine bağlı olan kabloların rengini tespit et onlara bağla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    Kutuyu bulamadım uzakta ya da yüksekte biryerde olmalı arıza kaydı oluşturdum ama bu sefer geldiklerinde ben kabloyu bağlamamış olursam (doğru şekilde) yine problem olacak
  • onur.m kullanıcısına yanıt
    Apartmandaysanız kapı girişinde dışarıda veya içeride olur başka yerde olamaz. Hiç sıkıntı olmaz, iptal edersiniz arayıp. Yazlık veya köy gibi yerlerde çok nadiren ankastre kutusu direkte olabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 13 Temmuz 2020; 19:3:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.