Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2870. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69.722
Cevap
2.051
Favori
8.323.223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28682869287028712872
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • _Peace_ kullanıcısına yanıt
    :) EDT de kalacağız, edp gelmeyecek. Bu da tutarsa devam yoksa tek seferlik olacak.
  • Flora çok ağır geldi 😳



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myz1453 -- 30 Ekim 2020; 15:23:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Armani Black code

    One million

    Creed viw takaslıktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takaslık:
    1)Tom Ford-Fucking Foboluos %90
    2)Jil Sander-Sun Man%99
    Teklifler değerlendirilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese iyi akşamlar, seriye 3. parfüm ile devam ediyorum. Tom Ford Tuscan Leather.


    Deri ve ahududu. Parfümü hiç denemeyen biri için bu iki nota ne kadar alakasız gibi duruyor değil mi? En azından ben ilk seferinde böyle düşünmüştüm. Ta ki kullanana kadar. En sevdiğim parfümleri ilk 10 olarak sıralasam Tuscan Leather kesin bu listede yer alırdı.


    Parfüm başından sonuna kadar çok fazla değişiklik göstermiyor. Ve o kadar güzel ve klas bir hissiyatı var ki koku burnuma vurdukça mutluluk duyuyorum. Özgün bir tarzı var Tuscan Leather'ın ve benzeri listede şu an Dolce Gabbana Velvet Desert Oud var. İkisini kıyaslayacak olursak Desert Oud meyvesiz Tuscan Leather ve daha dumansı bir yapıya sahip. Ve ayrıca bildiğim kadarıyla ileride listeye Byredo Black Saffron eklenecek. Bu parfüm ise Safran notası arttırılmış Tuscan Leather gibi kısaca.


    Parfümü ilk aldığımda derisi biraz dumansı ve sertti. Bekledikçe deri yumuşadı ve o dumansılık azaldı. Bendeki 17.10.2018 dolum tarihli. Ve şarap gibi yıllandıkça güzelleşiyor resmen Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) 


    Kalıclığı çok rahat 12 saati geçiyor. Yayılımı 6 saat boyunca gayet güzel. Serin havaların parfümü Tuscan Leather. Deri parfümü sevenler zaten kaçırmamışlardır eminim. Ancak bir önceki parfümde bahsettiğim gibi burnunu geliştirmek isteyenler ve farklı tarz parfüm arayışında olanlar şans vermeli mutlaka.Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrHawkTr

    Uden dene beğenirsin diye tahmin ediyorum. İltifat aldırdı ve sordurdu da kendisini.

    bu tavsiyeyi de üstüme aldım teşekkür ederim hocam.

  • Deri parfümlerinden en beğendiğim irish leather.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugun Xerjoff naxos kullandim bana gore son zamanlarda listeye girsen en iyi kışlık kokulardan.T Mugler Pure havane a olan benzerligi ile dikkat çekiyor ancak lavanta ve bal notasi hissediliyor pure havane a göre ve bana göre bir tık daha hoş bir koku.

    Tatlı kokulari seven herkesin kesinlikle denemesini oneririm maskülen bir koku. 30 liraya alınacak en iyi şeylerden biri. Farkli firma muadilde yüksek fiyatına rağmen bu başarı yok.

    Koku mükemmel bile olsa fiyati kurtarıyorsa listeye o fiyattan giriyor parfumler. Bu bakımdan tutaste her zaman güvenilir bir firma benim için. Çoğu en üst seviye esans fiyat kurtarıyor diye listeye alt fiyattan giriyor. Bilinmesi gereken bu ürünlerinde aslında top kalite olduğu. Bazı kişilerden yanlış anlaşılan bu hususa açıklık getirmek istedim. Ozetle fiyata değil kokuya bakın :) listedeki parfumler maliyetine gore fiyatlandırilmis sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtoyanik kullanıcısına yanıt

    tuscan vazgeçilmezlerimden olmazsa olmazlarımdan biri. tobacco vanille ve naxos ile birlikte mahşerin üç atlısı onlar.

    arno nehrinin beslediği uçsuz bucaksız ovalara ve üzüm bağlarına ait bir manifesto. Kırışmış elleriyle bağ bozan köylülerin taşıdıkları çantanın meyveyle sarmalanmış kokusu. Hüzün, sonbahar, soğuk yağmurlar.

