Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3484. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: FeelsDendiMan
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
69.735
Cevap
2.053
Favori
8.325.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34823483348434853486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tractacus kullanıcısına yanıt

    Afnan supremacy not only intense

  • elimde red tobacco, cedrat boise, ysl y edp, boss bottled elixir, encre noire sport, indigo, a l'extreme, bois imperial parfümlerinin orjinalleri mevcut. bunlar ne kalıcılık ne yayılım olarak beni eserin parfümleri kadar tatmin etmiyor.


    1 2 yıl önce deneyimlediğim kadarıyla eserin red tobaccosu çok benzer. tecrübesiz bir burun, parfüm sıkıldıktan 5 10 dakika sonra farkı anlayamaz ki red tobacco kullanıcılarına bile orjinali bıraktırdı. hem de yayılım ve kalıcılık olarak muadil olan çok daha iyi.


    ayrıca nirvana ve orjinal aventus'u da deneyimleme fırsatı buldum. aradaki fark orta derecede tecrübeli bir burun için yok denecek kadar az ve yine nirvana orjinale göre kalıcılık ve yayılım olarak daha üstün.


    hali hazırda kullandığım ysl y edp ise %95 benzerlik gösteriyor. sadece orjinali biraz daha fresh. kuruduktan sonra da freshlik kendini biraz daha belli ediyor ancak diğer anlamda bir fark yok. yayılım ve kalıcılıkta arada fark yok.


    angel's share ve ursa da hem muadilde kullandığım hem orjinalini deneyimlediğim parfümler. bunlarda fark biraz daha anlaşılır. orjinallerin açılışı daha yumuşak daha softken, tutaste açılışta daha sert. kalıcılık ve yayılımda yine muadil daha üstün.


    yani şunu demek istiyorum özetle, parfümün orjinal olması kalıcılık ve yayılım olarak muadilden daha üstün olması anlamına gelmiyor. hatta buram buram koksun bulut oluştursun diyorsam ben muadil kullanıyorum. yumuşak yumuşak arada koku insanlara gitsin benden çok uzaklaşmasın diyorsam orjinal kullanıyorum. eserdeki chaneller, accento ve hermes dışında beni orjinale göre tatmin etmeyen bir muadil çıkmadı henüz.


    ben orjinal parfümleri koleksiyon amacıyla ve çok özel anlarda kapalı ortamda sıkmak için kullanıyorum ve fırsat buldukça orjinal parfüm de alıyorum.

    orjinalini aldığım parfümün muadili varsa onu da alıyorum. dönüşümlü kullanıyorum

  • 8366758585


    Sipariş numarası ile almış bulunmaktayım. Kolay gelsin.

  • DeepStorm kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bu parfümleri için yorumlama yapabilir misiniz? Normalde odunsu kokuları seviyorum ama yazlık güzel boğmayacak bir koku arıyorum ona göre tavsiyeniz nedir
  • Bugün başka bir muadilcide Armani Eau de Nuit Oud gördüm, demek ki esansı üretilmiş. Tutaste de bu parfümü ve Armani Eau Pour Homme'u da yapar mı acaba?

  • Listedeki birkaç parfümün üst kalitesi varsa keşke onlar gelse. yazda gelmişken mfk gentle fluidity silver, acqua di gio absolu, dg light blue intense gibi :)

  • Kullanmadığı parfümleri satmayı düşünen varsa dm den yazabilir
  • SATILIK.

    Parfümler kutusunda ve çekmecede demlenmiştir. Kullanıma hazırdır ve performanslarının zirvesindedirler. Parfümler full'e yakındır. Doluluk oranları ve fiyatla alakalı bilgi için PM yollayabilirsiniz. Toplu satım düşünüyorum.


    Chanel - Bleu de Chanel CHN

    Chanel - Egoiste EGO

    Xerjoff - Accento AXC

    Azzaro - Chrome AZZ

    PDM - Herod PDM

    Bvlgari - Man in Black MİB

    Hugo Boss - Bottled BSS

    Tom Ford - Costa Azzura CAZ

  • Bargello margello derken döndük dolaştık yine buraya geldik

    THE BEST ve
    10'lu denemeden sipariş ettik



    7491799995



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax154 -- 14 Nisan 2024; 22:31:37 >
  • Merhaba, ürünleri beklemiş şekilde mi gönderiyorsunuz yoksa bekletmemiz gerekiyor mu?

