Şimdi Ara

ACER RECOVERY LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar acer aspire 5820tg bilgisayarıma format atarken aceleden yanlışlıkla harddiskin 13 gb lık recovery bölümünü sildim. Önceden recovery dvd lerini oluşturmuştum. O dvd leri kullanarak ya da farklı bir yolla haddiskin recovery bölümünü geri getirmem mümkün mü? Ya da recovery dvd lerini olduğu gibi o bölüme kopyalasam olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.



  • Recovery dvd'si ile kurulum yaptığınızda o kısım yeniden yüklenir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Belash

    Recovery dvd'si ile kurulum yaptığınızda o kısım yeniden yüklenir.

    Recovery dvd si ile kurulum yaptım ancak hala o bölüm hala boş. dvd den kurulum hem daha uzun sürüyor hem de dvd nin bozulma ihtimali var. İnternette araştırdım ama harddiskin recovery bölümünün yeniden nasıl yükleneceğini anlatan bir yazı bulamadım. Eğer siz önceden yaptıysanız nasıl yaptığınızı anlatırsanız sevinirim.
  • Recovery bölümünü ancak aynı model notebook bulup diskin imajını alıp kendi diskinize atarak yeniden oluşturabilirsiniz..Recovery cd'si ile kurulum yaptığınızda recovery bölümünü yeniden oluşturmaz..
  • yapacak birşey kalmamış recoveryi yerini sadece servisler yükleyebilir ya da acer bi laptop bulup yapabilirsin ama çok lazım ise servise yaptırmanı öneririm sana çok bir yararı dokunmaz sadece cd/dvd olmadan windows kurmanı sağlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byhackermstf

    yapacak birşey kalmamış recoveryi yerini sadece servisler yükleyebilir ya da acer bi laptop bulup yapabilirsin ama çok lazım ise servise yaptırmanı öneririm sana çok bir yararı dokunmaz sadece cd/dvd olmadan windows kurmanı sağlar

    dvd ye göre daha mı hızlı kurulur recovery diskten? Yoksa hız aynı mıdır? Ben daha hızlı kurulacağını düşündüğüm için recovery diski geri getirmek istedim. Kurulum hızı dvd ile aynı ise dediğiniz gibi pek önemli değil.
    İlgilendiğiniz için teşekkürler.
  • bana kalırsa recoveryle ugrasma. At formatını ghostla al imajını ve daha sonra format yerine aldıgın imajı kullanırsın. Ama çok önemliyse arkadaşların dedigi gibi servise gönderebilirsin.
  • compaq presario bilgisayarımda recovery cdsi hem c hemde d yi bölümleyip recovery datalarını d ye yüklemişti.. Sizde olmaması çok ilginç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.