Şimdi Ara

'Acil' Başka bilgisayar farkettirmeden bana bağlanabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aynı modemi kullandığımız kişiler benim bilgisayarıma bağlanabilir mi? Windows 7 kullanıyorum ve wireless düğmesini açıp kapayınca "Aynı ağda aynı ip sahip başka bi bilgisayar var ağ yöneticinize başvurun diye uyarı geldi" . kim bağlanıyor veya bağlanılıyor mu nasıl öğrenebilirim. Daha önce böle bişeye teşşebüs etmediğim için hiç bi bilgim yok. Network meter var ordan upload hızını kontrol ediyorum ama ordan belli olurmu bilmiyorum. . Modeme kablolu bağlanan yok. Diğer bilgisayarlarda windows7. Modem tp link 54mpps. bilgisayarım Ortak ağ ayarında ve dosya paylaşıma kapalı.

    Biraz araaştıma yaptım ama çok geniş bi konu radmin, pcanywhere gibi programlar varmış ama acilen öğrenmem lazım.



  • Wirelles Şifreni değiştirip, modemini kapatıp açarsan bi problem kalmaz arkadaşım. wirelles'i açıp kapadıgında ip'n henüz modem içerisinden silinmediği için, tekrar aynı ip'yi almaya calısmıs ve bir anlık bu ip kullanılıyor demişde olabilir buda bir ihtmal, ama garanti yolu modemini resetle şifreni değiştir, korkmadan baglan. Ağ bağlantılarında kullanıcıları göster dediğinde senın ağından baglanan birisi var ise zaten görürsün onun bilgisayar adını.
  • huyuacnjaona yada nasıl yazılıyosa kimse sana bağlanmıyor sadece ağdaki makinelerden birine muhtemelende seninkine manuel ip verilmiş uyarı onu söylüyor, tehlikeli bişey değil ha nası normale çeviricem dersen paylaşım merkezinden bağlantı özellikleri tcp-ıp.v4 otomatik ip seçip tamam diceksin
  • netscan isimli program var...
    IP Range From satırındaki boş yerlere...
    modeminizin ip si 192.168.1.1 ise
    192.168.1.1 to 192.168.1.250 yazın...

    veya modemin ip si 192.168.2.1 ise
    192.168.2.1 to 192.168.2.250 yazın

    start deyin bekleyin...
    sistemde kim var kim yok hepsinin dökümünü çıkartır...
  • Aynı modemden bağlanmak tehlikelidir örnke vermek gerekirse çok bsitinden bir program ile msn yazışmalarınız okunabilir güvenliğe dikkat ediyorsanz ve sizin için önemliyse hattınızı ayırın.
  • yahu adam ip çakışmasından söz ediyor siz ne anlatıyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.