Şimdi Ara

ACİL BİLGİSAYAR PERFORMANS BİLGİSİ LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABALAR. COREL DRAW KULLANIYORUM BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. HAFİF KASMALAR VAR ABARTI DEĞİL AMA YİNEDE SIKINTI YARATIYOR SİZCE YENİ SİSTEMMİ YAPMALIYIM BU SİSTEMİ GÜCLENDİRMEK NE KADAR MANTIKLI ?


    İŞLEMCİ : İNTEL İ5 4460 3.2 GHZ

    ANAKART : H81M-E33

    RAM : 8 GB 1333 MHZ

    EKRAN KARTI : GTX 1050 2 GB (ŞUAN İÇİN TAKILI DEĞİL)

    120 GB SSD HARDDİSK



    RAMLARİN FİYATLARI BAYA ARTMIŞ BU SİSTEME 16 GB RAM ALSAM BİR NEBZE PERFORMANCE ARTTIRABİLİRMİYİM VEYA OKUMA YAZMA HIZI DAHA FAZLA OLAN SSD TAKSAM BİRDE NASIL OLUR FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM




  • aslında programın gerekliliği fazla değil kasma yapmaması lazım

  • Eş değer bir sistem vardı bende de, ram 16 işlemci 4790 idi. Corel kullanmıyorum, ama Adobe programlarında kasmalar oluyordu.


    Yaklaşık 6-7 yıllık sistem bütçeniz varsa yeni bir sisteme geçmek doğru olabilir. Teknoloji geliştikçe programlarından gereksinimleri artıyor. Adobe programları için sistem gereksinimleri de çok yüksek göstermiyor, ama eski pc yetmiyordu.


    Ram takarsan rahatlama olur evet, çok yüksek bir performans bekleme. Bir tasarım bilgisayarı için 2 gb ekran kartı da az. Fiyatlardan dolayı ekran kartına benim de bütçem yetmedi 2gb olan kartı yeni sistemde kullanıyorum programlarda vram sıkıntı çıkarıyor.


    DDR3'e yatırım yapmak doğru gelmiyor bana. Profesyonel olarak bu mesleği yapıyorsanız değişim şart, ama ilgileniyorum arada işler yapıyorum diyorsanız bütçede fazla yoksa ram 16 yapılabilir, ekran kartı olarak 4gb vram olan bir kart tercih edilebilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.