Şimdi Ara

ACER WIN7 UPGRADE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
6.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam ben serı numarasını gırınce urunun adı ve yuklu ısletım sıstemı gelıyor...bu deme kı benımde wın7 hakkım war ozaman yanlıs mıyım?
  • hocam orda sanadami 20 dolar yazio fiyat sana başkami yoksa:) dene sansni gelirmi gelirrr.rr:)
  • mrb arkadaslar bnde win 7 sıparıs ettım 11 kasımda gonderildi dıye mail atmıslar 2 hfta oldu hala gelmedi forumda aynı gün gönderilenler win7 yi yüklediler ben hala bekliyorum.Daha ne kadar bekliyicem yardımcı olursanız sevinirim...
  • kardes tnt den bakbi kargona bi onceki sayfada adres ve biligi var
  • 11 inde kargolanan ürün 24 ünde elime ulaştı. İzleyemiyordum netten ama geldi. 12-14 iş günü kargo süresi...
  • tntden bende izleyemiyorum aceri aradım 1 hfta daha beklmemi söylediler bklıycez artık ne yapıcaz...
  • Temiz kurulumlu olarak 5810TG'ye kurdum. Ancak DVD-Rw'yi bazen görüyor bazen görmüyor. Power Management'ı win 7 için çıkarmamışlar henüz.
    Win 7 gönderiyorlar ama uyumlu programlarınıda neden çıkartmadılar anlamış değilim. Vista uyumluluk modunda yüklendi ancak hala bazen dvd'yi görememe durumları var.

    Pil süresi değişmedi vista varkende 5.5 saatti Win 7 varkende bu civarlarda.
  • Bende windows 7 cd sine sahip oldum ancak kuramadım daha çünkü işyerimde logo sürüm yükseltmem gerekiyor isteyene satabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blue_fair

    Bende windows 7 cd sine sahip oldum ancak kuramadım daha çünkü işyerimde logo sürüm yükseltmem gerekiyor isteyene satabilirim.


    satma niyetiniz varsa görüşelim talibim win 7 cd sine
  • Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak bu işlem ile ilgili, acil yardıma ihtiyacım var...

    Win7 upgrade dvd'leri bugün geldi driver ve windows 7 olmak üzere, ilk etapta custom seçenekten kurmaya çalıştım. Bana winold adında bir kalsör oluşturacağını söyledi, tamam dedim devam ettim sonra başa döndüm bir şekilde. Baktım olmayacak sıfırdan kurayım dedim, yani C sürücüsünü sileyim üzerine kuararım mantığı ile. C sürücüsünü sildim, sadece F kaldı geriye, şimdi ben bu C sürücüsünü nasıl geri getireceğim, ben düşünmüştüm ki eskiden olduğu gibi sildikten sonra hemen bir bölüm oluşturabileceğim ama şimdi kursam sadece Disk 0 Part 1 adı altında bir disk var, F bile değil yani adı, kaldım böyle, ne yapabilirim?
  • Disk 0 Partition 1
    Disk 0 Partition 2 gibi ayri ayri goruluyor mu peki? Oyleyse format atip devam edebilirsiniz.

    Eger yoksa orada New diye yeni ekleme secenegi olmali. Oradan partition ekleyip isimlendirebilir ve formatlayabilirsiniz.
  • arkadaşlar, ben de vin7ye yükseltmek için acerin sitesindn sipariş verdim. siparişm 5 ocakta alındı. para 5 ocakta kesildi. bir ay oldu hala ne gelen var ne giden?? ortalama kardo süresini 20gün falan dediler ama hala bişey yok??

    tntnin siteside de gözükmüyo??

    ne yapmalıyım?? yardım edin...???:(:(
  • eğer gönderildiğine dair ''shipped'' e-maili almadıysan ödemede bir sorun çıkmıştır ve gönderilmemiştir. tnt yle de gelebilir ptt kargoyla da , ama sanırım bu ara birçok arakadaşıki ptt kargoyla geldi. eğer gönderidiyse kargolandığı tarihten ortalama bir hafta sonra elinde olması gerekir. ben 30 aralıkta sipariş vermiştim 23 şubatta kargolandı 28 inde posta kutusunda kaybolmasın diye ptt kargodan kendim gittim aldım.mentor sitesinden order statüsününü kontrol et kargolandıysa ptt kargodan sormalısın. çünkü posta kutusuna bırakılıyor kargo gibi imza istenmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turbocache

    eğer gönderildiğine dair ''shipped'' e-maili almadıysan ödemede bir sorun çıkmıştır ve gönderilmemiştir. tnt yle de gelebilir ptt kargoyla da , ama sanırım bu ara birçok arakadaşıki ptt kargoyla geldi. eğer gönderidiyse kargolandığı tarihten ortalama bir hafta sonra elinde olması gerekir. ben 30 aralıkta sipariş vermiştim 23 şubatta kargolandı 28 inde posta kutusunda kaybolmasın diye ptt kargodan kendim gittim aldım.mentor sitesinden order statüsününü kontrol et kargolandıysa ptt kargodan sormalısın. çünkü posta kutusuna bırakılıyor kargo gibi imza istenmiyor.



    dostum çok saolasınn:)) acer ı aradım. sorun olumş galiba. hemen ilgilendiler. 1 şubatta kargolandı:)) bakalım ne zaman gelecek:))

    tşekkürler ilginiz için...




  • kargolandı diye mail gönderdiler. ama tnt ye baktm yine gözükmüyo du:P:P bakalım hayırlısı. inşş çabuk gelir... saolunnn:)))
  • arkadaşlar benim win7 01.02.2010 da yolaçıkmış hala elime ulaşmadı nerden takip edeceğim ptt ve tnt ye baktım birşey gözükmüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hurshit

    Benim sipariş sayfasında Windows® 7 Home Premium 32-BIT gelecek diyor arkadaşlar. Hiç win7 kurmadım, normalde dvd'den 32-64 bit seçimini yapabiliyoruz değil mi? Yoksa orada yazdığı gibi sadece 32 bit mi gelecek?


    Arkdaşım Senini Windows® Vista Home Premium 32-BIT ise Windows® 7 Home Premium 32-BIT e yükseltebilirsin 64 Bit olmuyor maalesef .. Yani orda yazdığı gibi. Acerin sayfasında da bu durumun açıklaması var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuferm

    kargolandı diye mail gönderdiler. ama tnt ye baktm yine gözükmüyo du:P:P bakalım hayırlısı. inşş çabuk gelir... saolunnn:)))

    arkadaşlar bu tnt ne ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selçuküni


    quote:

    Orijinalden alıntı: yusuferm

    kargolandı diye mail gönderdiler. ama tnt ye baktm yine gözükmüyo du:P:P bakalım hayırlısı. inşş çabuk gelir... saolunnn:)))

    arkadaşlar bu tnt ne ?


    Kargo şirketi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: igtx


    quote:

    Orijinalden alıntı: selçuküni


    quote:

    Orijinalden alıntı: yusuferm

    kargolandı diye mail gönderdiler. ama tnt ye baktm yine gözükmüyo du:P:P bakalım hayırlısı. inşş çabuk gelir... saolunnn:)))

    arkadaşlar bu tnt ne ?


    Kargo şirketi

    sipariş numarasını girdim bu cevabı verdi : Bu numaraya kayıtlı gönderi bulunamadı




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.