    Sert, hırçın, atak, ama bir o kadar da kendine dönük. Eğer gönlünüzden geçen gerçek deriyse, aradığınız tuscan leather. Deri görünümlü imitasyonlarından sakınınız.Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) 


    Daha önce de sözünü etmiştim, bir daha yineleyeyim: benim için o, tanrının kırbacı Atilla.Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mytra kullanıcısına yanıt
    Ağzına sağlık hocam ne güzel anlattın :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mtoyanik kullanıcısına yanıt

    Forum kaç gündür cansızdı arada böyle güzel yorumların gelmesi iyi oluyor ağzınıza sağlık :)

  • Bu kadar güzel tanımlamadan sonra Tuscanın küçük kardeşi Ombreyi sıkasım geldi akşam akşam Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) 

  • Tractacus kullanıcısına yanıt

    legend de elma biraz hissediliyor. killianda vodka benzeri koku var. fierce 2sinin tam arası :D performans olarak killian > legend. fierce tam hatırlamıyorum ama dışardan koklayan biri 3de aynı koku diyebilir :D

  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    buckminsterstomarti kullanıcısına yanıt

    @buckminsterstomarti Teşekkürler yorumlarınız için . Hepsini de çok merak ediyorum , 3ünü de alıp denicem gibi, birbirine çok benzer çıksalar da önümüzdeki bahar/yaz ayları için kullanacağım parfümler hazır olur en azından Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) 

  • Son siparişimde kışlık bir liste hazırladım. Sipariş verecek arkadaşlar için,parfümleri biraz yorumlamak istiyorum.


    1- PDM Godolphin: Parfüm, Tom Ford Tuscan Leather'dan esinlenilmiş. Daha önce Tuscan Leather da kullanmıştım. Godolphin de deri temalı bir parfüm. Tuscan'dan farkı deriye meyvelerin daha fazla eşlik etmesi. Haliyle Tuscan'dan daha yumuşak ve kullanılabilir bir durumda. İlk sıkışta deri ve safran başrolde. Haliyle ilk bir kaç dakika biraz sert. Orta kısımlarından itibaren,deriye meyveler eşlik ediyor ve koku oldukça karakterli,stil ve karizmatik bir hale bürünüyor. Kalıcılık ve yayılım oldukça iyi. Uniseks geçse de kadın kullanımına biraz aykırı kanımca. Çünkü gayet maskülen bir yapısı var.


    2-PDM Charlisle: Koku,baharatlar üzerine inşa edilmiş vaziyette. Açılışı bana biraz medikal ürünleri anımsatıyor. Bir süre sonra elmalı,portakallı bir yapıya bürünüyor. Portakal notası yok;fakat bana gelen koku bu yönde. PDM Layton da denedim,onun gibi kokmuyor. Herod gibi de kokmuyor. Parfümün sonları,Layton'a benziyor sadece. Fakat bana göre,hem Layton'dan hem de Herod'dan çok daha karizmatik,güçlü ve olgun bir yapısı var. 20 yaş altındaki arkadaşlara gitmeyebilir. Kalıcılık ve yayılım oldukça güçlü.


    3-Xerjoff Naxos: Ballı,şekerli tütün. Lüks bir tütün kokusu. Kokladıkça insanı mutlu eden bir yapısı var. Özellikle de orta notalardan itibaren,tütün ve vanilya birleşimi inanılmaz. Tom Ford Tobacco Vanill'den ve yine PDM Herod'tan çok daha başarılı. Oldukça da kalıcı diyebilirim.


    4-Killian Black Pahantom: Çok lüks,pahalı bir sıcak çikolata gibi kokuyor. İsmi gibi koyu,karanlık bir koku. Notalarında olduça tatlı öğeler olmasına rağmen,dengeli bir tatlılığı var diyebilirim. Sanırım rom içkisi tatlılığı dengeliyor. Sıktığınız yeri,özellikle de bir kaç saat sonra yiyesi geliyor insanın. Oldukça lezzetli bir siyah çikolata düşünün. Kalıcılık olarak oldukça güçlü. Bana göre kadınların beğeneceği bir tarzı var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 1 Kasım 2020; 12:50:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tractacus

    @buckminsterstomarti Teşekkürler yorumlarınız için . Hepsini de çok merak ediyorum , 3ünü de alıp denicem gibi, birbirine çok benzer çıksalar da önümüzdeki bahar/yaz ayları için kullanacağım parfümler hazır olur en azından  

    Hocam aldıktan sonra yorumlarsan çok sevinirim. Bende merak ediyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtoyanik kullanıcısına yanıt

    Hocam, senin enfes tanıtımın verdi gerekli ilhamı.Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtoyanik nickli arkadaş sayesinde aldım ben de tuscanı, gerçekten de efsane koku. benim yaşıma giyimime uymasa da sıkıyorum hele ki deri ceketle 10 numara gider bu koku

  • Takaslık...

    Elimde Diesel only the brave var %99 dolulukta...

    Tekliflere açığım...

  • Prive serileri daha mı kalıcı yoksa bana mı öyle geliyor, ilk defa Turk ile prive denedim sıktıktan sonra zaman geçince kokuyu alıyorum veya üzerimi çıkarırken koku yine net bir şekilde alınıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 28682869287028712872
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.