Şimdi Ara

Acer Pil Modunda iken Video.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Acer 5739G modeline sahibim. 2 yıldır sorunsuz şekilde kullanıyorum,geçen gün pilde kullanırken Youtube'dan video izlerken videonun yeşilli ve kalitesiz olduğunu farkettim prize taktığımda ise hemen bu durum kayboldu. Ancak bu durum daha öncelerde olmuyordu şaşkınlığım ondan aslında. Pildeyken nasıl videonun yeşillenmesini önleyebilirim. Mesela Vimeo'da falanda aynı problem sürmekte video kalitesiz olarak yürütülüyor(Pilli çalışımda). Browser değiştirdiğim zamanda problem devam ediyor değişen eden yok. Yardımcı olursanız sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arkın.

    Arkadaşlar merhaba. Acer 5739G modeline sahibim. 2 yıldır sorunsuz şekilde kullanıyorum,geçen gün pilde kullanırken Youtube'dan video izlerken videonun yeşilli ve kalitesiz olduğunu farkettim prize taktığımda ise hemen bu durum kayboldu. Ancak bu durum daha öncelerde olmuyordu şaşkınlığım ondan aslında. Pildeyken nasıl videonun yeşillenmesini önleyebilirim. Mesela Vimeo'da falanda aynı problem sürmekte video kalitesiz olarak yürütülüyor(Pilli çalışımda). Browser değiştirdiğim zamanda problem devam ediyor değişen eden yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

    pilde kullanırken genelde tasarruf moduna geçmiş olur notebooklar buda çeşitli performan kayıplarına neden olur, ama daha önceden olmuyor olması enteresan bir durum. tafsiyem online browser yada videolar değil, hdd de bulunan film yada videolarda denemenizden yana olacaktır




  • Çözümü bulundu arkadaşlar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.