Şimdi Ara

acil çift lnb digiturk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba,

    digiturk abonesiyim ve geçen hafta istanbuldaki o fırtınadan sonra çatıdaki lnb bozuldu (henüz 6 aylık abone olmama rağmen). apartmanın çatısı problemli olduğu için kolay kolay apartmanın çatısına kimseyi çıkartmıyorlar. bende balkona kurulum istedim ama şans işte balkondanda çekmedi :(
    şimdi ben tekrar servisi arıyacam ve zar zor izin alıp lnb yi değiştirtecem fakat bi kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim ;

    1- çift lnb taktırtıp ikisinide digiturkun yayın yaptığı uydu olan eutelsat w3a ya yönlendirtebilirmiyim? ve iki lnb de apartmanın ortak sistemine bağlanacak (amacım biri bozulursa diğeriyle devam etmek çünkü mümkün olduğu kadar çatıya kimseyi çıkartmıyolar hele de ben gibi kiracılar için hiç çıkartmıyolar...) ve eğer yapılabilirse yayın kalitesinde artma azalma olurmu?
    bu arada çatıdaki digiturk anteni apartmanın ortak sistemine bağlı ama apartmandakiler ya kablo tv yada turksat izlediği için kimse ortak sistemi kullanmıyor.
    2- bana çanak anten/uydu anteni ile ilgili başka bir öneriniz var mı? (çanak boyutu, lnb markası vs..)
    3- pazar günleri servis çalışıyor mu? (çünkü çatıya üst kattaki komşunun evinden çıkılıyor ve sadece pazar günleri evde..) eğer çalışmıyorsa bir uyducu bulup bunu halledebilirmiyim ?

    yani ben bu kışı mümkün olduğunca sorunsuz atlatmak istiyorum...

    umarım derdimi anlatabildim.

    herkese saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superp535 -- 4 Kasım 2010; 0:20:22 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.