Şimdi Ara

AÇIK LİSE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şuan 11. sınıfım ve okulun bitmesine az bir dönem kaldı.Okuldaki bazı sorunlarım nedenyile okulumdan ayrılmayı düşünüyorum ve 12 de devam etmek istemiyorum.Açık liseye geçip çalışmak istiyorum okul bana biraz boş geliyor zaman kaybı gibisinden yani. zaten evde int telefon tv olmadığı gibi kendimde çalışabiliyorum.Aklıma takılan 2 soru var 1. si : açık liseye başvurular ne zaman başlıyor. 2.si 12. sınıfta türev integral organik kimya gibi konular var bu konuları dershanee yok malumunuz nasıl halledebilirim. İyi forumlar.



  • Bak ben bu yıl okulun başlangıcında direk açık liseye geçtim lise sonum .sana şöyle diyeyim belki duymuşsundur işte son sene açık liseye geçenleri.Onlar da benim gibi rahat bitirmek için geçiyorlar ama içlerinden birkaçı sadece başarılı olabiliyor.Açık lisenin de ayrıyeten sınavları var hatta üniversiteyi kazanıp ta açık lise sınavından kaldığı için gidemeyen çok kişi var.Sana tavsiyem eğer açık lise sınavlarını veririm diyorsan direk geç.Zaten o kadar zor sormuyolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki inanmayacaksınız ama zaman denemlerine felan giriyorum netlerim 100 120 aralığında şimdiden 11. sınf olmama rağmen. benim okulla alalaklı tek sıkıntım boş ya abi çok boş ölesine vakit geçiyor ben diyorumki o ölen vakti kendim değerlendirmem lazım diye düşündüm.
  • Ben geçtim açık liseye bu yıl, kesinlikle öneririm. Bir hafta yatıp bir hafta çok çalışarak pek çok okullunun 1aylığı kadar çalışılabiliyor butun gün boş çünkü :D
    12. Sınıf konuları için fasikuller ve teknofem videolarını öneririm çok iyi oğreniliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu diploma olayı ve puan verme olayını bilen var mı ? okul puanınız düşüyor diyorlar ve diplomanızda açık lise mezunu gösteriyor diyorlar. duyduğuma göre açık lise mezunu olsan bile bir işe girerken çok bakarlarsa üni diplomana bakıyorlarmış.
  • Açık lisedeyim örnek vermek gerekirse ocak sınavında 2 günde 16 farklı sınava girdim hepsinden geçtim. Sadece 2 gün çalışmıştım. Diploma konusunda kafan takılmasın herhangi bir farkı yok. Okul puanı da senin notlarına göre yani dersi geçmek için 50 veya yukarısı alman lazım sen her dersten 50 alırsan ortalaman düşer ama 90-100 arası alırsan ortalaman yükselir haliyle. Yani tamamen örgün eğitim mantığı ortalamanın düşüp düşmemesi sana bağlı bir şey.
  • Şimdi açık liseye geçmek için ne zaman başvuracağım kayıt işlemleri ne zaman oluyor bilen cevaplayabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayıtlar eylülde falan başlıyor bende açıktayım okulunun sana 12de birşey katmayacağını düşünüyorsan geç derim sınavları da kolay oluyor ayrıca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic dusunme acik liseye gec sadece yolda kaybettigin zamanlarla turev integrali hatim edersin ayrica uykusuzluk olcak simdiki aklim olsa hic dusunmezdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki arkadaşlar bildiğimiz gibi drrshaneler olmayacak bana şimdiden 12. Sınıfla alakalı türrvdir organik kimyadır. İyi anlatan açıklayan kitap kolay seviye olmasa daha iyi ve video önerileriniz varmı 12 deki arkadaşlar yardımcı olsanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 11.sınıfım arkadasla aynı düşünüyorum okul zaman kaybı.Tecrübeli arkadaslar tecrübelerini yazarsa seviniri. ne nasıl olur ?vb her türlü bilgi değerlidir bu konuda.
    Takipteyim Vesselam.
    bol şans.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.