Şimdi Ara

Açıktan bilgisayar programcılığı okuyup bir yandan kendini geliştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    Aslında cevabını aradığım mesele tam olarak başlıkta. Şu an üniversite okuyorum fakat okuduğum bölüm herhangi bir mühendislik disiplini veya temel bilim değil. Seçmeli ders olarak farklı dönemlerde veri madenciliği, bilgisayar sistemlerine giriş, programlamaya giriş gibi dersler veriliyor ve okuduğum üniversite bir teknik üniversite.

    Kendimi yazılım üzerine geliştirmek istiyorum. 2 senelik bilgisayar programcılığı okuduğumda bu alanda en azından elimde bir diploma olacak. İşveren bu alanla alakalı diploma sorduğunda gösterebilecek bir belge olur iyi kötü. Bunun yanında online kaynaklarla (patika dev, udemy) da kendimi destekleyerek bu alanda ilerlemek istiyorum. İlgili olduğum alanlar veri bilimi ve web development.

    Şu an örgün olarak okuduğum bölümü bırakıp mühendislik için tekrar üniversite sınavına girmek çok stresli bir süreç olacaktır ve kaldırabileceğimi zannetmiyorum. Bu şekilde bir yol haritası izlemek mantıklı mı? Gelecekte iş bulmam mümkün olur mu? Yoksa illaki örgün eğitim ile üniversitede mühendislik mi okumalıyım. Yol haritam nasıl olmalı?

    Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWindows -- 26 Kasım 2022; 20:47:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • @Tuğkan-0153 @Return to Monke @LEON-X yardımcı olabilir misiniz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.