  • hayırlı işler

    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)
  • JohnLocke. kullanıcısına yanıt

    Hocam bu parfümün 15 ml dekantını aldım. Hayatımda otobüsle yaklaşık 24 saati bulan bir otobüs bileti alıp o yolculuğu küfürler ve hezeyanlar sonrasında tamamladıktan sonra yaşadığım en çarpıcı pişmanlığın bire bir benzerini yaşadım açıkçası. Yanlış anlamayın, dekantta mı bir problem var, tam emin olamadığım için size sormak istiyorum, bu parfüm gerçekten Aventus muadili mi? Tutasteden birçok parfüm deneyimledim, aralarında elbette beğenmediklerim de oldu fakat Afnan Supremacy Not Only Intense kadar kokladığımda burun reseptörlerimin işlevini yitirdiği hiçbir parfümle karşılaşmadım, hatta Tutasteyi keşfetmeden, çocukluğumda kokladığım DP parfümleri de dahil! Orijinal Creed Aventus dekantı ve Nirvana mevcut ve Nirvana açık ara benzerlik ve koku kalitesi anlamında ciddi derecede önde fakat formülü değiştirilen, yanlış hatırlamıyorsam 2022'de aldığım Yeni kodlu Aventus muadili, sanırım orijinal Aventus havasını en iyi teneffüs ettiren ve hem performansıyla hem de koku kalitesiyle Club De Nuit Intense'i dahi tokatlayan bir muadildi, maalesef formülü değişti, eski kalitesi ve performansı söz konusu değil. Yanlış anlaşılmasın hala iyi sayılır ancak Club De Nuit Intense ayarında değil maalesef. Mevzuyu biraz dağıttım ancak sizdeki Afnan Supremacy Not Only Intense gerçekten Aventus hissiyatını yansıtıyor mu? Bendeki dekantta mı bir bozukluk söz konusu, anlamak için soruyorum hocam? Dekantparfüm'den almıştım, belirteyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabacred -- 16 Nisan 2024; 1:36:46 >
  • Forumda çok uzun yıllardır görüyordum konuyu ancak alışveriş bugüne kısmetmiş. 2 adet ürün aldım. Hayırlı işler dilerim.

    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)

    .

  • _Peace_ kullanıcısına yanıt
    Louis Vuittonlar kodu nedir bulamadım hocam
  • Siparis olusturdum. Bir de hastanede diger arkadaslarla bakmak icin cok satilan kadin parfumlerinden bir tester sepeti rica ediyorum hocam. Tesekkurler.



    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)
  • Sidar15 S kullanıcısına yanıt
  • Doluluk oranları ve dolum tarihleri yazıyor. Takas düşünmüyorum. Hepsi satılık ve Tutaste markadır.

    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)
  • Merhabalar elimde çok fazla parfüm olduğundan satmayı düşündüğüm üçü;
    Armani code
    Fahrenheit
    İsy

    -Fahrenheit %80 lerde diğerleri hemen hemen tam dolu sayılır
  • _Peace_ kullanıcısına yanıt

    Öneriler için teşekkürler hocam, listeye Tygar ve yanına merak ettiğim için Xerjoff Mefisto'yu ekledim. Aventus ve benzerlerini sevmediğim için Best'i eklemedim. Gerçi Ambroxan içerikli parfümleri de sentetik bulduğum için uzak duruyordum ama siz önerdiğiniz için Tygar'ı deneyeceğimAçık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) 

  • Eser bey bir süredir konuya katılım sağlayamıyor fark ettiğim kadarıyla. Oldukça yüklü bir sipariş geçeceğim her zaman ki gibi fakat aklımda 2 soru var.


    1. Yorumlarınızdaki ''eski kalitesinden eser yok'' tanımlamasının sebeplerini sıralayabilir misiniz?
    2. İlk soruyla bağlantılı olarak şunu da merak ediyorum. Madem dinlendirilmeleri de tavsiye ediliyorsa, bu durumda ilk sorudaki teşhis bir nevi çürümüş olmuyor mu? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 34823483348434853486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.